[mikrost high stakes'ini] muruntau

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • muruntau
    • Jan 2009
    • 4325

Re: muruntau $500 to SNE 6max hüperitega

268 mängu, br 579'lt 740'le. Sai paar viga tehtud ja peab paaris situatsioonis 7ste stationregide vastu rangesid veidi kohendama. Päeva sain plussi alles viimase ~40 mänguga, enne seda oli std vägistamine.

Comment

• Potsataja
      õilishing
      • Oct 2008
      • 5270

Muruntau, kas sul mingi chart ka on mida sa alguses jälgisid või veel praegu jälgid?

SNG-d on nimelt cashiga võrreldes minu jaoks olulised tildivabam mänguformaat ja HT 6-max on sealjuures isegi lõbus. Samas ROI-d minu väikese sample peale ei ole sugugi lõbus vaadata.

Comment

• privador
        Pokkerihai
        • Oct 2008
        • 3951

Tegin ka veidi 7-seid hypereid ja nii kaua kuni esimesel levelil ühes lauas AT,KQ,77,TT järjest 4way ai mindi siis on dead money raha low stake-s küllaga

Comment

• vilkar
          Klubi Liige
          • Jul 2009
          • 1290

Palju vppsid koos on? päevas peaksid tegema ca 2800-2900 vpp-d ?

Comment

• Potsataja
            õilishing
            • Oct 2008
            • 5270

Algselt postitas privador Vaata postitust
            Tegin ka veidi 7-seid hypereid ja nii kaua kuni esimesel levelil ühes lauas AT,KQ,77,TT järjest 4way ai mindi siis on dead money raha low stake-s küllaga
            Sellist tsirkust ma 1.50 tasemel igatahes näinud ei ole.

Comment

• Ints
              Vana Tegija
              • Nov 2010
              • 1216

Algselt postitas privador Vaata postitust
              Mitu tk kokku tegid, tundub et sa pole veel õiget maiku suhu saanud asjast.

Comment

• muruntau
                • Jan 2009
                • 4325

Algselt postitas Potsataja Vaata postitust
                Muruntau, kas sul mingi chart ka on mida sa alguses jälgisid või veel praegu jälgid?

SNG-d on nimelt cashiga võrreldes minu jaoks olulised tildivabam mänguformaat ja HT 6-max on sealjuures isegi lõbus. Samas ROI-d minu väikese sample peale ei ole sugugi lõbus vaadata.
                Oota seni kuni hakkad +20BI alla EV jooksma iga päev paar nädalat järjest :P Ja charte ei ole isegi üks või mitu vaid pmst lõpmatult. Nii palju erinevaid muutujaid on nagu effective stack, mängijate arv, pushimis- ja callimisrange'id, avamis- ja callimisrange'ide erinevus jnejne, mis kõik mõjutavad hero actionit oluliselt. Ma olen ikka üle 50 chardi välja printinud ja eri tüüpsituatsioone omajagu uurinud. SNGWIZ, SNGsolver, ICMizer on enamkasutatavad abiprogrammid SNG'de õppimiseks.

Algselt postitas vilkar Vaata postitust
                Palju vppsid koos on? päevas peaksid tegema ca 2800-2900 vpp-d ?
                Nii madalal neid eriti ei kogune, praegu ei oma see tähtsust. Tho veidi alla 700. Olen arvestanud 5-6k VPP'ga päevas, siis jääks vaba aega ka. 60stes ja 100stes saavutatav. Hetkel vaja käbe üles jõuda, loodetavasti jooks väga näkku ei pane, saaks 2-3 nädalaga juba 30stesse, seal annab juba nii VPP'sid kui $'i teenida.

Comment

• privador
                  Pokkerihai
                  • Oct 2008
                  • 3951

krt iga jube palju rigged sitautsioone tekib
                  a la 3 handed, vastase stakk 1500, mul 800, ja kolmandal 700 kes sit oudis(blindid 120). Suur stakk obv ai iga käsi. Mis on üldse valikud?

Comment

• muruntau
                    • Jan 2009
                    • 4325

Tõmbad tihkeks ära. Callid shove TT+, shoved 2 mängijasse nt AT, A8s+, KJs+, 44+ 7BB kandis, kui callib lihtilt, siis obv tightimalt. Madalamal tõmbad ka shovemisrange'i tihtkemaks, sest iseenesest palju riskida vaja ei ole, juhul kui teine väike stäkk sit outi jääb.

Comment

• timz0333
                      Pokkeritark
                      • Mar 2009
                      • 6322

Tegelt ka nii nitt, blindid surnuks ennast selle stiiliga ju? Vastase range random siis 44+ Any suited Ax ei peaks callima?

Comment

• privador
                        Pokkerihai
                        • Oct 2008
                        • 3951

Ma arvan, et pigem ma tahaks duublit nt 700 stakiga ja mängida esikohaga v näiteks 300 stakiga, kus duubel esikoha konkurentsis suurt juurde ei anna. Ehk range peaks minema järjest tugevamaks

Teiseks võib sit out vend milllagi välja ilmuda...

Comment

• ranka
                          Miljon Põhjust Kodus Olla
                          • Sep 2008
                          • 36444

Algselt postitas muruntau Vaata postitust
                          Tõmbad tihkeks ära. Callid shove TT+, shoved 2 mängijasse nt AT, A8s+, KJs+, 44+ 7BB kandis, kui callib lihtilt, siis obv tightimalt. Madalamal tõmbad ka shovemisrange'i tihtkemaks, sest iseenesest palju riskida vaja ei ole, juhul kui teine väike stäkk sit outi jääb.
                          PM ju HU mäng, kus üks mängija sitting out, aga dead moneyga. Miks nii tightilt? Olen kuulnud proff 6-max HT mängijatelt, et kõige suurem error on olla tight ja üleüldse kõige suuremad fishid pidid olema just väga tight fishid.

Comment

• muruntau
                            • Jan 2009
                            • 4325

Njah, mu pakutud range oleks suure stäki 40-45% callingrange'i (6,7bb juures std) ja väikse 10% callingrange'i juures õige, aga väikse 0% range juures oleks see tõesti laiem, 66+, A7+, A4s+, KTs. Asi lihtsalt selles, et siin duubel ei anna nii palju juurde, kui flipi kaotamisega kaotada võib. Tuleb teada kohti kus olla tight ja kus loose.

Comment

• muruntau
                              • Jan 2009
                              • 4325

Reedel sai pargis cashi taotud, +€500 umbes. Pole raske mäng, kui nutsi hakatakse sisse bluffima. Pärast seda jäin haigeks ja pole netis palju mänginud, ~125 mängu ja br 800 peal hetkel.

Comment

• privador
                                Pokkerihai
                                • Oct 2008
                                • 3951

7-tes oled 300 plusssis ehk ca 40 BI?päris võimas roi siis hetkel

Comment

Working...