[NL400-2000 FR] Rudi Winning Munniez

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Friiko
    Jube Noob
    • Feb 2009
    • 158

Re: Rudi Miljonäriks ja Bemmirooli!

kas mingid graafikud puudu ei ole või?

Comment

• RudiTurbo
      Klubi Liige
      • Oct 2008
      • 4167

Algselt postitas Friiko
      kas mingid graafikud puudu ei ole või?
      Mis graafikud?

Comment

• Davy
        Vana Tegija
        • Oct 2008
        • 1341

Algselt postitas RudiTurbo
        Mis graafikud?
        Tegid 1päev 7k kätt ja nüüd näitaid lifetime graafikuid kus kätearv on vägagi marginaalne. mitu lauda mängid?

Comment

• RudiTurbo
          Klubi Liige
          • Oct 2008
          • 4167

Algselt postitas Davy
          Tegid 1päev 7k kätt ja nüüd näitaid lifetime graafikuid kus kätearv on vägagi marginaalne. mitu lauda mängid?
          7k päev oligi haruldane, mul lifetime kokku probably ongi ainult mingi 250k HEM'iga mängituna ja ilma. Kõige rohkem kuus olen mänginud 40k kanti :)

Mängin umbes 10-14 lauda PS'is.

Muidu viimasel ajal oli mul NL25's PL'i laudades sitaks suurem winrate ning eile NL50's samamoodi, PL'i laudades olin kasumis. Täna võtan kõik PL'i lauad või valdav enamuse PL'i ja vaatab, mis saab :) PL'i juures on ka see hea, et shortstacke tundub kõvasti vähem olevat.

Comment

• dener89
            Grinder
            • Mar 2009
            • 625

tervist
            Vaata,et siis 20k turna lukku paned :)

Comment

• RudiTurbo
              Klubi Liige
              • Oct 2008
              • 4167

4h on selja taga, alates 850 inimest järgi olid või nii, siis pole top25 hulgast välja langenud :)

Hetkel 2 out of 165, Peab lootma, et täna on minu päev :)

Comment

• dener89
                Grinder
                • Mar 2009
                • 625

jälgin su actionit jah ;D
                veits langend aga kõik veel ees
                muide elad taanis või lampi panid Aarhus?

Comment

• RudiTurbo
                  Klubi Liige
                  • Oct 2008
                  • 4167

Algselt postitas dener89
                  jälgin su actionit jah ;D
                  veits langend aga kõik veel ees
                  muide elad taanis või lampi panid Aarhus?
                  Nati oli raske tund jah, kohe pärast seda suurt kätt tulid mõned halvad trapkäed ja flip läx mööda ning nüüd saadeti veel mingisse actioni lauda, callisin just riveris ace highga bluffi ära ;D

Elangi Aarhusis Taanis :)

Comment

• dener89
                    Grinder
                    • Mar 2009
                    • 625

arvatavasti ülikoolis käid seal jah?

Comment

• RudiTurbo
                      Klubi Liige
                      • Oct 2008
                      • 4167

Algselt postitas dener89
                      arvatavasti ülikoolis käid seal jah?
                      Aarhus Busyness College, nüüd vist Aarhus Busyness Academyks ümber nimetatud :)

Comment

• RudiTurbo
                        Klubi Liige
                        • Oct 2008
                        • 4167

Minge vittu, olen stacki liider, Flopin KT'ga T89, lükkan mingi 170k järgioleva venna all ini, insta callib AJ'iga ja tõmbab oma sitase rea ära, järgmine käsi JJ mul, ning duubeldan AA ära ja pool stacki läinud ning nüüd sain A9 vs AT kotti ning ongi perse, 7h mängimist ja 44$

TRA jälle 21 out of 4275, no minge türa putsi, kaua ma faking jõuan mingi top30 hulka nendel tournadel, kus ma mitte sittagi selle eest raha ei saa, täiesti haige. Juhtisin seda tournat nii faking pikalt ja nii võimsalt mitmel korral, tra ikka enne lõppu tuleb mingi aanuse nuss, no täiesti munnis!

Tra ja selle JJ käe olexin võinud turnis foldida, tundus kahtlaselt tugev bettimine, putsidemaa

1.1mil chipsi oli koos juba vahepeal :'( Praegu liider 1.6m

Comment

• surka
                          Õpihimuline Mängur
                          • Oct 2008
                          • 336

Algselt postitas RudiTurbo
                          Aarhus Busyness College, nüüd vist Aarhus Busyness Academyks ümber nimetatud :)
                          t'ana tegin omahat, mingi tyybi vastu, kelle kasutaja on Aarhus8200N, meeletu agronoom ja armutu 3 ning 4bettimine k2is. siiski tuleb tunnistada, et tema voitis enamuse 60/40 flippidest :(
                          s6ber sul?

Comment

• RudiTurbo
                            Klubi Liige
                            • Oct 2008
                            • 4167

Algselt postitas surka
                            t'ana tegin omahat, mingi tyybi vastu, kelle kasutaja on Aarhus8200N, meeletu agronoom ja armutu 3 ning 4bettimine k2is. siiski tuleb tunnistada, et tema voitis enamuse 60/40 flippidest :(
                            s6ber sul?
                            Aarhusest näen mängijaid pidevalt, Taanis pokker ikka ülipopulaarne.

See 8200 on vist ghetto piirkonna number, mingi Afganistani donk nagunii oli

Comment

• RudiTurbo
                              Klubi Liige
                              • Oct 2008
                              • 4167

Natukene tildist jõudnud rahuneda, siis võib kirja panna, mida järjekordsest deep runist õppisin.

Panin tähele, et lõpupoole hakkavad enamus mängijaid mängima small ball pokkerit, see tähendab, et pmst poti suurusest ja oddsidest olenemata bluffitakse ja mängitakse väga väikeste bettidega. Ning väga suured betid, eriti suur turni bet tähendab tavaliselt kätt.
                              Ning lisaks väga võimas moove, sellised väga kuivad flopid ntx Q23 T42 jne, Top paariga all in Geniaalne liigutus, pmst mitte üxki paar ei foldi enamustel mängijatel ning vahest ka AK, AQ. Või siis sellisel boardil Top paariga callimine, umbes 5-6 korda selles tourneys oli, kus selline flop tõi mulle kõva stackilisa ning lõpus siis jälle olin väga heas seisus, kui see AJ instacallis mu all ini oma open enderiga.
                              Järgmine asi, mida soovitaksin on pärast suure poti võitmist või kaotust võtta korraks aeg maha ning foldida marginaalsemad käed ning suurte kätega olla väga ettevaatlik, sest suure poti võidust tekkinud extaas võib varjutada tähtsaid faktoreid ja suure poti võit on kerge nullituks saama kohe järgmiste kätega. Samamoodi kaotades , üxkõik kui suur stack olgu, mingi tilt tuleb peale ning järgmised käed tulex hoog maha võtta.

See saigi mul põhimõtteliselt saatuslikuks selles tourneys, ma ei mõelnud üldse korralikult läbi seda JJ vs AA kätt ning ei arvutanud riske korralikult läbi ja ei leidnud pärast suurt turni betti enam foldi nuppu ning tegin otsuse liiga ruttu. 350k'se stacki asemel olex võinud olla mul veel 600k'ne stack ning vb mängixin hetkel Final tabelis.

Seega jah, loodan, et keegi saab mu kogemustest kasu ja loodan, et ka endal püsivad need asjad paremini meeles, kui nad nüüd siia läbi kirjutasin. Kui veel midagi meenub, siis üritan kirja panna :)

Ahjaa ja muide, olen SCOOPidest alates hakanud mõistma, et sellise täiesti tight pokkeriga onlines ei ole pmst võimalik jõuda kuskile final tabelisse. Ma täna statte ei kasutanud ja ei tea, mis stiili mängisin, kuid suht sügaval faasis, K8 MP jne oli standard raise, v.a kui laud liiga hullunud oli, ühel hetkel tekkis siuke laud, kus pidin täiesti tightiks võtma, sest iga pot bluffiti jubedalt, aga lõpuks sain ka ühe full house ja magusa riveri all in bluffi vahele võetud.
                              SCOOPide pikemate levelitega siis sain aru, et pmst rahasse annab mängida suht kindla peale nendes deep tournides, kuid isegi nendes pikkades tournides tuleb mängida rohkem potte ja sellega tekitada omale rohkem võimalusi saada stackilisa. Ning kuna ma nendes SCOOPi deep stackides juba hõljusin rahade ajaks sellise M10 - M15 stackiga, siis mõistsin, et nendes tavatournades polegi võimalik sellise mänguga kuhugi jõuda, mingiks hetkeks söövad blindid Sind lihtsalt ära.
                              Võimalik on jõuda rahadesse, kuid pmst täpselt nii kaugele Sa sellise mänguga jõuadki, eriti Pokerstarsi 5k fieldidega tournades, tightilt annab mängida selliseid tournasi, kus pmst rahadesse jõudmine tähendabki juba ka FT'sse jõudmist, ehk siis maximum 180 inimese omasi.

Vot nii!

Comment

• dener89
                                Grinder
                                • Mar 2009
                                • 625

7 h ja saad närused 40 daala ajab ikka korralikult tilti

Comment

Working...