[NL400-2000 FR] Rudi Winning Munniez
Collapse
X
-
Re: [NL100-400 FR] Rudi Helikopterit Kuldamas
Vanasti oli juristidele palju vaidlemisainet sel teemal. Kuna liiklusseadus ja liikluskindlustus kehtis ainult Eesti teedel, siis oli tõlgendamise küsimus, mis on tee ja mis ei ole.Algselt postitas Cash87 Vaata postitustMa ei ole 100% kindel aga kas parklas tehtud avarii kuulub üldse kindlustuse alla? Ma mõtlen tavalist mitte kaskot.
Hetkel kehtiv seadus katab kõik, isegi põllumaa. Mõne erandiga.
(2) Teeliiklus käesoleva seaduse tähenduses on käesoleva seaduse §-s 4 sätestatud sõiduki kasutamine Eesti territooriumil.
(3) Teeliiklus käesoleva seaduse tähenduses ei ole liiklus:
1) hoone sees ja sõidukis, välja arvatud hoones asuvas parklas;
2) kohas, mis on eraldatud ja tähistatud võistlusteks või treeninguks;
3) tegutseva lennuvälja territooriumi osal, mis on liikluseks suletud.
Comment
-
lol mulle on kaks korda sisse keeratud, õige pisut bumperit kriimustatud, mõlemal korral parklas. Mõlemal korral 700$ kindlustuse käest saanud. Korda pole viitsinud teha, ootan kolmanda laksu veel ära siis ostan 300$ eest uue :D
Comment
-
Pretty sure that's fraud.Algselt postitas vennike Vaata postitustlol mulle on kaks korda sisse keeratud, õige pisut bumperit kriimustatud, mõlemal korral parklas. Mõlemal korral 700$ kindlustuse käest saanud. Korda pole viitsinud teha, ootan kolmanda laksu veel ära siis ostan 300$ eest uue :D
Comment
-
oi kuidas mulle meeldivad idioodid, kes võtavad sõna teemadel, millest nad sittagi ei jaga.Algselt postitas Strawberry Vaata postitustPretty sure that's fraud.
Comment
-
bm ? Bad Manner ?Algselt postitas vsiu100 Vaata postitustStrawberry , kas sa oled bm?
Comment
-
Peaaegu identne kohtuasi käis see aasta korra meediast ka läbi. Sisuks olid liikluskindlustusmaksed, mille eest reaalset tööd ja parandusi ei tehtud.Algselt postitas vennike Vaata postitustoi kuidas mulle meeldivad idioodid, kes võtavad sõna teemadel, millest nad sittagi ei jaga.
Milline kindlustus sulle lihtsalt pappi käe peale laob anyway ? Tavaliselt käib ikka arve alusel.
Seal kohtuasjas oli nii, et peale väikest värvikriipimist mees lasi sõbral (kellel oli töötav autogaraaži business) liikluskindlustuse jaoks arve kirjutada. Kindlustus maksis summa kinni, aga reaalselt autole ühtegi parandustööd ei tehtud.
Kohus ütles....
wait for it..
.
.
.
BOOM! FRAUD!Last edited by Strawberry; 23.12.12, 05:29.
Comment
-
Kui ma ei eksi, siis vennike elab Austraalias ja eeldan, et ta jutu tegevus on toimunud kaugel mandril. Seega tead peast Austraalia seadusi ja muid asju?Algselt postitas Strawberry Vaata postitustPeaaegu identne kohtuasi käis see aasta korra meediast ka läbi. Sisuks olid liikluskindlustusmaksed, mille eest reaalset tööd ja parandusi ei tehtud.
Milline kindlustus sulle lihtsalt pappi käe peale laob anyway ? Tavaliselt käib ikka arve alusel.
Seal kohtuasjas oli nii, et peale väikest värvikriipimist mees lasi sõbral (kellel oli töötav autogaraaži business) liikluskindlustuse jaoks arve kirjutada. Kindlustus maksis summa kinni, aga reaalselt autole ühtegi parandustööd ei tehtud.
Kohus ütles....
wait for it..
.
.
.
BOOM! FRAUD!
Comment
-
Ma tean ainult seda mida meedia mulle ette söödab <3Algselt postitas ranka Vaata postitustKui ma ei eksi, siis vennike elab Austraalias ja eeldan, et ta jutu tegevus on toimunud kaugel mandril. Seega tead peast Austraalia seadusi ja muid asju?
Comment
-
Palju õnne! Siis su teadmised üldjuhul on väga moonutatud ja subjektiivsed.Algselt postitas Strawberry Vaata postitustMa tean ainult seda mida meedia mulle ette söödab <3
Comment
Comment