[mikrost high stakes'ini] muruntau

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • simenkon
    Grinder
    • Dec 2011
    • 525

Re: muruntau $500 to SNE 6max hüperitega

Mis kuradi semantika siin käib, point on ju SNE ära tegemine 500$-st dollarist, las mängib mida tahab. Bettijate oddsid ei muutu sittagi halvemaks sellest.

Comment

• pokkerisheriff
      Grinder
      • Oct 2011
      • 824

Algselt postitas tolmuahv Vaata postitust
      Majanduslikult mõeldes oleks kohe ise bettinud muruntau vastu, aga ei meeldiks käia aasta aega kellelegi negatiivselt "kaasa elamas" ja ebaõnne soovimas.
      sellega harjub päris kiiresti. varem oli endal ka imelik niimoodi mõelda, aga nüüd kui codecci, hott või kesiganes postitavad 10k+ graafikuid, siis ikka sisimas loodad,et järgmine kuu annavad selle tagasi ja rohkemgi veel. siis nt see andu SNE värk, seal vaikselt lootsin ka viimase päevani,et ei saa seda kätte (eriti kui pikem vaikus updatede poole pealt vahepeal detsembri keskel oli). siis kui jeebus peksa sai, siis alguses oli kahju, aga kui ta sinnasamasse kohe pani oma sportsbettingu kuu tulemused, siis mõtlesin, et "paras tegelt".

nii et ise ei põeks sellise "ebaõnne soovimise" värgi pärast ja ei jätaks küll betti tegemata (eriti kui selline easy money on).

Comment

• gamblingFTW
        Vana Tegija
        • Aug 2012
        • 1122

lol !!!

Comment

• ESTPatrick
          Olümpsi Mägi Aivar
          • Nov 2008
          • 5572

Algselt postitas pokkerisheriff Vaata postitust
          sellega harjub päris kiiresti. varem oli endal ka imelik niimoodi mõelda, aga nüüd kui codecci, hott või kesiganes postitavad 10k+ graafikuid, siis ikka sisimas loodad,et järgmine kuu annavad selle tagasi ja rohkemgi veel. siis nt see andu SNE värk, seal vaikselt lootsin ka viimase päevani,et ei saa seda kätte (eriti kui pikem vaikus updatede poole pealt vahepeal detsembri keskel oli). siis kui jeebus peksa sai, siis alguses oli kahju, aga kui ta sinnasamasse kohe pani oma sportsbettingu kuu tulemused, siis mõtlesin, et "paras tegelt".

nii et ise ei põeks sellise "ebaõnne soovimise" värgi pärast ja ei jätaks küll betti tegemata (eriti kui selline easy money on).
          lol

Comment

• peete82
            Vana Tegija
            • Jan 2010
            • 1310

kui sul nüüd downer jätkub, siis võid kergesti bustoks minna.
            Kui saad 2x bankrolli, on selle tõenäosus hulga väiksem. Selles on vahe.

Comment

• ok2aa
              Klubi Liige
              • Oct 2008
              • 1903

Algselt postitas pokkerisheriff Vaata postitust

Comment

• raaids
                Grinder
                • Mar 2009
                • 606

Algselt postitas lenC Vaata postitust
                Minu meelest siin ei ole mingit küsimustki ja ta võib mängida, mida ta tahab.
                wtf...see teebki ta eesmärgi raskemaks et ta mängib ainult 6max hypereid ja peab kiirelt limiitides üles liikuma bankrolliga riskides. Muidu võiks ju cashis omale safe rolli koguda ja siis kohe 30stega hakata vppsi koguma.

Comment

• IamAllin
                  Pokkerihai
                  • Aug 2009
                  • 1653

ei ole ka ise osaline, aga just see, et terve teema ja seni mängitud ja arutatud teema on ikkagi 6max hyperid peaks ka midagi tähendama? ET selle 6max hyperite põhjal see diil tehti ikkagi ju.

Samuti see: "Ahjaa, mänguformaat on 6max hyperid ja kasutaja muruntau. Alustan homme õhtul mängimisega, $7stes, 1200 pealt 15stesse ja 2,7k pealt 30stesse ja 10k pealt 60stesse. Edasi vaatab millalgi hiljem. "

See peaks ju ikkagi diili lisade alla minema? Et kui kinnisvaraarendaja ja ehitusfirma teevad lepingu ning lepingus on kirjas, et ehitusfirma on kohustatud valmis ehitama nt Kaunase pst 16,17,18 elamurajooni ja tähtaeg on lepingu lisades, siis ta ei aa öelda ju öelda, et alguses on kirjas, et peame selle lihtalts valmis ehitama, nii et 20 aasta pärast aad oma karbid püsti.

Comment

• Fabulous
                    Pokkerihai
                    • Jan 2010
                    • 2674

Algselt postitas raaids Vaata postitust
                    wtf...see teebki ta eesmärgi raskemaks et ta mängib ainult 6max hypereid ja peab kiirelt limiitides üles liikuma bankrolliga riskides. Muidu võiks ju cashis omale safe rolli koguda ja siis kohe 30stega hakata vppsi koguma.
                    Kehv argument. Ega $30 mängude rolli ka üleöö kokku ei grindiks ja see võtaks ilmselt isegi kauem aega kui hypereid mängides.

Comment

• raaids
                      Grinder
                      • Mar 2009
                      • 606

No cash oli näide lihtsalt, ma ei oleks sellega ka nõus kui ta kuskil 60stes avastab et ei biidi mängu nende SNEde vastu seal ja siis hakkaks järsku HTHUSNGsi mängima hoopis.

Comment

• muruntau
                        • Jan 2009
                        • 4325

Algselt postitas peete82 Vaata postitust
                        kui sul nüüd downer jätkub, siis võid kergesti bustoks minna.
                        Kui saad 2x bankrolli, on selle tõenäosus hulga väiksem. Selles on vahe.
                        Ma ei alustanud nii madalalt mitte BR'i puudumise tõttu, vaid et asja huvitavaks teha. Ma olen siin totaalset näkkupeksu saanud, vähemalt võrreldav enda 100 BI swingiga 30stes ja siin olen sellega kaotanud 7stes umbes 30 BI. Ja see jooks häirib täiesti minimaalselt, täna ka 125 mängu puhast vägistamist, tuju pole üldse all. Mul ei ole võimalik siin bustoks minna, mitte 100BI'ga. Siin on gämblereid liiga palju selleks.

Algselt postitas raaids Vaata postitust
                        Minu jaoks on siin palju safem üles ehitada kui cashis. Olen paar korda +50BI päevi teinud, ka kõrgemal ja 20-30 BI päevi ikka omajagu. See nädal aega pmst BE või miinus paarkümmend BI passimist seda ei muuda. Nagu mainisin, mul pole väga vahet, kas seda arvestada või mitte, see annaks pmst mõnepäevase eelise ja muud oluliselt ei muuda.

Comment

• Mr_Kenny
                          Vana Tegija
                          • Jun 2011
                          • 1357

Parajad nitid olete

Comment

• forell
                            Õpihimuline Mängur
                            • Oct 2009
                            • 350

Aga jou kutid see 27doltsi peaks BRile kyll juurde minema. FPP-de eest ostetud raha ju.

Comment

• alaska
                              forever
                              • Oct 2008
                              • 6599

Algselt postitas IamAllin Vaata postitust

See peaks ju ikkagi diili lisade alla minema? Et kui kinnisvaraarendaja ja ehitusfirma teevad lepingu ning lepingus on kirjas, et ehitusfirma on kohustatud valmis ehitama nt Kaunase pst 16,17,18 elamurajooni ja tähtaeg on lepingu lisades, siis ta ei aa öelda ju öelda, et alguses on kirjas, et peame selle lihtalts valmis ehitama, nii et 20 aasta pärast aad oma karbid püsti.
                              Ma mitte paha pärast ja ise kasutan kah liiga palju selliseid näiteid, aga mulle väga meeldis kusagilt kuuldud vastus sellisele tekstile, et "palun austa mind piisavalt, et ma saan otsesest jutust kah aru, mitte ära proovi metafooriliselt rääkides mulle asju selgitada".
                              Kunagi oli üks suurfirma projektijuht, kes absoluutselt kõik jutu rääkis niimoodi, et esimene lause pool rääkis konkreetsest asjast, teine pool sama asi metafoorides.:-) Ta võis mingite imevõrdlusteni välja jõuda niimoodi.

Comment

• Provoker
                                Pokkerihai
                                • Jan 2009
                                • 3067

hmm. kui hero vahelduse mõtes teeb 10k kätt midstakes cashi ja teeib ütleme 2k vppd. Aasta lõpus on juuksekarva pealt 1M tehtud. Kas siis on hero feilinud? I dont think so. Ei ole ju kirjas et muid mänge ei tohi mängida.

Comment

Working...