[NL400-2000 FR] Rudi Winning Munniez

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • RudiTurbo
    Klubi Liige
    • Oct 2008
    • 4167

Re: Rudi Miljonäriks ja Bemmirooli!

Mängutuju oli suur see nädal obv

Aga Platinumstar sai kinni püütud, mis ma ikka enam mängin :D

Tegelikult peaks nüüd hakkama mõtlema, kuidas Supernova graafikus püsida, 82900 VPP'd selle jaoks veel vaja, see tähendab siis, et 9211 VPP'd kuus. See oleks siis NL25's 90k kätt kuus. Hetkel jään kindlasti natuke veel maha sellest arvatavasti järgmised 2 kuud, kuid see peaks olema kergesti tagasi tehtav, kui juba NL100 grindida saab, sest NL100's piisab 10k VPP kogumiseks ainult 30kst käest, mis on piece of cake.

Comment

• RudiTurbo
      Klubi Liige
      • Oct 2008
      • 4167

Päris toredalt lambad tegelased, see JJ'iga donkament tegi mõned käed hiljem samasuguse preflop calli TT'ga ja hittis veel seti KK vastu, insta 120$ine stack tüübil.

999 vs KKK sain kah täna suhkamisse, aga sellegipoolest ainult 4$ miinust, NL25

PokerStars Pot-Limit Hold'em, $0.25 BB (9 handed) - Poker-Stars Converter Tool from FlopTurnRiver.com

saw flop | saw showdown

MP3 ($28.30)
      CO ($25)
      Hero (Button) ($36.60)
      SB ($25)
      BB ($29.10)
      UTG ($60)
      UTG+1 ($25.70)
      MP1 ($30.25)
      MP2 ($5.90)

Preflop: Hero is Button with K, K
      1 fold, UTG+1 bets $0.75, 4 folds, Hero raises to $2.50, 1 fold, BB raises to $6.50, UTG+1 calls $5.75, Hero raises to $26.10, BB raises to $29.10 (All-In), UTG+1 calls $19.20 (All-In), Hero calls $3

Flop: ($84) J, 6, 5 (3 players, 2 all-in)

Turn: ($84) 7 (3 players, 2 all-in)

River: ($84) 9 (3 players, 2 all-in)

Total pot: $84 | Rake: $3

Results:
      Hero had K, K (one pair, Kings).
      BB had 6, A (one pair, sixes).
      UTG+1 had J, J (three of a kind, Jacks).
      Outcome: Hero won $6.80, UTG+1 won $74.20

Comment

• RudiTurbo
        Klubi Liige
        • Oct 2008
        • 4167

Mul algas kuu päris hästi, peaagu 3k kätt kohe ning natuke üle 5BI tuli ära NL25.

Siis tegin veel aprillinalja tourneisi Starsis, kus tegin mõned rebuyd ka ning cashisin ühelt lõpuks 17$ vms, seega jäin vist napilt plussi isegi, aga vahepeal olin sellel tournal stackiliider, kuid kuna 1 minutised blindid olid, siis ühel hetkel olid suur stack ja 5 minuti pärast ei olnud Sul enam big blindigi. Aga sellel tournal hittisin ikka eluhästi ja olexin hittinud igasuguseid käsi, mida ma ei mänginud kaasa ka. Loodetavasti hitin millalgi ka mõnel tavalisel tournal sedasi, kus lõpus ei ole loterii päris.

Comment

• leits

tra ma loodna tõsiselt ei keegi tyra saaks mu mingi haige lakboxi enda peale . 2.5k kätt .. standard täna olen saanud 3 2 outer ja neli 3 outerit ... te ei saa kuus ka nii paljuu vist ega ju?

Comment

• RudiTurbo
            Klubi Liige
            • Oct 2008
            • 4167

NL50's sain samasugust keppi nagu Sa, NL25's saan ise kõrgem set vs madalam set pidevalt, ma ei tea mis värk on ;D Täna oli just 888 või 999 vs 444.

Saada see NL50 nahui, täna mängisin 20bb/100 NL25's , praeguseks on 40k kätt 10,5bb/100. Vahepeal oli 12bb/100, siis tekkis mingi swingimoodi asi sisse, vahepeal isegi 5BI'd läxin alla, siis kadus vahepeal 9bb/100 peale, nüüd tundub jälle tõusuteel olevat ning mängul on üx võimas aspekt juures, litin nüüd kõikide tugevate drawdega 2 samatugevat bulletit kui settide ja paaridega ning töötab väga hästi seni, lihtsalt hitin kõvasti või turnis folditakse palju. Enne ma kas bettisin nõrgemalt drawdega või turnis checkisin, seega peaksin nüüd riveriks alati suurema poti saama oma drawdega :)

Comment

• leits

mõtlen .. on näha t2nasest lakboxist et 5bi below on nii stanrad ... 3 2 audist riverit siis t2na ... tõsiselt see stars on ylihaigelt rigged

Comment

• RudiTurbo
                Klubi Liige
                • Oct 2008
                • 4167

Algselt postitas leits
                mõtlen .. on näha t2nasest lakboxist et 5bi below on nii stanrad ... 3 2 audist riverit siis t2na ... tõsiselt see stars on ylihaigelt rigged
                Ma vaatasin just, et olen see aasta kuskil 1500bb alla EV. Et siis 15 buy ini on erinevates stakesides mul aanusesse keeratud :)
                Kokku võidetud oli 3500 bb'd vist ja EV oli üle 5k bb

Comment

• UdusOlevSiil

Head 21-st sünnipäeva! :)

Comment

• EGERT
                    Vana Tegija
                    • Mar 2009
                    • 1042

Algselt postitas UdusOlevSiil
                    Head 21-st sünnipäeva! :)
                    kasinnilaks ? :D

Comment

• RudiTurbo
                      Klubi Liige
                      • Oct 2008
                      • 4167

Algselt postitas EGERT
                      kasinnilaks ? :D

Suvel kui Eestisse tulen siis obv :)

Comment

• RudiTurbo
                        Klubi Liige
                        • Oct 2008
                        • 4167

Panin ühe LFS'i sõidu nii jõhkralt kinni, et tuli jälle kunni tunne peale! Oleks ma pokkeris ka nii ülekaalukas.
                        Sõidus sõitsin veel oma nimele kuuluvast maailmarekordist ka 0.6 sekundit kiirema ringi :)
                        See oli 2h pikkune sõit ning võis sõita ka kahekesi, nii, et poole sõidu pealt vahetatakse sõitja autos, kuid mina sõitsin üksinda kogu 2h ning tuli teha lihtsalt üks kohustuslik boksipeatus, et mul eelist ei oleks.

Comment

• LuuK
                          Vana Tegija
                          • Dec 2008
                          • 1138

Räägi nats laiemalt, mis värk selle LFSiga on, mingid kindlal ajal toimuvad sõidud, osaled mingis sarjas vms?

Comment

• kvaliteet
                            Jube Noob
                            • Oct 2008
                            • 122

Ja kas multigaming köhib raha ka?

Comment

• RudiTurbo
                              Klubi Liige
                              • Oct 2008
                              • 4167

Algselt postitas LuuK
                              Räägi nats laiemalt, mis värk selle LFSiga on, mingid kindlal ajal toimuvad sõidud, osaled mingis sarjas vms?
                              Hästi palju liigasi korraldatakse , see sõit oli hetkel lihtsalt üx munapühade sõit.
                              Kui soovid sõita algajana kuskil liigas, siis on hea valik näiteks www.lfs-league.com. Seal peaks uus hooaeg algama peagi.
                              Hetkel ise kuskil liigas ei osale, kuid eelmainitud liiga huvipakkuvad etapid sõidan kaasa.

Comment

• RudiTurbo
                                Klubi Liige
                                • Oct 2008
                                • 4167

Algselt postitas kvaliteet
                                Ja kas multigaming köhib raha ka?
                                SK-Gaming mulle otseselt raha ei kõhi, aga eelmine aasta kui käisin Rootsis ühe liiga finaali kvalifitseerumas, siis hotell maksti kinni ning rongipiletid samuti. Ning nädal hiljem oli finaal, seega järgmine reede läksin lennujaama, ütlesin oma nime ja läksin lennuki peale ja sõitsin Itaaliasse, ehk siis lennukipiletid olid ära broneeritud minu jaoks SK poolt, ilma, et mina mingit raha kõhima peaks :P
                                Finaalis oli peaauhinnaks muidu auto, kuid võisteldi ühes teises mängus peale LFS'i ning kuna ma jõudsin finaaliks ainult 4 päeva harjutada, siis kahjuks seal viiendast kohast paremat ei suutnud. Kuigi ebaõnne oli kõvasti ning kui õnnetusi oleks vältida suutnud, siis oleks poodiumile jõudnud.

Aga Monzas WTCC vaatamine oma võistlustele lisaks oli Nuts :)

Comment

Working...