[mikrost high stakes'ini] muruntau

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • muruntau
    • Jan 2009
    • 4325

Re: muruntau $500 to SNE 6max hüperitega

Nagu oligi arvata, humoristid ja +1 poisid on kohal.

Tahaks näha, kuidas te ise ise sellisele jooksule vastu peaks. Ma olen umbes 100Bi'se svonksiga kuu algusega võrreldes 20BI all. See praegune jooks on hullem kui mu 100BI svonksi ajal. Panite ära küll, võite päeva korda läinuks lugeda.

Comment

• ranka
      Miljon Põhjust Kodus Olla
      • Sep 2008
      • 36444

Algselt postitas muruntau Vaata postitust
      Nagu oligi arvata, humoristid ja +1 poisid on kohal.

Tahaks näha, kuidas te ise ise sellisele jooksule vastu peaks. Ma olen umbes 100Bi'se svonksiga kuu algusega võrreldes 20BI all. See praegune jooks on hullem kui mu 100BI svonksi ajal. Panite ära küll, võite päeva korda läinuks lugeda.
      Ise võtsid omale eesmärki, veel avaliku ja just HT-des, siis milleks toriseda? Küll tulevad ka head ajad.

Comment

• muruntau
        • Jan 2009
        • 4325

Ega ma ei torise, lihtsalt mainin, et kuidagi nõrk on kedagi downswingi ajal mõnitama hakata. Pole just päris 3BI svonks. Küllap poistel endil ka just hästi ei lähe, muidu ehk ei näitaks Eesti rahvusliku haiguse (parastamise) sümptomeid siin välja.

Comment

• Provoker
          Pokkerihai
          • Jan 2009
          • 3067

Jõudu muru! hoia ikka positiivset joont nii mindsetis kui laudades.

Comment

• ranka
            Miljon Põhjust Kodus Olla
            • Sep 2008
            • 36444

Algselt postitas muruntau Vaata postitust
            Ega ma ei torise, lihtsalt mainin, et kuidagi nõrk on kedagi downswingi ajal mõnitama hakata. Pole just päris 3BI svonks. Küllap poistel endil ka just hästi ei lähe, muidu ehk ei näitaks Eesti rahvusliku haiguse (parastamise) sümptomeid siin välja.
            Arusaadav :)

Comment

• Jäämees
              Vana Tegija
              • Jun 2011
              • 1182

Need HT ongi parajad mindseti testerid... Seal võid rahulikult 1 päevaga tõmmata 100 BI plussi ja vice versa. Samas kui skill edge on, BR peab vastu toodab üks ''upswing'' downswingi tagasi ja ekstra otsa.

Igatahes külma närvi.

Comment

• andu_andu
                Pokkerihai
                • Jan 2009
                • 4050

tahtsin vaid nalja teha :(
                kuna su terve pikk lõik oli sellest, kuidas vastased sind maha callivad kuigi peaks foldima
                Muru ära lase pead norgu ! Selline jooks treenib sind tuleviku jaoks väga hästi. Loodan et sa busti ei lähe ja saab edasi railida seda väga huvitavat threadi. Igaljuhul hoian sulle pöialt ja olen sinu poolt

Comment

• privador
                  Pokkerihai
                  • Oct 2008
                  • 3951

jälgi 7-ste reg-i amakl. crushib c 4% roi-ga. Jälgi mida see mees teeb TEISTMOODI kui sina.

Comment

• Ecuador13
                    🎮🟣 twitch.tv/s3ndlocation
                    • Aug 2009
                    • 730

Mina olen ka sinu poolt, ainus vastane reedeti pargi cashgames kellelt stacki kätte ei saa, seega props:)
                    See et ma vastu bettisin ei tähenda midagi, just for personal entertainment. 2k aasta peale teeb €5 päevas ainult :D gl

Comment

• peete82
                      Vana Tegija
                      • Jan 2010
                      • 1310

võid minu betist end 100€ praegu välja osta, kui tahad.
                      imo siin pole vaja õppida 7ste regi mängust, kui eesmärgiks on SNE.

Comment

• privador
                        Pokkerihai
                        • Oct 2008
                        • 3951

muru sa räägid, et nt 3 handed võrdsed stakid nt 8-10bb ei tasu bb callida kj-ga kui sb ilmselt any2 üritab? v qj-ga?
                        pole selles nii kindel.
                        Pakun et see on callijale +ev

Comment

• tolmuahv
                          Klubi Liige
                          • Feb 2009
                          • 2502

Ma mängisin 9-man turbo SNG-sid 2a tagasi (hea ROI-ga) ja bubble olukorras callisin mingi hetk sihilikult regulare väga väga lightilt. Isegi nii, et see võis olla konkreetses olukorras selgelt -EV. Aga nad panid note külge ja tõmbasid oma pushing range väga koomale. Samas enda kõige suurem edge oli väga lai pushing range. V.o. need $7 regularid teevad sinuga sama, muru?

Comment

• $Lauri$
                            Õpihimuline Mängur
                            • Aug 2009
                            • 479

Kui shoving range on peaaegu ATC siis call 80% broadwaydega ei saa väga dramaatiliselt -EV olla, sest 1 ja 2 koha rahaline vahe on ka peaaegu kahekordne. Kui keegi teistmoodi arvab siis siis võiks seletada. Tahaksin erinevaid mõttekäike kuulda. Ma ei usugi, et kõik $7 regularid ICM-st teadlikud on.
                            Last edited by $Lauri$; 22.01.13, 11:46.

Comment

• privador
                              Pokkerihai
                              • Oct 2008
                              • 3951

No teeme lihtsa arvutuse 3 inimest võrdsed stakid pm auhinnafond 1 ja 2 ühikut. Pm siis kui kohe diil teha oleks EV-na 1 ühikut kõigil.
                              Kui callid nt any2 Kj-ga. Oletame et sul on 60% shanss see flip võita. Oletame et võidad flipi oled Hu-s nüüd 2:1 ees, mis shanss on hu- võita? Oletame et 65-70%
                              (0.67*1+1)*0.6=1,002 ühikut

Siia ei arvestanud ma seika, et meil on blind juba sees, ehk surnud raha

Samas päris 1 ja 2 ühikut pole. 14.09$ ja 26.17$ see siis kahjuks
                              Lihtsalt tuleb välja, et bubble pole nii dramaatiline, et peaks cev-s kõvasti ära andma
                              Last edited by privador; 22.01.13, 12:53.

Comment

• marcoloco
                                FPP Pro
                                • Nov 2010
                                • 203

amakl-ist kyll v2ga eeskuju v6tta ei saa, aga tegu on v2ga robotliku m2ngijaga, kes multitablingu nimel m2ngib puhtsalt push/fold, isegi 20bb+ m2ngu. See on ka p6hjus, miks ta juba yle aasta 7stes istub, yleval ilmselt ei saa sellise m2nguga enam hakkama.

Bubble m2ngus on minu arust murul 6igus, callida tuleks tightimalt, aga seda siis ainult juhul kui pushiv regular n2ib koost66aldis ja m6tlev. Kui sb ja bb on valmis m6lemad ranged maha v6tma, siis nad m6lemad v6idavad. (soft collusion)

Nt olukord kus k6igil 1000 stacki, blindid 120/60/12. Kasutan j2rgmistes arvutustes HoldemResources Calculatorit

K6igil kolmel on Equity(pre) 33.33%.
                                nash-i j2rgi on bb push range 78.3% ja bb callib 23.2% (see includib QJo ja K9o).
                                Keskmine Equity(post) on SB-l 32.76% ja BB-l 31.89%, v6itja on sellise rangede juures Button, kes tasuta vaatab kuidas poisid omavahel allin l2hevad.

Nyyd oletame et SB t6mbab oma range tagasi 50% peale ja BB teab seda. Nyyd on tema optimaalne calling range 13.1% (KQo+).
                                Keskmine Equity(post) on selliste rangedega SB-l 33.29% ja BB-l 32.5%, ehk siis v6rreldes nash-iga on see strateegia SB jaoks 0.53% ja BB jaoks 0.61% parem.

Probleemiks sellise soft collusioni juures on muidugi see, et kui nyyd bb hakkab 13.1% callima, siis SB v6ib vaikselt oma pushing ranget t6sta ja endale veel eelist tekitada. Kui bb selle ykskord avastab, t6stab ta ka oma calling range nii et l6puks ikkagi j6uavad nad nashi ja m6lemad kaotavad selle ahnitsemisega raha.

Seega minu soovitus on sb-l olles tundmatute m2ngijate vastu v2ga light pushida, aga regularide vastu proovida cooperationit madalama range-ga ja kui nad ikka callivad lightilt, siis f..k them ja pushida neid ka any two.

Comment

Working...