Kakahirmutise "kui biidid netis 5seid siis biidid lives 500seid"

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Kakahirmutis
    🎮🟣 twitch.com/kakahirmutis
    • Oct 2010
    • 7079

Re: Kakahirmutise "kui biidid netis 5seid siis biidid lives 500seid"

Ega siin keegi ei oska :

Comment

• Söönlusikast
      Pokkerihai
      • Feb 2024
      • 3255

Algselt postitas Kakahirmutis Vaata postitust
      52h

Ilmselt kui poleks flipoutte ma üldse ei mängikski nl10 deep ggnetworkis, ma bumhuntiks kuskil coolbetis nl50-100

Või käiks 2-3x nädalas töö kõrvalt live toksimas une arvelt

Elukutselisena ma ei teagi, käiks võimalikult palju live cashi ja turnasi tagumas? Ma ei kujutaks ette full time enam netis cashi taguda
      Nii palju kui vanu päevikuid lurkisin.. siis elukutselised tegid 3-4 mängupäeva ainult. Ülejäänud aeg oli õppimine,trenn,taastumine jne. Kõik balansis. Ei lastud oravad rattas 24 lauda 7 päeva nädalas. Rõhuti kvaliteedile mitte kvantiteedile. Ei tea milline praegu cashi elukutselise elu välja näeb. Mul kindlasti pole balansis ,aga eks peab ka kvaliteedile hakkama rõhuma... vb hourlyt ära andma esialgu ja loota ,et pärast saab tagasi.

Comment

• Kakahirmutis
        • Oct 2010
        • 7079

Ei saanud teist võitu järjest :D

Comment

• Söönlusikast
          Pokkerihai
          • Feb 2024
          • 3255

Ei saanud teist võitu järjest :D

Oleks vaid edetabel ka malta paketiga,tõmbaks tehnikul ka hamba särama

Comment

• ranka
            Miljon Põhjust Kodus Olla
            • Sep 2008
            • 36444

52h

Ilmselt kui poleks flipoutte ma üldse ei mängikski nl10 deep ggnetworkis, ma bumhuntiks kuskil coolbetis nl50-100

Või käiks 2-3x nädalas töö kõrvalt live toksimas une arvelt

Elukutselisena ma ei teagi, käiks võimalikult palju live cashi ja turnasi tagumas? Ma ei kujutaks ette full time enam netis cashi taguda
            Live turkades sa ei teeni kuus sittagi. Eesti lives suurima ROI-ga on prantslane, kellel 82% ROI üle suure sample.

Ma ei viitsi keskmist otsida, kuid võtsin Parkis augustis suvalise nädala (19 august kuni 25. august). Sel nädalal oli Parkis €310 eest turniire. Paneme juurde Tallinna urkad, siis saame juurde 5 x €35 = €175 eest turniire. Kokku siis €485 eest.

Teeme eelduse, et ka re-entyd tõstavad hinda, siis saaksime umbes €200 juurde lisada ja teemegi arvutsed, et ühel juhul on €500 eest turniire ja teisel juhul €700 eest nädalas. Kuid läheme hulluks ja paneme, et teisel juhul €1000 eest.

Seega kuu lõikes ühel juhul läheb sisse buy-inideks €2000 ja teisel juhul €4000 ning kui 82% ROI, mis on prantslasel Dewerdtil, realiseeruks, siis esimesel juhul teenikisid €1640 kuus ja teisel juhul €3280 kuus.

See on siis parimad juhud, parimate ROI-de, ilma vabade päevadeta ja mängid kõiki turniire.

Reaalsus on see, et saadki oma €400 eest turniire ja ROI on madalam, näiteks 58% (paremuselt teine), siis näed 928-euroseid kuid.

Seega pole see live Eestis eriti lõbus. Osalustasud on lihtsalt liiga madalad. Kui koos Viru ringi salatikasiinoga ja korra kuus vanalinna pokaalikasiinoga kombineerida ning nii Timi piimatissi otsas end vasikana nuumata, siis võib olukord olla natuke rasvasem, kuid Eesti live pokker paraku minu arvates netiga võrreldes kuidagi netipokkerile konkurentsi see ei paku.

Lice-cashi ei oska samas hinnata. Võib-olla seal midagi muud, kuid ma kahtlen, sest 1-2 toksivat lauda annavad mingi aimduse ja hea, kui üldse 1-2 lauda. Pead muruga ehk karaoket laulma ja paar korda persed paljaks jooma, siis pidi sinna piimajõgede - ja pudrumägede cashi ka saama, kuid kas see on ikka ka päris nii kuldne koht? Vot seda ma ei tea ?‍♂️?‍♂️?‍♂️

Comment

• ranka
              • Sep 2008
              • 36444

Kuid, kui ma oleksin live-trubaduur, boheem ja pokkerimängija, siis mina näiteks kombineeriks.

? kõik Timi piimatissi pakutavad freebuyd Viru ringi salatikasiinos ja ülemaksetega turkad vanalinna pokaalikasiinos;
              ? madalas limiidis cashgame, ülimalt bumhunter;
              ? kõik Waimu korraldatavad Eesti meistrikad;
              ? kõik eripromod (Win TV Kolmevõistlus, Müüriga tee promillini, Pokkerimängijal külas, Streamer Special, Optibeti Baltic Poker Liiga, Toodz);
              ? mõningad kasiino ja gamblemispormod.

Siis peaks mõnusalt lõbus olema, aega üle jääma ja ka rahakest piisavalt olema. Kaua ei viitsiks, kuid vähemalt on eesmärgipärane ja mitmekesine tegevus ning saab päriselt ka pidada end "Rändmänguriks".

Comment

• Söönlusikast
                Pokkerihai
                • Feb 2024
                • 3255

Algselt postitas ranka Vaata postitust
                Kuid, kui ma oleksin live-trubaduur, boheem ja pokkerimängija, siis mina näiteks kombineeriks.

? kõik Timi piimatissi pakutavad freebuyd Viru ringi salatikasiinos ja ülemaksetega turkad vanalinna pokaalikasiinos;
                ? madalas limiidis cashgame, ülimalt bumhunter;
                ? kõik Waimu korraldatavad Eesti meistrikad;
                ? kõik eripromod (Win TV Kolmevõistlus, Müüriga tee promillini, Pokkerimängijal külas, Streamer Special, Optibeti Baltic Poker Liiga, Toodz);
                ? mõningad kasiino ja gamblemispormod.

Siis peaks mõnusalt lõbus olema, aega üle jääma ja ka rahakest piisavalt olema. Kaua ei viitsiks, kuid vähemalt on eesmärgipärane ja mitmekesine tegevus ning saab päriselt ka pidada end "Rändmänguriks".
                Satikagrindi ära unusta.

Comment

• ranka
                  • Sep 2008
                  • 36444

Algselt postitas Söönlusikast Vaata postitust
                  Satikagrindi ära unusta.
                  Ka need. Need ongi eripromod ja kui nendele karusellidele esimesena hüpata, on väärtus väga-väga-väga suur.

Comment

• Kakahirmutis
                    • Oct 2010
                    • 7079

Algselt postitas ranka Vaata postitust
                    Live turkades sa ei teeni kuus sittagi. Eesti lives suurima ROI-ga on prantslane, kellel 82% ROI üle suure sample.

Ma ei viitsi keskmist otsida, kuid võtsin Parkis augustis suvalise nädala (19 august kuni 25. august). Sel nädalal oli Parkis €310 eest turniire. Paneme juurde Tallinna urkad, siis saame juurde 5 x €35 = €175 eest turniire. Kokku siis €485 eest.

Teeme eelduse, et ka re-entyd tõstavad hinda, siis saaksime umbes €200 juurde lisada ja teemegi arvutsed, et ühel juhul on €500 eest turniire ja teisel juhul €700 eest nädalas. Kuid läheme hulluks ja paneme, et teisel juhul €1000 eest.

Seega kuu lõikes ühel juhul läheb sisse buy-inideks €2000 ja teisel juhul €4000 ning kui 82% ROI, mis on prantslasel Dewerdtil, realiseeruks, siis esimesel juhul teenikisid €1640 kuus ja teisel juhul €3280 kuus.

See on siis parimad juhud, parimate ROI-de, ilma vabade päevadeta ja mängid kõiki turniire.

Reaalsus on see, et saadki oma €400 eest turniire ja ROI on madalam, näiteks 58% (paremuselt teine), siis näed 928-euroseid kuid.

Seega pole see live Eestis eriti lõbus. Osalustasud on lihtsalt liiga madalad. Kui koos Viru ringi salatikasiinoga ja korra kuus vanalinna pokaalikasiinoga kombineerida ning nii Timi piimatissi otsas end vasikana nuumata, siis võib olukord olla natuke rasvasem, kuid Eesti live pokker paraku minu arvates netiga võrreldes kuidagi netipokkerile konkurentsi see ei paku.

Lice-cashi ei oska samas hinnata. Võib-olla seal midagi muud, kuid ma kahtlen, sest 1-2 toksivat lauda annavad mingi aimduse ja hea, kui üldse 1-2 lauda. Pead muruga ehk karaoket laulma ja paar korda persed paljaks jooma, siis pidi sinna piimajõgede - ja pudrumägede cashi ka saama, kuid kas see on ikka ka päris nii kuldne koht? Vot seda ma ei tea ?‍♂️?‍♂️?‍♂️

Ei oska kommenteerida, mu live sample on päris väike, maha tuleks kasumist veel arvestada 80x red bulli viinaga kuus umbes 640€ ja takso sõidud koju 300€, muidugi saab peldikus pähkleid taskust noppida, vett juua ja koju jalutada.

Matemaatika ütleb et peab lihtsalt üle EV jooksma siis saab elu kutseline olla kuni downswing tuleb, siis saadad articardi CV ära.

Muidugi live pro-na saab kõrvalt netis ka mõned sajad otsa lisada ja streamima hakata, ranka vahest kingib subi kah.
                    Last edited by Kakahirmutis; 17.10.24, 08:49.

Comment

• Kakahirmutis
                      • Oct 2010
                      • 7079

Saldejumps, sveiki ja paldies. Kakahirmutis on lätti jõudnud.

Comment

• Söönlusikast
                        Pokkerihai
                        • Feb 2024
                        • 3255

Saldejumps, sveiki ja paldies. Kakahirmutis on lätti jõudnud.
                        Loe ikka magama minnes varbad üle.

Comment

• Kakahirmutis
                          • Oct 2010
                          • 7079

Loe ikka magama minnes varbad üle.
                          Ma lähen homme loen kõigi chipid üle ja lähen nende rahaga minema.

Comment

• Söönlusikast
                            Pokkerihai
                            • Feb 2024
                            • 3255

Ma lähen homme loen kõigi chipid üle ja lähen nende rahaga minema.
                            Ma noore täisealisena(19-20 olin)lätis r-kioski laadses asutuses vaidlema läinud,sest põrsas ei tahtnud suitsu müüa ......id-kaart oli müüja jaoks tundmatu/müstiline asi . Kohe vihaga viitsisin edasi tagasi käia hotellist(hea ,et üldse pass oli ka kaasas,sest id-kaardist nagu piisas minu teadmiste juures euroopas)

Comment

• Kakahirmutis
                              • Oct 2010
                              • 7079

Ma noore täisealisena(19-20 olin)lätis r-kioski laadses asutuses vaidlema läinud,sest põrsas ei tahtnud suitsu müüa ......id-kaart oli müüja jaoks tundmatu/müstiline asi . Kohe vihaga viitsisin edasi tagasi käia hotellist(hea ,et üldse pass oli ka kaasas,sest id-kaardist nagu piisas minu teadmiste juures euroopas)
                              Mul oli ID kaardil õlgadeni juuksed ja ma pidin igast umbluud kuulma, näiteks et, "see on su ema dokument" mille peale ma küsisin et mu ema sünnitas 4 aastaselt vä?

Samas viskasin 16 aastaselt dokumendi alati letti kui suitsu ostsin ja tihti peale müüjad ei vaadanudki sünni aastat ja lihtsalt müüsid, bluffides on enesekindlus tähtis :D

Comment

• Söönlusikast
                                Pokkerihai
                                • Feb 2024
                                • 3255

Mul oli ID kaardil õlgadeni juuksed ja ma pidin igast umbluud kuulma, näiteks et, "see on su ema dokument" mille peale ma küsisin et mu ema sünnitas 4 aastaselt vä?

Samas viskasin 16 aastaselt dokumendi alati letti kui suitsu ostsin ja tihti peale müüjad ei vaadanudki sünni aastat ja lihtsalt müüsid, bluffides on enesekindlus tähtis :D
                                Ma sain ühe aasta oma alaealise karjääris elada sellises kohas nagu aespa(mitte kaugel tallinnast). Seal külapoe valentinad teadsid,et me alakad ja neil oli vist sügavalt ükskõik.

Comment

Working...