[NL400-2000 FR] Rudi Winning Munniez

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • tdx
    Grinder
    • Oct 2008
    • 768

Re: Rudi Miljonäriks ja Bemmirooli!

TIGRANO, oled kindel, et oled korrektselt adjustinud sellise spewtard stiili vastu? Tihti on head kivi-käärid-paber tüüpi lahendused olemas igal situatsioonil vs konkreetne villaini tüüp.

Comment

• Tigrano
      Administraator
      • Oct 2008
      • 7614

Algselt postitas tdx
      TIGRANO, oled kindel, et oled korrektselt adjustinud sellise spewtard stiili vastu? Tihti on head kivi-käärid-paber tüüpi lahendused olemas igal situatsioonil vs konkreetne villaini tüüp.
      Olen ühtteist kursis kuidas mängida teatud mängijatüüpide vastu ja saada neilt maximum valuet.

Seal ei anna väga palju teha, kui lauas on neid enamus, siis vältida neid ei saa ehk ikka oled nende vastu palju OOP ehk 3bettide ja squeezidest pole pääsu. Paika neid panna ei saa, sest nad lasevad oma samat stiili miljon kätt (isegi kui on miinuses 300k kätt aga statid on 22/20 ja 3bet 8 sest vägev on). Jälgin suht palju, kes on mu seljataga ja tihti ei coldcalli setmine eesmärgiga open raise isegi ep, mp pealt järgi, sest sellel pole pointi, kui sqeez on suht suure tõenäosusege tulemas. Samuti ei isoleeri enam fishe, sest 3bet on tulemas. Olen korduvalt trappinud neid QQ+ callides open raise, et lükata nende 3beti peale otsa aga ees olles olen siiani kahjuks enamus kaotanud. Kõige huvitavam on isegi see, et nad ei respekti NITTide jne 3bette ega 4bette, mis on üli huvitav. Samuti trapin neid flopis top paari hea kikkeriga või hea käega, kus chekkides neile võimaluse bluffida annan jne

Üks asi mida tegin esiteks: tõmbasin range kõvasti koomale, et ei peaks OOP eriti võitlema. Teiseks muutsin korduvalt bet size ja nüüd lõpuks leidsin arvatavasti kõige parema lahenduse, muidugi sõltuvalt lauast muudan seda aga üldiselt EP pealt lasen 4bb või 3bb (muidugi paljusi ei koti, et ep range peaks tugevam olema, lükkavad ikka saastaga otsa) , sest range on nüüd suht kitsas seal, edasi mp pealt 3 või lausa 2,25 bb tõstega, isegi üldjuhul 2,25bb ehk 3bettmise kasumlikkus muutub neil minuarust kehvemaks ja kui nad 3betivad väikselt, siis see annab mulle isegi OOP set mine oddsid vs nende range ning kui nad suurelt siis lihtsalt peaksid lon runnis nats hävima (mis muidugi neid ei koti) , sest varastamine ei ole väga kasumlik.

Seega ainuke võimalus on neid adjustida, vältida või variatsioon suureks ja võitlusesse.

Ning arvan suuresti, et nl50 on selline natuke haiglane seal Starsis tõesti, sest nl100 sellis asja päris ei olnud ehk hakkab neil seal rahast kahju juba, et ei saa sellist spewd lubada. Ning nl100 oli ka fishe rohkem ja sain vs fishi tühjaks tegemisele keskenduda.

Kindlasti ka mindset on juba pe**es ja oma A mängust on asi kaugel ja järjest kaugemale läheb, seega vahel tuleb ka jama sisse, mis võiks olemata olla :)

Comment

• -andres-
        Moderaator
        • Oct 2008
        • 4546

Kas mängid ikka pidevalt 24 lauda, teises teemas küsisin ka :/?

Comment

• Tigrano
          Administraator
          • Oct 2008
          • 7614

Algselt postitas -andres-
          Kas mängid ikka pidevalt 24 lauda, teises teemas küsisin ka :/?
          Mis sellega on? Loomulikult mängin 24 lauda, olen elu aeg mänginud palju laudu ja normaalse winratega ja vähemaks ei võta, sest plaan on boonus lõpetada ja ära minna teisi plaane täitma :) Oleks isegi praegu breakeven mänguga rohkem õnnelik, peaasi, et saaks varvast lasta sealt urkast. Kindlasti ei loe ka 24 laual mängimine, kui saad pidevalt sitturisse ees olles või loeb?

Mängin oma abc mängu ja full ringis ehk ei vaja rohkem aega mõtlemiseks, et mis käega mängin preflopis, kes on vastased jne või kas ma pean foldima oop 3betile jne, lihtne fold ju ja vahel tõesti läheb rohkem aega vaja aga see on väga harva, mängiks ikka suht sarnaselt, sest see on full ring ja ei maksa ette kujutada endale.

Üks asi, mis on jah miinus, et siis saaks table selectida paremini ja nendest sittadest laudadest, fishisemad välja selectida, kus ei oleks ainult regularid. Teiseks see on ikkagi madal limiit ja põhi kasum tuleb ikkagi volüümilt.

Comment

• ranka
            Miljon Põhjust Kodus Olla
            • Sep 2008
            • 36444

Algselt postitas TIGRANO
            Olen ühtteist kursis kuidas mängida teatud mängijatüüpide vastu ja saada neilt maximum valuet.

Seal ei anna väga palju teha, kui lauas on neid enamus, siis vältida neid ei saa ehk ikka oled nende vastu palju OOP ehk 3bettide ja squeezidest pole pääsu. Paika neid panna ei saa, sest nad lasevad oma samat stiili miljon kätt (isegi kui on miinuses 300k kätt aga statid on 22/20 ja 3bet 8 sest vägev on). Jälgin suht palju, kes on mu seljataga ja tihti ei coldcalli setmine eesmärgiga open raise isegi ep, mp pealt järgi, sest sellel pole pointi, kui sqeez on suht suure tõenäosusege tulemas. Samuti ei isoleeri enam fishe, sest 3bet on tulemas. Olen korduvalt trappinud neid QQ+ callides open raise, et lükata nende 3beti peale otsa aga ees olles olen siiani kahjuks enamus kaotanud. Kõige huvitavam on isegi see, et nad ei respekti NITTide jne 3bette ega 4bette, mis on üli huvitav. Samuti trapin neid flopis top paari hea kikkeriga või hea käega, kus chekkides neile võimaluse bluffida annan jne

Üks asi mida tegin esiteks: tõmbasin range kõvasti koomale, et ei peaks OOP eriti võitlema. Teiseks muutsin korduvalt bet size ja nüüd lõpuks leidsin arvatavasti kõige parema lahenduse, muidugi sõltuvalt lauast muudan seda aga üldiselt EP pealt lasen 4bb või 3bb (muidugi paljusi ei koti, et ep range peaks tugevam olema, lükkavad ikka saastaga otsa) , sest range on nüüd suht kitsas seal, edasi mp pealt 3 või lausa 2,25 bb tõstega, isegi üldjuhul 2,25bb ehk 3bettmise kasumlikkus muutub neil minuarust kehvemaks ja kui nad 3betivad väikselt, siis see annab mulle isegi OOP set mine oddsid vs nende range ning kui nad suurelt siis lihtsalt peaksid lon runnis nats hävima (mis muidugi neid ei koti) , sest varastamine ei ole väga kasumlik.

Seega ainuke võimalus on neid adjustida, vältida või variatsioon suureks ja võitlusesse.

Ning arvan suuresti, et nl50 on selline natuke haiglane seal Starsis tõesti, sest nl100 sellis asja päris ei olnud ehk hakkab neil seal rahast kahju juba, et ei saa sellist spewd lubada. Ning nl100 oli ka fishe rohkem ja sain vs fishi tühjaks tegemisele keskenduda.

Kindlasti ka mindset on juba pe**es ja oma A mängust on asi kaugel ja järjest kaugemale läheb, seega vahel tuleb ka jama sisse, mis võiks olemata olla :)
            Kuidas sa neid paika panna ei saa? Pokker ei ole QQ+, AK ootamine. Kui vastane on squeeze happy siis setmined rahumeeli edasi ning kui see tolgus otsa paneb siis lükkad oma paariga otsa VALUE PEALE ning ongi nad abusetud.

Kui nad on nõrgad vastased siis foldivad nad enamus ajast ja siis tihti paar ei tööta value peale aga paar töötab ikkagi paremini, kui näiteks suvaline väike äss või suited konnektor. Kui aga on väga spewy ahv, kes valmis lükkama suvalise mudaga siis juba iga taskupaar töötab puhtalt value peale.

Üldiselt selline line on alguses flip, mille korvab surnud raha pangas ning kui vastane hakkab vastu mängima siis ühel hetkel avastad, et keskmised taskupaarid on väga hea väärtusega mõndade vastaste vastu.

Comment

• ranka
              • Sep 2008
              • 36444

Ja QQ-ga EP raise callimine on täiesti standard, kui vastane ei ole donk.

Comment

• vapsik
                Klubi Liige
                • Apr 2009
                • 5462

Algselt postitas TIGRANO

Pagan, endal tekib suur tahtmine otse NL-100sse minemiseks. Rolli poolest võiks seda juba proovida isegi, aga kui ma NL-50t ei suuda ilusti biitida, siis vaevalt et ma NL-100s suudaksin midagi korda saata.

Comment

• RudiTurbo
                  Klubi Liige
                  • Oct 2008
                  • 4167

Trap trapi otsas, igalpool setid ja asjad, ei saa üldse.
                  Tuli vist suurim miinuspäev kah nüüd, kuu on päris ****** miinuses nüüd. Tänu cashoutile pole enam BR ka üldiselt enam NL100'le kohane pärast tänast, nii, et liigun allapoole hetkel, vaatab kas NL25 või NL50.
                  Võtsin mõned "flipid" ka lõpupoole, obv alati AK'l AA vastas.

nv proovin veel vb NL100

Kaks ägedat kätt ka ühe ja sama fishi vastu

PokerStars Pot-Limit Hold'em, $1.00 BB (8 handed) - Poker-Stars Converter Tool from FlopTurnRiver.com

saw flop | saw showdown

MP2 ($96.60)
                  CO ($165.60)
                  Button ($122.75)
                  SB ($76.95)
                  Hero (BB) ($117.40)
                  UTG ($119.50)
                  UTG+1 ($50.55)
                  MP1 ($111.25)

Preflop: Hero is BB with A, 10
                  1 fold, UTG+1 calls $1, 4 folds, SB calls $0.50, Hero bets $4, UTG+1 calls $3, SB calls $3

Flop: ($12) 7, 10, 6 (3 players)
                  SB bets $5, Hero calls $5, 1 fold

Turn: ($22) 10 (2 players)
                  SB bets $10, Hero raises to $30, SB calls $20

River: ($82) 9 (2 players)
                  SB bets $37.95 (All-In), Hero calls $37.95

Total pot: $157.90 | Rake: $3

Results:
                  SB had 8, 8 (straight, ten high).
                  Hero mucked A, 10 (three of a kind, tens).
                  Outcome: SB won $154.90

PokerStars Pot-Limit Hold'em, $1.00 BB (9 handed) - Poker-Stars Converter Tool from FlopTurnRiver.com

saw flop | saw showdown

UTG+1 ($127.20)
                  MP1 ($20)
                  MP2 ($20)
                  MP3 ($73.05)
                  Hero (CO) ($134.25)
                  Button ($18.50)
                  SB ($100)
                  BB ($100)
                  UTG ($112.50)

Preflop: Hero is CO with 9, 9
                  3 folds, MP2 bets $3, MP3 calls $3, Hero calls $3, 3 folds

Flop: ($10.50) 9, 3, 7 (3 players)
                  MP2 checks, MP3 bets $10, Hero raises to $30, 1 fold, MP3 calls $20

Turn: ($70.50) 5 (2 players)
                  MP3 checks, Hero bets $67.50, MP3 calls $40.05 (All-In)

River: ($150.60) 4 (2 players, 1 all-in)

Total pot: $150.60 | Rake: $3

Results:
                  MP3 had A, 8 (flush, nine high).
                  Hero mucked 9, 9 (three of a kind, nines).
                  Outcome: MP3 won $147.60

Üx teine fish floppis kaks 66'e setti mu vastu ka, ühel korral oli mul AK, teisel korral sain KQ'ga runner runner kunnide kolmiku.

Comment

• ranka
                    • Sep 2008
                    • 36444

ATo käsi PF on spew IMO, 99 PF on ka väga valesti mängitud.

Comment

• RudiTurbo
                      Klubi Liige
                      • Oct 2008
                      • 4167

Algselt postitas ranka
                      Põhjendused võixid ka siis juba olla

Comment

• Davy
                        Vana Tegija
                        • Oct 2008
                        • 1341

Algselt postitas ranka
                        Jah selgitused oleks head

Minu nägemus:
                        AT vs megafish on PF just õige isoleerida: Limped pot flop A78hh... seda on keeruline mängida.

99 squeezeda on ka kahtlane, KQ ja AQ on palju paremad käed sellejaoks. MP2 ei lähe postflop lolliks kui station ja reg tema taga on ja seetõttu üsna fit and fold mäng temapoolt ja kui fish checkib saad poti rahulikult maha võtta/valuebettida fishi.

Comment

• ranka
                          • Sep 2008
                          • 36444

2 mängijat ees limpinud ja hakkad OOP mõttetu käega suurt panka ehitama. Tavapärane tulemus on see, et mõlemad foldivad või mõlemad callivad. Kui foldivad võid teha seda any2-ga, kui callivad vajad hittimist, mida juhtub 30% ajast (ja T ei ole ka siis alati top paar).

99 kätt ma üleüldse ei kommenteeri, googelda implied oddse ja just neid imeasju sul selles käes ei ole. squeezel aga oleks räigelt valuet nii algse tõstja kui cold-calleri (fishi) suhtes.

Comment

• Davy
                            Vana Tegija
                            • Oct 2008
                            • 1341

Algselt postitas ranka
                            2 mängijat ees limpinud ja hakkad OOP mõttetu käega suurt panka ehitama. Tavapärane tulemus on see, et mõlemad foldivad või mõlemad callivad. Kui foldivad võid teha seda any2-ga, kui callivad vajad hittimist, mida juhtub 30% ajast (ja T ei ole ka siis alati top paar).

99 kätt ma üleüldse ei kommenteeri, googelda implied oddse ja just neid imeasju sul selles käes ei ole. squeezel aga oleks räigelt valuet nii algse tõstja kui cold-calleri (fishi) suhtes.
                            Irw 1ne raises on shortstack ja fish pole isegi 100bb .... 99 easy sq

Comment

• pastilaa
                              kuum poiss
                              • Apr 2009
                              • 7518

Küsimus gurudele - kas see 99 sq me teeksime ka siis, kui MP2 on standard ultranit SS? Mu senise arusaama järgi on value sellise venna vastu JJ+ AK+?

Comment

• Davy
                                Vana Tegija
                                • Oct 2008
                                • 1341

Algselt postitas pastilaa
                                Küsimus gurudele - kas see 99 sq me teeksime ka siis, kui MP2 on standard ultranit SS? Mu senise arusaama järgi on value sellise venna vastu JJ+ AK+?
                                kui ta callib top 3% , siis tema open peaks olema kuskil 5,5 % umbes, et sq oleks tema suhtes breakeven antud situatsioonis.

Comment

Working...