Kakahirmutise "kui biidid netis 5seid siis biidid lives 500seid"

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • ranka
    Miljon Põhjust Kodus Olla
    • Sep 2008
    • 36444

Re: Kakahirmutise teekond mikro limiitidest onlyfansini

Algselt postitas Kakahirmutis Vaata postitust
    Mul oli plaan turnis bet/fold ja riveri check /give up pm
    Ja miks callisid siis :D

Comment

• Kakahirmutis
      🎮🟣 twitch.com/kakahirmutis
      • Oct 2010
      • 7079

Algselt postitas ranka Vaata postitust
      Ja miks callisid siis :D
      Sest river tuli liiga hea

Comment

• ranka
        • Sep 2008
        • 36444

Sest river tuli liiga hea
        Mõtle, kui vastas oleks olnud Kakahirmutis2, kes oma floaditud A 6 seal riveril bluffiks keerab, et "foldida välja nõrgem poti" :D

nvm lol

Comment

• Kakahirmutis
          • Oct 2010
          • 7079

Mõtle, kui vastas oleks olnud Kakahirmutis2, kes oma floaditud A 6 seal riveril bluffiks keerab, et "foldida välja nõrgem poti" :D

nvm lol
          Bluffima peab, käsi saavad kõik samad long runis

Comment

• privador
            Pokkerihai
            • Oct 2008
            • 3951

Kusjuures huvitav, kui ise olen lauas tundub, et jube spewimine käib. Tegelikult ikka fl oli ka suht solid. Herli ei teinud ühtki blufikatset-kõik riverid kuidagi sobisid talle. Ainuke, kes "toimetada" üritas oli Steven. Uskumatu jooks vennal, pm iga kord finaaallaud ja diiliga enamuses.

Comment

• Kakahirmutis
              • Oct 2010
              • 7079

Algselt postitas privador Vaata postitust
              Kusjuures huvitav, kui ise olen lauas tundub, et jube spewimine käib. Tegelikult ikka fl oli ka suht solid. Herli ei teinud ühtki blufikatset-kõik riverid kuidagi sobisid talle. Ainuke, kes "toimetada" üritas oli Steven. Uskumatu jooks vennal, pm iga kord finaaallaud ja diiliga enamuses.
              Lauas tundub vahepeal et krt see vend mängib hästi ja surub mind koguaeg, siis streamis näed tal lihtsalt 15 minutiga 3x KK vms :D

Comment

• Mati1995
                Julm Donk
                • Aug 2024
                • 45

gg kaka. jälgisin ka ühe silmaga, kas nl100/200 roll oli käeulatuses? järgmine kord pane markup 1,5 v 2 peale.

Comment

• Söönlusikast
                  Pokkerihai
                  • Feb 2024
                  • 3255

Gg kaka.

Ära kuula matit. @Mati kas sa ostsid kakalt osakuid,või oled siin ise müünud ? Nagu imelik isegi naljaga siis sellest rääkida.Passiivne kaarenlus. Umbes ntx kui ranka ei joo alkoholi ja siis käiks toompeal piketeerimas suurte plakatitega ,et tõstke alkoaktsiisi 200%.

Edit: kui shark veel gg-s oli lubatud oli lahe vaadata vendi,kes lifetime -80% roi, müüsid 2.0MU osakuid ja tra suutsid müüa ka veel....(vb rahapesu,või lüpsti sõpru). Aga njh eks turg määrab ära , kui nõudlus on,siis miks mitte.
                  Last edited by Söönlusikast; 22.09.24, 05:59.

Comment

• Söönlusikast
                    Pokkerihai
                    • Feb 2024
                    • 3255

Mul oli plaan turnis bet/fold ja riveri check /give up pm.

Kokkuvõttes turniiriga rahul ei ole sest ma tegin mingi 5 viga vähemalt, veidi tõbine olla ja raske oli, see eest millega ma rahul olen on oma agressiooniga, ma nopin nii palju chippe keskelt.

Muidugi õnne oli ka omajagu see turniir.

Kuna ma olen üpris agressiivne siis ma satun tihti rasketesse spottisesse ja turnade kogemus veel väike, aga see saab ainult üles minna.
                    suurim asi mis silma jäi, et otsused väga snap. Võiks natuke mõelda(mitte fake tankida) isegi kui plaan paigas, muidu oht , et klikid nuppe kui satud sellesse flowse-kus kõik otsused megakiired.

Comment

• privador
                      Pokkerihai
                      • Oct 2008
                      • 3951

Herli tegi ka kriipivaid asju. Nt btn callib a4o. See Kqo 3b call pole ka just parim käik eirti ICM-s.
                      Steveni vastu turni suure beti callimine ka küsitav...

Comment

• Kakahirmutis
                        • Oct 2010
                        • 7079

Algselt postitas Mati1995 Vaata postitust
                        gg kaka. jälgisin ka ühe silmaga, kas nl100/200 roll oli käeulatuses? järgmine kord pane markup 1,5 v 2 peale.
                        Ma ikka for fun KTO praktiseerija ja % müün ainult kui mulle mõni turniir liiga kallis, ehk ilma markupita +ev mulle ja mõnel põnevam railida.
                        Last edited by Kakahirmutis; 22.09.24, 10:39.

Comment

• ranka
                          • Sep 2008
                          • 36444

Algselt postitas Söönlusikast Vaata postitust
                          suurim asi mis silma jäi, et otsused väga snap. Võiks natuke mõelda(mitte fake tankida) isegi kui plaan paigas, muidu oht , et klikid nuppe kui satud sellesse flowse-kus kõik otsused megakiired.
                          Vastupidi! Lives tuleks teha nii, et need uimakotist tashnotikud lõpetaksid. Mul on jube hea idee, kuidas see uimamine lõpetada. Jõhker.

Telelauas kõik mängijad peavad suus kandma Temu suurepärast toodet nimega: "Silikoonist näo- ja huuleharjutaja - Naeratuse treener näolihastele, mitteelektriline, lõhnatu ilutööriist"

Vaata pilti:
                          (Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

(selle posti lugemise aeg, et paremini aru saada, tehke harjutus kodus järgi - hoidke suu lahti ja imiteerige, et teie suus on temu too suurepärane ülaltoodud toode)

Siis Win TV mehed monteerivad laua keskele pika pöörleva lati (kui abi vaja, saab paluda Ecuadori Tehnikut appi), mille otsas on 90-kraadise nurga all üks suur 23-sentimeetrine dildo.

Kelle kord on otsustada, siis see latt pöörab ja keerab dildo selle mängija suunas ning dildo hakkab vaikselt mängija suunas liikuma. Mängijal on suus muidugi ülaltoodud "naeratuse treener". Kui dildo kohale jõuab, siis see juba Win TV telelaua meeste enda fantaasia, mida see dildo seal avatud suus tegema hakkab.

Muidugi ilmselgelt võivad mõned näha siin päris suuri auke, et kui dilts hakkab mängijani jõudma, siis tekib mängijal jube joogijanu ning ta tahab kindlalt sel hetkel Red Bulli viinaga lonksata või hoopis Viru ringi salatikasiino pakutavast maitsvast Caesari salatist rammust suutäit haugata ning vajaduse rahuldamiseks "kogemata" pead pöörata.

Ei lähe läbi Lemps! Ka siin tuleb appi temu.

Lakke monteeritakse ülaltoodud kaelalihaste hoidjad ja igal mängijal on suus siis naeratusetreener ning pea "ripub" selle hoidja küljes. Lisaks boonusena, kuna oli vaja pööravat latti nii või naa lakke panna, siis üks tegemine kõik.

Vot siis läheks see mäng alles lõbusaks. Vaatajaid tuleks ikka väga palju ja igast ilmakaarest, eriti just Jaapanist. Seal taolised mängud ülipopid.

Comment

• Kakahirmutis
                            • Oct 2010
                            • 7079

Aga nüüd ei teagi mis järgmiseks tuleb, hetkel on pokkeri väsimus peal

Comment

• ranka
                              • Sep 2008
                              • 36444

Aga nüüd ei teagi mis järgmiseks tuleb, hetkel on pokkeri väsimus peal
                              Võidurahaga Temusse shoppama. See aitab tildi, pokkeriväsimuse ja läbipõlemise vastu.

Comment

• Kakahirmutis
                                • Oct 2010
                                • 7079

Võidurahaga Temusse shoppama. See aitab tildi, pokkeriväsimuse ja läbipõlemise vastu.
                                Laskma naisel kõik pokkeri träni kokku osta ja siis saaks värvilisena järgmisele turniirile

Comment

Working...