Kakahirmutise "kui biidid netis 5seid siis biidid lives 500seid"

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Kakahirmutis
    🎮🟣 twitch.com/kakahirmutis
    • Oct 2010
    • 7079

Re: Kakahirmutise "kui biidid netis 5seid siis biidid lives 500seid"

Algselt postitas Söönlusikast Vaata postitust
    Juukseid siirdama?
    On nagu väheks jäänud jah neid.

Comment

• Söönlusikast
      Pokkerihai
      • Feb 2024
      • 3255

Algselt postitas Kakahirmutis Vaata postitust
      On nagu väheks jäänud jah neid.
      Ma näen seda nagu +ev,kui juukseid jääb väheks. Mul iga lõikus 25 euri, täpselt kalendrit ei pea ,aga 4-6 nädala tagant proovin käia. Poleks juukseid ... saaks peaaegu nagu tasuta viimsi spas korra aastas ööbida naisega.

Comment

• Kakahirmutis
        • Oct 2010
        • 7079

Ma näen seda nagu +ev,kui juukseid jääb väheks. Mul iga lõikus 25 euri, täpselt kalendrit ei pea ,aga 4-6 nädala tagant proovin käia. Poleks juukseid ... saaks peaaegu nagu tasuta viimsi spas korra aastas ööbida naisega.
        Ma maksan kord kuus 33€ :D

5€ on tipp muidugi ja õlut saab.

Comment

• Söönlusikast
          Pokkerihai
          • Feb 2024
          • 3255

Ma maksan kord kuus 33€ :D

5€ on tipp muidugi ja õlut saab.
          Ma saaks odavamalt ka ,a tahan ka natuke uhkemat fade lõikust jne. Tasuta kitkub monokulmu veel ja kulme. Ma vist sama kaua käinud sama juuksuri juures ,kui ma pokkerit mänginud. Terve nooruse käisin annelinna galinade juures, kuhu vanemad mind suunasid.... ütleme tõlkes ,olen nõus maksma küll.

Comment

• Kakahirmutis
            • Oct 2010
            • 7079

Ma saaks odavamalt ka ,a tahan ka natuke uhkemat fade lõikust jne. Tasuta kitkub monokulmu veel ja kulme. Ma vist sama kaua käinud sama juuksuri juures ,kui ma pokkerit mänginud. Terve nooruse käisin annelinna galinade juures, kuhu vanemad mind suunasid.... ütleme tõlkes ,olen nõus maksma küll.
            Ma käisin anne kanali kõrval elumajas 1.korrusel juuksuris, kui muidu oli 15€ siis ma sain 8€ ja vahest andis mingi juukse vahendi kingiks, ütles et töökaaslase oma aga falle see lõhn ei meeldi :D

Aga veidi teisest teemast ka, mina kes muidu vahepeal terve sügis/talv joon äkki klaasi shampust olen kaks kuud pea iga NV joogine, vot mis live pokker teeb.

Täna läks 3 blanci alla, mis ei olegi nagu suur kogus selle 6.5h peale aga siiski omajagu.

Comment

• Söönlusikast
              Pokkerihai
              • Feb 2024
              • 3255

Ma käisin anne kanali kõrval elumajas 1.korrusel juuksuris, kui muidu oli 15€ siis ma sain 8€ ja vahest andis mingi juukse vahendi kingiks, ütles et töökaaslase oma aga falle see lõhn ei meeldi :D

Aga veidi teisest teemast ka, mina kes muidu vahepeal terve sügis/talv joon äkki klaasi shampust olen kaks kuud pea iga NV joogine, vot mis live pokker teeb.

Täna läks 3 blanci alla, mis ei olegi nagu suur kogus selle 6.5h peale aga siiski omajagu.
              Äkki võtad telos mõned cashilauad hoopis lahti,kui nii igav? ?? ma ise ka mäletan,et laivis tõmbab see külm õlu ,suuresti igavusest/sotsiaalsest ärevusest.

Comment

• Kakahirmutis
                • Oct 2010
                • 7079

Äkki võtad telos mõned cashilauad hoopis lahti,kui nii igav? ?? ma ise ka mäletan,et laivis tõmbab see külm õlu ,suuresti igavusest/sotsiaalsest ärevusest.
                Igavusest jah, muidugi need paar õlle vb aitavad isegi kaasa veidi.

Aga ma täitsa mõtlesin et mis minust üldse võitva mängija teeb, mida ma teistest teistmoodi teen? (V.a riveri 15% hittimine)

Kas tõesti vaheks on lihtsalt julgus? Vaist on muidugi ka hea, see eest sizingud, ranged jne ma eriti küll ei õpi, mõne YT video vaatan ainult.

Loogika järgi peaks nendel 500stel igatepidi tala saama aga nagu ei saa ka, tunnen üpris võrdsena end teistega ja mul nagu ükskõik kes mul lauas on.

Täna muidu tegin juba mõned adjustmentit sizingutega ja blindidel mängisin veidi teist moodi.

Ntx SB mixisin limpe ja 3-4x raise 73o (olenes kes kõrval oli), BB checkisin SB limp vastu A6o ja A4o, mis tõigi lihtsalt 40k chippi mitte millestki.

3betid ei läinud küll väga hästi, nägin et keegi ei foldi või 4betitakse palju ja ei hakanud üle agroma, saab ju mängida kahte moodi, kas oled veidi nitim ja mixid paar bluffi value vahele või blufid palju ja saad value käega kinni makstud.

Nittimine on mõnes lauas kergem.

Terve selle võitev jutuga ma mõtlen üle üldiselt neid viimaseid aastaid mis ma uuesti mänginud olen.
                Last edited by Kakahirmutis; 22.10.24, 20:25.

Comment

• Söönlusikast
                  Pokkerihai
                  • Feb 2024
                  • 3255

No sa istud deep laudades netis... ma näiteks oleks kõrgema roi-ga kui istuks alles 50bb lauda. Eks deepi õppimine on üks mu prioriteetidest aastaks 2025. Ma arvan laiv turkades paljud lost kui saavad 300bb algul kätte
                  Edit: turkades ära nagu väga ülehype oma mindseti. Ala kasvõi see AK flip ,ma võin 20tk järjest kaotada analoogset % iga päev mitu kuud jutti... lives see sample saamine....mida ma tahan öelda on see,et püsi kahel jalal ?? et pärast see tupictee ei hitiks. Siiski arvan,et laivis see exploit nii kõva,et winrate igal positsioonil absurdne ja saavutamatu netiturkadel.
                  Last edited by Söönlusikast; 22.10.24, 20:35.

Comment

• ranka
                    Miljon Põhjust Kodus Olla
                    • Sep 2008
                    • 36444

Priva ju käis....

Comment

• Kakahirmutis
                      • Oct 2010
                      • 7079

No sa istud deep laudades netis... ma näiteks oleks kõrgema roi-ga kui istuks alles 50bb lauda. Eks deepi õppimine on üks mu prioriteetidest aastaks 2025. Ma arvan laiv turkades paljud lost kui saavad 300bb algul kätte
                      Edit: turkades ära nagu väga ülehype oma mindseti. Ala kasvõi see AK flip ,ma võin 20tk järjest kaotada analoogset % iga päev mitu kuud jutti... lives see sample saamine....mida ma tahan öelda on see,et püsi kahel jalal ?? et pärast see tupictee ei hitiks. Siiski arvan,et laivis see exploit nii kõva,et winrate igal positsioonil absurdne ja saavutamatu netiturkadel.
                      Ma turka ROI arvestan hetkel meemina, sample on väike aga nalja saab vähemalt teha :D

Comment

• Kakahirmutis
                        • Oct 2010
                        • 7079

Sain mingi haige laua kus 4 suurt stäkki koos samas kui teistes laudades mingi 15-50k stäkid lol

Comment

• Kakahirmutis
                          • Oct 2010
                          • 7079

Nonii, hakkame pihta! Esimene challenge on rahadeni jõuda :D

Comment

• Söönlusikast
                            Pokkerihai
                            • Feb 2024
                            • 3255

Sain mingi haige laua kus 4 suurt stäkki koos samas kui teistes laudades mingi 15-50k stäkid lol

shortstack pole ka just papist poiss minu teada :D

Comment

• Söönlusikast
                              Pokkerihai
                              • Feb 2024
                              • 3255

teele viiraga said ka fännipildi, prindid ilusti välja ja raamid ära nüüd

Comment

• Kakahirmutis
                                • Oct 2010
                                • 7079

3bettisin A5s mitu korda ja sain igakord kas 4beti või all ini vastu :D

Aga mingi AJ võitsin ühe poti A34Q6 boardil väukse poti

Comment

Working...