Kakahirmutise "kui biidid netis 5seid siis biidid lives 500seid"

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Söönlusikast
    Pokkerihai
    • Feb 2024
    • 3255

Re: Kakahirmutise "kui biidid netis 5seid siis biidid lives 500seid"

Algselt postitas Kakahirmutis Vaata postitust
    110k stackilt kaotasin järjest potte, kaotasin AQs vs A4 ja 93o vs short KQ

Ja siis 5k pealt sain K8 high quadruppli sest üks bluffis teise välja ning A3o vs QJ duubel ja tagasi 90k stäkk paari käega :D

29 alles ja 20bb, 17 ITM
    Kaelavalu lännu? Ma närvivalu tundnud-vb ranka neerukividega ei anna võrrelda,aga ikka ei saa istuda,ega astuda mitu päeva. Ma räägin ikka kogemusest,kus iga liigutus on mõõdetud millimeetri täpsusega,et kohapeal ei lõppeks omadega. Vb sul siis ei tabanud nii hull ära tõmbamine kaelal.

Comment

• Kakahirmutis
      🎮🟣 twitch.com/kakahirmutis
      • Oct 2010
      • 7079

Algselt postitas Söönlusikast Vaata postitust
      Kaelavalu lännu? Ma närvivalu tundnud-vb ranka neerukividega ei anna võrrelda,aga ikka ei saa istuda,ega astuda mitu päeva. Ma räägin ikka kogemusest,kus iga liigutus on mõõdetud millimeetri täpsusega,et kohapeal ei lõppeks omadega. Vb sul siis ei tabanud nii hull ära tõmbamine kaelal.
      Panen järjest kodeiini sisse iga 4h tagant... magada oli pekkis ja ärgata oli ulme, no ei saanud pead padjalt üles tõstetud, oma 5 min keerutasin õige nurga peale end.

Aga turnalt et... bubble ja 241k stäkk, average 230k, blind 10k

Comment

• Kakahirmutis
        • Oct 2010
        • 7079

See nüüd siis ka ära tehtud.

Ja täitsa kainena
        Last edited by Kakahirmutis; 02.02.25, 02:23.

Comment

• Söönlusikast
          Pokkerihai
          • Feb 2024
          • 3255

See nüüd siis ka ära tehtud.

Ja täitsa kainena
          ???

Comment

• privador
            Pokkerihai
            • Oct 2008
            • 3951

Hea fold 55-ga. vist 7h utg jammib ja sa folidd vist ctf 4.5bb

Comment

• Kakahirmutis
              • Oct 2010
              • 7079

Algselt postitas privador Vaata postitust
              Hea fold 55-ga. vist 7h utg jammib ja sa folidd vist ctf 4.5bb
              Mängisin väga kannatlikult jah, vähe häid kaarte nagu ka, et üpris hea finaal laud kus mul kõik otsused olid üpris kerged.

Parem ikka ise Q9s lükata kui callida kellegi shove 55 vast
              Last edited by Kakahirmutis; 02.02.25, 11:50.

Comment

• Söönlusikast
                Pokkerihai
                • Feb 2024
                • 3255

Parem ikka ise Q9s lükata kui callida kellegi shove 55 vast
                Tore kuulda,et midagi ikka külge ka jäänud

Comment

• Kakahirmutis
                  • Oct 2010
                  • 7079

Tore kuulda,et midagi ikka külge ka jäänud
                  Eks see on, teed kuskil vea ja siis peas analüüsid seda läbi, nii see areng käib, FTd on veidi keerulised kuna ma õpin cEV järgi tabeleid mitte icm, aga tegelikult on see icm info peas olemas ja tean et olen võimeline veel paremaks.

Vead tulevad üldiselt väsimusest ja teatud spotid veidi kogemuse puudumisest.

Eile oli raske keha paigal hoida, kael lööb põrgu valu, uni, valuvaigististest veidi uimane aga siis küsid vett juurde ja lahmid edasi.

Mis mulle meeldib oma mängus on et ma reaalselt jälgin tervet mängu ja mis toimub ja mingi hetk mul on iga vastasega erinev range, ehk keskmisel laual mul on 8 erinevat preflop range.
                  Last edited by Kakahirmutis; 02.02.25, 12:02.

Comment

• Söönlusikast
                    Pokkerihai
                    • Feb 2024
                    • 3255

Icm suht infinite asi,eriti kui võtame veel postflop icm-i juurde. Pmst kui enamvähem õpid aru saama oma risk premiumist erinevates olukordades,on juba mahe. Iga icm olukorda ei suuda ever pähe õppida.

Maakeeli cEV + risk premium= voila icm
                    Last edited by Söönlusikast; 02.02.25, 12:13.

Comment

• Kakahirmutis
                      • Oct 2010
                      • 7079

Icm suht infinite asi,eriti kui võtame veel postflop icm-i juurde. Pmst kui enamvähem õpid aru saama oma risk premiumist erinevates olukordades,on juba mahe. Iga icm olukorda ei suuda ever pähe õppida.

Maakeeli cEV + risk premium= voila icm
                      Aga igatepidi oli tore see seeria ära lõpetada!

Coolbet open 9. koht
                      Chesteri 500 6. koht
                      WinTV 5. koht

Et oli neid võimalusi küll ja nüüd lõpuks suutsin ühe ära ka kasutada.

ROI on ka tagasi üle 200%, teeb südame soojaks.

Comment

• Söönlusikast
                        Pokkerihai
                        • Feb 2024
                        • 3255

See pidev multiway oleks minu jaoks harjumatu algfaasis laivis. Kui issi juba alla 30bb saab,siis issi mugavustsoon.

Comment

• Kakahirmutis
                          • Oct 2010
                          • 7079

See pidev multiway oleks minu jaoks harjumatu algfaasis laivis. Kui issi juba alla 30bb saab,siis issi mugavustsoon.
                          Ma olen sellega just harjunud sest see on faas mida kõige rohkem mängid :D

Aga mingi hetk tead ju vastaseid, mõne vastu vaatad buttonil KQ/AJ ja ta avab EP siis foldid, aga oi kus on kiusatus floppi vaadata

Comment

• Söönlusikast
                            Pokkerihai
                            • Feb 2024
                            • 3255

Ma olen sellega just harjunud sest see on faas mida kõige rohkem mängid :D

Aga mingi hetk tead ju vastaseid, mõne vastu vaatad buttonil KQ/AJ ja ta avab EP siis foldid, aga oi kus on kiusatus floppi vaadata
                            Kunagi oli mati pirn selline. Kõrvaltvaatajana ikka vaikides naersin,kuidas inimesed KK-ga bustosse ta vastu suutsid minna olukordades kus tal KK+. Ei mingeid AKs,ega QQ. KK+ja kõik. Aastatega muidugi mati arenenud ja avanenud

Comment

• Kakahirmutis
                              • Oct 2010
                              • 7079

Kunagi oli mati pirn selline. Kõrvaltvaatajana ikka vaikides naersin,kuidas inimesed KK-ga bustosse ta vastu suutsid minna olukordades kus tal KK+. Ei mingeid AKs,ega QQ. KK+ja kõik. Aastatega muidugi mati arenenud ja avanenud
                              Ma üks käsi avasin MP, BTN mega nitt callib, BB callib

Flopp T73 mul KT, avan 25% pott, ja see mega nitt tüüp paneb mulle 3x minu raise otsa... mõtlesin ja viskasin kohe foldi ära, ma lihtsalt ei näe seal just temal bluffe, 89 ta calliks alati, J9/J8 vms ta ei calligi pre, kas tal seal JT, QT üldsegi on. Samas teiste vastu hõõruks käsi kokku et hea flop proovime chipid sisse ajada...

Comment

• Söönlusikast
                                Pokkerihai
                                • Feb 2024
                                • 3255

Ma üks käsi avasin MP, BTN mega nitt callib, BB callib

Flopp T73 mul KT, avan 25% pott, ja see mega nitt tüüp paneb mulle 3x minu raise otsa... mõtlesin ja viskasin kohe foldi ära, ma lihtsalt ei näe seal just temal bluffe, 89 ta calliks alati, J9/J8 vms ta ei calligi pre, kas tal seal JT, QT üldsegi on. Samas teiste vastu hõõruks käsi kokku et hea flop proovime chipid sisse ajada...
                                Ega cashiski ju täitsa standard mingite 9/7 vendade vastu küsida,et mis värvi su set on seal

Comment

Working...