Kakahirmutise "kui biidid netis 5seid siis biidid lives 500seid"

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Söönlusikast
    Pokkerihai
    • Feb 2024
    • 3255

Re: Kakahirmutise "kui biidid netis 5seid siis biidid lives 500seid"

kle deepstack cashi pro, kuna mul lauaruumi täna jagus..siis ka natuke katsetasin kätt. Deepstack ikka raske.

Vastane oli check/bet/check ja see mis pildil siis näed. Ükskõik mis teise sizingu oleks snappinud. Oleks ma ise mingi pedema sizingu pannud, oleks ka snappinud. Siin ma foldisin muidugi ja nüüd kripeldab, et mõtlesin üle äkki.

(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

Comment

• Kakahirmutis
      🎮🟣 twitch.com/kakahirmutis
      • Oct 2010
      • 7079

Algselt postitas Söönlusikast Vaata postitust
      kle deepstack cashi pro, kuna mul lauaruumi täna jagus..siis ka natuke katsetasin kätt. Deepstack ikka raske.

Vastane oli check/bet/check ja see mis pildil siis näed. Ükskõik mis teise sizingu oleks snappinud. Oleks ma ise mingi pedema sizingu pannud, oleks ka snappinud. Siin ma foldisin muidugi ja nüüd kripeldab, et mõtlesin üle äkki.

(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)
      K high flushi oleks toredam callida vist. Aga siin spotis päris keeruline foldi leida aga samas keegi ei blufi neid spotte väga palju. Eriti kui sul Ac ka käes.

Nagu raske uskuda et ta siin blufi leiab, selleks peaks olema mingi 5x, aga madalal võivad nad ju mingi 43, 78 ka kahtlaselt mängida, kuigi need käed blokivad su folde :D

Ta pre avas 3bb ja sa call?

Comment

• Söönlusikast
        Pokkerihai
        • Feb 2024
        • 3255

See populatsiooni värk määras palju,mitte et ma cashi populatsioonist midagigi oleks näind kuskil.Aga no bluffe siin näha ...pigem ei.

Comment

• ranka
          Miljon Põhjust Kodus Olla
          • Sep 2008
          • 36444

See on päris kindel call. Foldida saaksid siis, kui oled vastases kindel, et ta on regular ja ta ei tilta. Sul praegu seda ei ole

Comment

• ranka
            Miljon Põhjust Kodus Olla
            • Sep 2008
            • 36444

Algselt postitas Kakahirmutis Vaata postitust
            K high flushi oleks toredam callida vist. Aga siin spotis päris keeruline foldi leida aga samas keegi ei blufi neid spotte väga palju. Eriti kui sul Ac ka käes.

Nagu raske uskuda et ta siin blufi leiab, selleks peaks olema mingi 5x, aga madalal võivad nad ju mingi 43, 78 ka kahtlaselt mängida, kuigi need käed blokivad su folde :D

Ta pre avas 3bb ja sa call?
            Bluffi siin ei ole. Fishi ülemängu kui ka tiltava regulari ülemängu võime küll siin näha ja see on õigustus calliks.

Lisaks 110BB ei ole cashis deep :D
            ---

EDIT: Kaka, mistahes mass-regi või minu vastu on see lihtne fold (isegi nonSD ajav reg ei lükka siin nõrgema käega all-in), kuid kui seniks ei ole seda readi, siis nutad ja callid, sest ülemängimist siiski on.

See ongi cashi eripära, et niisama randomilt on suht mõttetu mängida, et alati peavad olema mingid readid ja ainult niiöelda beebihaigustena peadki siin alati callima.

Comment

• Kakahirmutis
              • Oct 2010
              • 7079

Algselt postitas ranka Vaata postitust
              Bluffi siin ei ole. Fishi ülemängu kui ka tiltava regulari ülemängu võime küll siin näha ja see on õigustus calliks.

Lisaks 110BB ei ole cashis deep :D
              ---

EDIT: Kaka, mistahes mass-regi või minu vastu on see lihtne fold (isegi nonSD ajav reg ei lükka siin nõrgema käega all-in), kuid kui seniks ei ole seda readi, siis nutad ja callid, sest ülemängimist siiski on.

See ongi cashi eripära, et niisama randomilt on suht mõttetu mängida, et alati peavad olema mingid readid ja ainult niiöelda beebihaigustena peadki siin alati callima.
              Ei jah, kui mingi tundmatu vend siis snap call, fish shoveb 83cc ka siin for value

Comment

• Kakahirmutis
                • Oct 2010
                • 7079

Hakkasin trenni sättima end töölt juba ja kutsuti tiim privadori eeest mängima :

Õnneks kohe alustades oled punkti koha peal et nulli peale ei jää!

Comment

• Söönlusikast
                  Pokkerihai
                  • Feb 2024
                  • 3255

Hakkasin trenni sättima end töölt juba ja kutsuti tiim privadori eeest mängima :

Õnneks kohe alustades oled punkti koha peal et nulli peale ei jää!
                  Kõlab nagu õhta täis ojana voolavat gin tonicut.
                  Krt mind ei kutsu keegi kuskile kunagi. A ma sain muidugi teada väikse fakti kolmapäeval,keegi ei teagi ,et ma mängin üldse

Comment

• Kakahirmutis
                    • Oct 2010
                    • 7079

Kõlab nagu õhta täis ojana voolavat gin tonicut.
                    Krt mind ei kutsu keegi kuskile kunagi. A ma sain muidugi teada väikse fakti kolmapäeval,keegi ei teagi ,et ma mängin üldse
                    Ideaalis jõuaks homme trenni ja naisega dagöt kuulama, reaalsuses magan 3ni pohmakat ja lähen dagöt kuulama

Comment

• Söönlusikast
                      Pokkerihai
                      • Feb 2024
                      • 3255

Ideaalis jõuaks homme trenni ja naisega dagöt kuulama, reaalsuses magan 3ni pohmakat ja lähen dagöt kuulama
                      Ma pole kokteili ekspert.. mis muru sul joogi sees ?

Comment

• Kakahirmutis
                        • Oct 2010
                        • 7079

Ma pole kokteili ekspert.. mis muru sul joogi sees ?
                        Kuusk vist

Comment

• Söönlusikast
                          Pokkerihai
                          • Feb 2024
                          • 3255

A kuda sng läks siis? Ma nagu natuke paar lauset blogis vaatasin. A see siuke event mida raske jälgida

Comment

• Kakahirmutis
                            • Oct 2010
                            • 7079

A kuda sng läks siis? Ma nagu natuke paar lauset blogis vaatasin. A see siuke event mida raske jälgida
                            Ei läinud hästi, oma grupist tõin 12/20 ja 8 punkti, viimane käsi UTG limp 6way, ma CO A9s läksin oma 10bb sisse ja tal AK

Comment

• Kakahirmutis
                              • Oct 2010
                              • 7079

Tegin eile 2x 10€ sportsbetti ja võitsin 5€, ehk siis biidin neid ka juba.

Aga mis kuradi pärast mu lemmik mängija lemmik klubist ära vahetati? Ei taha nagu Lakersi kollase capiga ringi käia

Täna võtsin optibetis endale hunniku turnasi ette ja no kuidagi ei meeldi see soft ja ilma statsideta mäng
                              Last edited by Kakahirmutis; 09.02.25, 19:27.

Comment

• Söönlusikast
                                Pokkerihai
                                • Feb 2024
                                • 3255

Tegin eile 2x 10€ sportsbetti ja võitsin 5€, ehk siis biidin neid ka juba.

Aga mis kuradi pärast mu lemmik mängija lemmik klubist ära vahetati? Ei taha nagu Lakersi kollase capiga ringi käia

Täna võtsin optibetis endale hunniku turnasi ette ja no kuidagi ei meeldi see soft ja ilma statsideta mäng
                                Ega ometi luka?
                                Kivisaba ütleks,et statsideta mäng ongi parim kui tahad areneda. Kui niisama muidugi kõrval käib laud,siis jah vahet pole. Statsid muudavad väga autopiloodiseks mängu

Comment

Working...