[NL400-2000 FR] Rudi Winning Munniez

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • RudiTurbo
    Klubi Liige
    • Oct 2008
    • 4167

Re: [NL100-400 FR] Rudi Helikopterit Kuldamas

lol, veel AA vs JJ , aga kogu see heater on kasutu sest AKs leidis omale AA vastaseks. Unreal coolertown on see Praha.

Comment

• RudiTurbo
      Klubi Liige
      • Oct 2008
      • 4167

GSOP on siiamaani suht edukalt alanud pärast kuute levelit.

Laud suht ok asetusega, agressorid paremal, nitimad vasakul. Algul tükk aega ei hittind midagi ja pold midagi väga mängida ka, siis lampi sain suht odavalt JT'oga potti ja tuli piisavalt suur pot, et mõni k üle algstacki saada. Seejärel turnisin ühe gutshoti seti vastu, kahjuks riverisse tuli four straight ja tuli suht väike pot. Siis floppasin Btn'il flushi J3'siga järgi limpides :D Käisin kuskil 36k peal ära, viimase käena üx AK squueze viis chipse minema, kui Q9s hittis floppi paremini kui ma, hetkel 27,5k umbes.

E: Tuli meelde, vahepeal oli veel üx pot, kus olin juba üle algstacki saand ning tõstsin AJs UTG, sain BB'lt suht väixe 3beti miski 1.25k ja läxin floppi vaatama, T97 flop nut flush drawga, Cbettis kuskil 1.5k nii, et 10k oli järgi, lükkasin AI ja ägises kaua ja foldis , ütles, et tal olid ässad.
      Last edited by RudiTurbo; 12.12.12, 19:19.

Comment

• RudiTurbo
        Klubi Liige
        • Oct 2008
        • 4167

Wow, mida päeva lõpp.

Esimeses lauas mängisin ka päris hästi ja 3bettisin natuke rohkem käsi kui tavaliselt ning suurtes pottides väga showdowni ei näidanud, seega päris hea imidz oli.

Tegin ühe suure all in bluffi ka, 3bettisin Btn'i pealt suht suurt stacki AQs'iga, callis. Flop oli JTx, üx heart. Checkisin järgi, turni tuli masti tõmme, checkis, bettisin väixelt, teadsin, et probably raiseb mind ja sain mis tahtsin ja shippisin sisse, foldis suht ruttu. Siis olin kuskil 50k peal. Siis tegin paar sitta kätt ja langesin tagasi kuskil 35k peale, aga kohe lahenes, kui jälle 3bettisin sama venda AK'oga ja tagant üx vend lükkas isegi suht normi stacki, 20k sisse ja AQo oli. Seega sain kuskile natuke alla 60k kanti.

Blindid 400/800 ante 100
        Siis lammutati meie laud ära ning läksin uude lauda, algus oli vaikne, aga siis tõstsin EP pealt 55, bb callis ja flop QJ5 kaks potit. Cbettisin ja sain chk raise kuskil 6k peale, tüübil oli minust suurem stack ja mõtlesin, et probably ta drawga siin sisse ei taha saada ja lasen tal bluffida. Turni poti 10, fck. Bettis 11k, vaacin, et krdi suur bet, väga maja tõmbamise oddse pole ja kui tuleb, siis ka natuke kahtlane, kuna mul madal maja, aga lõpux callisin siiski, river Q ja laksis kohe uuesti 30k lol. Kuna ei teadnud selle laua mängijaid, siis oli natuke wtf küll, et mis toimub, aga kuna turn teda ei hirmutanud ja river ka ei hirmutanud, siis polnud väga loogiline käsi, pmst pidin end all ini callima. Kaua mul callimiseks aega ei läinud ka, sest sain riverisse selle, mille järgi tulnud olin ja kui chipsid potti viskasin, siis nägin kohe, et suunurk tegi liigutuse, et pot minu ja muckis ka veel käe. Sain siis 107k peale umbes.

Mõned käed hiljem, UTG tõstab, UTG callib , veel üx UTG callib ja MP pealt reraise ning see , kes mulle stacki kinkis miski 35k all in ja ma vaatan oma kätt ja otsa vaatab KK :D Vaatasin kõigi UTG'de stackid üle, olin kõigist suurem nagunii ja lükkasin sisse, UTG'd foldisid insta, reraiser ka insta calli ei teinud, siis oli juba tunne enesekindel. Pika mõtlemise peale foldis (ütles pärast, et TT) ja tilter vana AJo, flopis K ning easy game :D:D

Ehk siis GSOPi esimese päeva lõpuks täpselt 160k stack, ning homme algab 600/1200 ante 100.
        Ekraanil näitas siis 207 mängijat järgi ning 72 saavad raha.

:)

Comment

• virukunn
          Pokkerihai
          • Jul 2010
          • 2036

Palju avg hetkel ?

GLGLGL!

Comment

• vonkartoffel
            Pokkerihai
            • May 2009
            • 1658

väga kõva (Y) GL

Comment

• RudiTurbo
              Klubi Liige
              • Oct 2008
              • 4167

AVG on umbes 50k :P

Comment

• Priidix
                240h kuus mängib, ülejäänud aja otsib .gife
                • Jun 2009
                • 2839

Good to read! gl järgmisel päevl :)

Comment

• Pumper
                  Klubi Liige
                  • Mar 2009
                  • 2359

vaata et alligaatorid ei ründa, aasma juba pressiti välja, kui selline hint muidugi aitab.!

Comment

• Majandaja
                    Pokkerihai
                    • Jun 2012
                    • 2133

Too võit koju! GL!

Comment

• Mr_Kenny
                      Vana Tegija
                      • Jun 2011
                      • 1357

glglg Rudi

Comment

• pikk28
                        Klubi Liige
                        • Oct 2008
                        • 6695

gg rudi!

Comment

• ranka
                          Miljon Põhjust Kodus Olla
                          • Sep 2008
                          • 36444

Sitaks huvitavad käe kirjeldused. nice.

Comment

• hotcocacola
                            HTCCACLA
                            • Oct 2008
                            • 14473

Easy game, too tiitel taaskord Eestisse! GL

Comment

• RudiTurbo
                              Klubi Liige
                              • Oct 2008
                              • 4167

Olen terve päevläbi Joel Lindperega ühes lauas istunud suht kõrvuti. Laud oli algul päris hea, enamus tightid shorterid, aga täpselt minu vasakul on agro huge stack, see on ilge nuss. Ning nüüd lõpus juba toodi teine vend veel tema kõrvale vasakule, keda ma juba ühest late turbost tean, et eriti loose vana, seega hetkel ootan raha ära ja loodan, et laud varsti lõhutakse, peaks üx järgmistest olema.

Päeva algus oli natuke sitt, langesin suht ruttu kuskile 125k kanti enamasti tänu ühele flopatud kahele paarile, kus board jooxis riveriks rappa ja Kuri habemes UFc fighter, kellest kuskil blogis pilt ka oli, pani 3 barrelit :D Tegelt polnud üldse kuri vend, oli üx laua sõbralikemaid tüüpe, aga hiljem bustis.

Siis foldisin AQ ühe shorteri vastu, kellel oli täpselt natuke liiga palju, et callida. Siis sain JJ vs 55 ühe shorteri bustitud, juba vist neljas inimene kelle olen välja võtnud sel turniiril. Ning viimaseks stacki lisaks oli kui kuskil 130k stack avas MP, mul 150k +, mul BB peal AA 3bet 13.7k, pani miski 25.5k 4beti, ma ei hakanud trikitama ega midagi, lükkasin sisse ja peitsin end laua alla :D Mõtles küll tükk aega, aga ei usu, et tal väga midagi callitavat oli. 180k olin siis pärast seda ning nüüd 7 inimest rahani, hetkel dinner break ning mul natuke üle 160k.

Hetkel dinner break ja siis 2000/4000 blindid ja 500 ante, eelmine ante oli 300, seega shorterid nüüd surevad.

Comment

• vapsik
                                Klubi Liige
                                • Apr 2009
                                • 5462

GLGL

Comment

Working...