Kakahirmutise "kui biidid netis 5seid siis biidid lives 500seid"

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Söönlusikast
    Pokkerihai
    • Feb 2024
    • 3255

Re: Kakahirmutis cashis ja turniiridel üle tupiktee kõndimas

Algselt postitas Kakahirmutis Vaata postitust
    Nojah mehed mis teha, mina andsin endast parima ja vähemalt endale tõestasin et oskan mängida küll.

Panin KK-ga meelega overbeti/pott sest vastas station ja riveris polnud valikut.

Viimane käsi küll alles jõuab teile.
    Stationi vastu ongi kõige ohtlikum,samas see v0ib stationi vastu olla ka valuebet

Comment

• ranka
      Miljon Põhjust Kodus Olla
      • Sep 2008
      • 36444

ikkagi hea mang! see oli ikka suur onnetus ja rame ebaonn

Comment

• ranka
        • Sep 2008
        • 36444

Seal pole enam head mangu. Check voib induceda, vaike bet samuti ja shove tundub ehk lollikindlam

Comment

• Kakahirmutis
          🎮🟣 twitch.com/kakahirmutis
          • Oct 2010
          • 7079

Veidi kibe tunne on aga eks selline see mäng on.

Comment

• Söönlusikast
            Pokkerihai
            • Feb 2024
            • 3255

Veidi kibe tunne on aga eks selline see mäng on.
            No ühe külma õlle oled küll võid endale lubada nüüd

Comment

• Kakahirmutis
              • Oct 2010
              • 7079

Ma panin end homseks tööle(olen ikka loll), lähen koju ja joon ühe koka koola

Comment

• Söönlusikast
                Pokkerihai
                • Feb 2024
                • 3255

Ma panin end homseks tööle(olen ikka loll), lähen koju ja joon ühe koka koola
                Miks ???homme ju tupicu festar ka

Comment

• ranka
                  • Sep 2008
                  • 36444

Ei. Aga vaga kova epic rail oli. Ülepika aja midagi. Kahju, et sellest melust täna osa ei saanud.

Comment

• Kakahirmutis
                    • Oct 2010
                    • 7079

Mina igatahes lasin 3 päeva järjest A-game ja tunnen et saan lives väga hästi hakkama.

Olen rahul ja samas mitte rahul.

Ma vaatasin huviga üle et 3 päevaga on mu päevikut vaadatud 13k korda :D
                    Last edited by Kakahirmutis; 31.08.24, 16:23.

Comment

• Söönlusikast
                      Pokkerihai
                      • Feb 2024
                      • 3255

Mina igatahes lasin 3 päeva järjest A-game ja tunnen et saan lives väga hästi hakkama.

Olen rahul ja samas mitte rahul.

Ma vaatasin huviga üle et 3 päevaga on mu päevikut vaadatud 13k korda :D
                      Kingsi ajaks mill koos

Comment

• ranka
                        • Sep 2008
                        • 36444

Asi selles ongi, et see KK käsi oli minu hinnangul üks kõige karmimaid coolereid üleüldse, mis läks otseselt maksma kindlalt üle €1000. See oli räme ebaõnne. Kõik asjad jooksiid täpselt kokku.

Jah. Sa oleksid saanud check-foldida või väikselt bet/foldida, kuid kui ta oleks sulle näidanud busted FDd ja neid on tal seal sitaks, siis poleks sa selle mänguga, mis oleks maha lagunenud kaugemale jõudnud.

Küsida jääb, et kas river shoveda või check-callida, kuid see oleks valuebaasil tehtud otsus.

Mina ütleksin, et check ei oleks halb, aga foldida ikka ei saa. Checkiga võid lihtsalt mõne vastu säästa beti jagu raha, näiteks checkib oma As2s järgi või valuebetib vähem kui ta stäkk. Kui ilmselgelt kaotad valuet.

Comment

• ranka
                          • Sep 2008
                          • 36444

Ja lisaks kommentaatorite kommentaare ma ei kuuleks. Need kommentaari on resultoriented.

Kui praegu konkreetselt selle käega tehti Laasi saates imestusest nägu, et "misasja, läks all-in", siis kui vastasel oleks olnud QK, siis need samad kommentaatorid oleks öelnud: "jessas, kui head mängu Taavi teeb".

Ja mingi sellist tüüpi käele iga QX potiga kaotabki chekides value, mis võib päris tihti riverit callida.

Comment

• Söönlusikast
                            Pokkerihai
                            • Feb 2024
                            • 3255

Algselt postitas ranka Vaata postitust
                            Asi selles ongi, et see KK käsi oli minu hinnangul üks kõige karmimaid coolereid üleüldse, mis läks otseselt maksma kindlalt üle €1000. See oli räme ebaõnne. Kõik asjad jooksiid täpselt kokku.

Jah. Sa oleksid saanud check-foldida või väikselt bet/foldida, kuid kui ta oleks sulle näidanud busted FDd ja neid on tal seal sitaks, siis poleks sa selle mänguga, mis oleks maha lagunenud kaugemale jõudnud.

Küsida jääb, et kas river shoveda või check-callida, kuid see oleks valuebaasil tehtud otsus.

Mina ütleksin, et check ei oleks halb, aga foldida ikka ei saa. Checkiga võid lihtsalt mõne vastu säästa beti jagu raha, näiteks checkib oma As2s järgi või valuebetib vähem kui ta stäkk. Kui ilmselgelt kaotad valuet.
                            Aga millega ta üldse riverini jõuab. Mina AJ üldse ei ootaks seal. Pean täpse boardi hiljem üle vaatama jälle. Kaka bettis ka mehiselt ju

Comment

• Kakahirmutis
                              • Oct 2010
                              • 7079

Mul on selle vastase kohta omajagu infot ka et station on.

Võtsin talt oma jagu value käsi välja ka, nagu setid ja 2 paarid, arvan draw heavy boardil ma oleks turnis otsa saanud nendelt, riveril siis temalt calliks olekski üpris ainult AQx, Asx ja AT.

Et ma ei oleks riverit nagunii foldinud selle pot oddsiga ja plokin KJ ka vähemalt siis otsustasin et parem ise sisse lükata sellise stationi vastu.

Oleks ükskõik kes teine lauast vastas olnud oleks turnis foldi saanud ja jätkanud hea stäkiga.

Kindlasti läks see käsi mulle mingi 5k€+ maksma sest ma oleksin chip lead olnud
                              Last edited by Kakahirmutis; 31.08.24, 17:10.

Comment

• ranka
                                • Sep 2008
                                • 36444

Algselt postitas Söönlusikast Vaata postitust
                                Aga millega ta üldse riverini jõuab. Mina AJ üldse ei ootaks seal. Pean täpse boardi hiljem üle vaatama jälle. Kaka bettis ka mehiselt ju
                                Täpne käsi (9-handed)

? Anders B (UTG): 1.5M (29BB,)
                                ? Keimo S (UTG1): 2.6M (52BB)
                                ? Kakahirmutis (MP1): 2M (39BB)
                                ? Seyed B. (MP2): 1.6M (32BB)
                                ? Esko B (MP3): 1.7M (33BB)
                                ? Einar Mar P (CO): 1.4M (28BB)
                                ? Andre M (BTN): 505K (10BB)
                                ? Kaido M (SB): 1.2M (24BB)
                                ?Vadim Guk (BB): 2.6M (52BB)

Blaindid: 25K / 50K + BBA 50K
                                Preflop: Kakale kukub sülle K K (Pank: 125 000),

Anders B loobub, Keimo S loobub, Kakahirmutis tõstab 105 000 peale, Seyed B maksab 105 000, Esko B loobub, Einar Mar P loobub, Andre M loobub, Kaido M loobub, Vadim Guk loobub.

Flop: 7 T 4 (Pank 335 000)
                                Kakahirmutis (1.9m järel) panustab 120 000, Seyed B (1.5m järel) maksab.

Turn: Q (Pank: 575 000)
                                Kakahirmutis (1.7m järel) panustab 475 000, Seyed B (1.4m järel) maksab.

River: A (Pank: 1 575 000)
                                Kakahirmutis (1.3m järel) paneb kõik mängu, Seyed B (900K järel) maksab.

(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

Comment

Working...