Kakahirmutise "kui biidid netis 5seid siis biidid lives 500seid"

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • ranka
    Miljon Põhjust Kodus Olla
    • Sep 2008
    • 36444

Re: Kakahirmutise "kui biidid netis 5seid siis biidid lives 500seid"

Algselt postitas Söönlusikast Vaata postitust
    Tulles tagasi taaratšekkide juurde. Mida t**ra inimesed ,kes ei anna ära taaratšekki ,ega osta tubakat ja maksavad ka kaardiga pealekauba....tekitavad mitme meetrise saba ainukeses kassas-kui on olemas iseteenindus. Minu tildikontroll õnneks treenitud mingi tasemeni,a vahel tahaks küsida mis su t**ra probleem on
    Ma ei kasuta põhimõtte pärast iseteenindust. Andku lisasoodustust, mis on õiglane, siis siis võin mõelda. Seepärast ka COOP-id hea, vähemalt mul siin, järjekordasid pole.

Comment

• Kakahirmutis
      🎮🟣 twitch.com/kakahirmutis
      • Oct 2010
      • 7079

Algselt postitas ranka Vaata postitust
      Tulles tagasi selle teema juurde, võtsin isegi COOP kaupluste kaardi lahti. Ja tõesti mu üllatuseks ongi Tallinn COOP'idest tühi.

Õigemini, kuna ise Peetri ja Lasna pool rohkem hänginud, siis COOP pole kunagi probleemiks olnud. Kui vaadata Kesklinna ja Kristiinet ning Pelgut, siis asi ikka hapu.

Igatahes pead sealt Paavli Kaltsukas OÜ-st siis ära kolima või Pelgulinna Selveris käima hakkama.
      See paavli on päris vinge koht, ma ostsin sealt endale sinna kolides köögi laua 1€ eest ning mingi ülikonna vesti.

Käisin igalpool poodides otsimas sobivad vesti, no kuskil ei olnud või maksid stockmannis 200€+ , lõpuks läksin paavlisse ja leidsin mingi kuulsa brändi vesti (nime ei mäleta) mingi 0.30€ eest, käisin isegi pulmas sellega :D

Algselt postitas ranka Vaata postitust
      Ma ei kasuta põhimõtte pärast iseteenindust. Andku lisasoodustust, mis on õiglane, siis siis võin mõelda. Seepärast ka COOP-id hea, vähemalt mul siin, järjekordasid pole.

Ma kasutan küll kuna see on metsik aja võit, selveris puldiga on eriti hea käia ning maksimas on alati 15 inimest järjekorras ja mingi pilves Igor kassas, muidu lahe kutt aga no aegluubis liigutab, ja mingil põhjusel ei taha keegi ise teenindusse minna, siis ongi olukord et 1 kassa järjekorras on 15 jorssi ja 2 iseteenindust on tühjad.
      Last edited by Kakahirmutis; 03.10.24, 08:54.

Comment

• Söönlusikast
        Pokkerihai
        • Feb 2024
        • 3255

Õnneks ma näen ka harva seda saba. Aga kui saba on,siis jh tekitab küsimusi,kas enda aeg pole rohkem väärt kui mingi poindi tõestamine.
        Enamasti mul strat paigas,et kui nikotiinipatju vaja siis lihtsalt trügin kasvõi tavakassa järjekorras ja küsin kassapidajalt neid karbikesi,et saaks iseteeninduses ikka maksta ,mitte teistega seal päikest võtta.
        Taaratsekid kehtivad 30 päeva õnneks,küll selle aja jooksul satun ka peale vahel kui 0 inimest tavakassas

Mingi 5s edit: eriti rets talvel ,kui mõnusalt soojalt riides ja oled ülekaalus..... istud seal järjekorras ja tunned kuidas kõikjalt sügeleb ja higistab
        Last edited by Söönlusikast; 03.10.24, 08:58.

Comment

• ranka
          • Sep 2008
          • 36444

Õnneks ma näen ka harva seda saba. Aga kui saba on,siis jh tekitab küsimusi,kas enda aeg pole rohkem väärt kui mingi poindi tõestamine
          Nii ja naa.

Nende iseteeninduskassadega ma soovitan tiiru teha näiteks Lasnamäel Smuuli Maximas või Mustamäe turu Maximas.

Kui natuke seal neid vaatad (iseteeninduse järjekorrad), siis mõtled, et äkki ikka see jääb ainult siis Maximasse nii. Paraku vist mitte.

Ja kui seal ühe korra mõni kaarditerminalisüsteem töö lõpetab, siis pikas perspektiivis sa ei võida, vaid tuled tühjade kätega poest tagasi.

Comment

• Kakahirmutis
            • Oct 2010
            • 7079

Õnneks ma näen ka harva seda saba. Aga kui saba on,siis jh tekitab küsimusi,kas enda aeg pole rohkem väärt kui mingi poindi tõestamine.
            Enamasti mul strat paigas,et kui nikotiinipatju vaja siis lihtsalt trügin kasvõi tavakassa järjekorras ja küsin kassapidajalt neid karbikesi,et saaks iseteeninduses ikka maksta ,mitte teistega seal päikest võtta.
            Taaratsekid kehtivad 30 päeva õnneks,küll selle aja jooksul satun ka peale vahel kui 0 inimest tavakassas

Mingi 5s edit: eriti rets talvel ,kui mõnusalt soojalt riides ja oled ülekaalus..... istud seal järjekorras ja tunned kuidas kõikjalt sügeleb ja higistab
            Selveris saab taara tšeki iseteeninduses sisse skännida :D

Comment

• Söönlusikast
              Pokkerihai
              • Feb 2024
              • 3255

Algselt postitas Kakahirmutis Vaata postitust
              See on väga hea info,koos jõusaaliga meil siin tuli ankurrentnikuks selver . Juba mõned korrad käinud ja vist vahetabki coopi selveri vastu.

Comment

• ranka
                • Sep 2008
                • 36444

Progress.

Comment

• Kakahirmutis
                  • Oct 2010
                  • 7079

Selline huvitav spott et kas ma callisin liiga light? Eeldan et AA,KK vb isegi QQ ta avaks mitte ei shipiks, siis open shove range jääb väiksemaks, GTO raudselt ütleb et muidugi call :D Sain talt puid ka, ütlesin lihtsalt "its 20$ bro" ja läks lauast ära.

Comment

• Söönlusikast
                    Pokkerihai
                    • Feb 2024
                    • 3255

Selline huvitav spott et kas ma callisin liiga light? Eeldan et AA,KK vb isegi QQ ta avaks mitte ei shipiks, siis open shove range jääb väiksemaks, GTO raudselt ütleb et muidugi call :D Sain talt puid ka, ütlesin lihtsalt "its 20$ bro" ja läks lauast ära.

https://gg.gl/66alh
                    Mis krdi moodsad straddelid need veel. Straddlid ju dead moneys anyway. Deep ikka nii raske,ma nit ja foldiks.

Comment

• privador
                      Pokkerihai
                      • Oct 2008
                      • 3951

Nu võtad seda sdraddle nagu blindi 1.60, sul siis 14BB....
                      Kas turnal callid 14bb shove?Arvan, et see close. Fold ka ok.

Comment

• ranka
                        • Sep 2008
                        • 36444

Mis krdi moodsad straddelid need veel. Straddlid ju dead moneys anyway. Deep ikka nii raske,ma nit ja foldiks.
                        Ma neid struudelid näindu, kus aetud pres struudliga kogu stäkk sisse.

Comment

• Kakahirmutis
                          • Oct 2010
                          • 7079

Peaaegu 5500x oma 0.01€

Aga ma mängisin ikka väga suvalt ka filmi kõrvale
                          Last edited by Kakahirmutis; 03.10.24, 18:30.

Comment

• Söönlusikast
                            Pokkerihai
                            • Feb 2024
                            • 3255

Peaaegu 5500x oma 0.01€

Aga ma mängisin ikka väga suvalt ka filmi kõrvale
                            Ma isegi ei viitsi filmi kõrvale. Mingi vahe mängisin päeva sessi ära,ja siis õhtul tegin afteka circa 8-00ni väikestel fieldidel. Isu pikaks ajaks täis tollest rutiinist. Aga õhtul raha rohkem raisk... aga see ei motiveeri,ajudele hakkas. Pole enam 20 aastane

Comment

• Kakahirmutis
                              • Oct 2010
                              • 7079

Ma isegi ei viitsi filmi kõrvale. Mingi vahe mängisin päeva sessi ära,ja siis õhtul tegin afteka circa 8-00ni väikestel fieldidel. Isu pikaks ajaks täis tollest rutiinist. Aga õhtul raha rohkem raisk... aga see ei motiveeri,ajudele hakkas. Pole enam 20 aastane
                              Ega nagu, pelad neid satikaid ja absoluutselt 0 mott sest ma ei viitsin kell 21:30 hakata järgmist levelit mängima. Iga kord sama reha :D

Comment

• Söönlusikast
                                Pokkerihai
                                • Feb 2024
                                • 3255

Ega nagu, pelad neid satikaid ja absoluutselt 0 mott sest ma ei viitsin kell 21:30 hakata järgmist levelit mängima. Iga kord sama reha :D
                                Õnneks mul jõuks õhtuti,ja hrc aeg ka õhtuti kui pole jõuksi päev-saidid raisk ei luba pokkerit mängida kui hrc lahti,isegi kui ajan hoopis muid asju seal???

Edit: ma alles saan käppa seda hrc,pole kindel kuidas saaks petta sellega,isegi kui oleks lahti. Kui jooksutad asju,siis vahepeal jõuan sital käia-tee valmis teha ja tagasi jõudes pole ikka suutnud ära kalkuleerida.

Edit: siin juba eos küsimus rankale,kas võimsama pilli soetamine aitaks kuidagi selle kiirusega ?
                                Last edited by Söönlusikast; 03.10.24, 19:15.

Comment

Working...