Re: Rudi Miljonäriks ja Bemmirooli!
õige :)
Algselt postitas RudiTurbo
Sain stardist hästi minema, ning sai väike vahe sisse sõidetud. Kuid sõit oli siiski jube raske, sest suht varakult hakkasid teised sõitjad ringiga sisse saama ning üx chicane oli, kus teised sõitjad võivad kumme riivata ning need võivad rajale lennata. Seega ajas suht rütmi sassi ja päris maximumi peal ei saanud sõita, kuid vahe püsis täpselt parajana ning lõpuringidel oli täpselt selline edu, et saab rahulikult lõpuni sõita ja mitte riskida. Üks kurv oli veel muidu, kus annab sedasi üli napilt lõigata, ning reegel on, et 2 ratast peavad alati rajal olema, kuid see leedukas lõikas seal kurvis pea iga ring, vb saab veel penaltyt kah, siis on mu võit siiski suht ülekaalukas :)
Ning see leedukas, kes teisena lõpetas, see on hetkel maailmarekordi hoidjate tabelis LFS Worldis hetkel neljandal kohal 36 maailmarekordiga :)
Mul endal hetkel kõigest 2 maailmarekordit!

Pokkeris hetkel kahjuks nii hästi ei lähe, peab seda cashouti doomswitchi teooriat vist uskuma hakkama. Pole pärast cashouti kasumit teeninud, kuid ega kaotanud kah pole, olen suutnud asja suht nullis hoida, päris sickod biitid ikka olnud vahepeal ning kannatamatusest natuke sitemat mängu kah tehtud. Kuid täna on pühapäeva donkide öö ees ootamas ja loodetavasti saab sellega graafika taas tõusuteele :)
Ning see leedukas, kes teisena lõpetas, see on hetkel maailmarekordi hoidjate tabelis LFS Worldis hetkel neljandal kohal 36 maailmarekordiga :)
Mul endal hetkel kõigest 2 maailmarekordit!

Pokkeris hetkel kahjuks nii hästi ei lähe, peab seda cashouti doomswitchi teooriat vist uskuma hakkama. Pole pärast cashouti kasumit teeninud, kuid ega kaotanud kah pole, olen suutnud asja suht nullis hoida, päris sickod biitid ikka olnud vahepeal ning kannatamatusest natuke sitemat mängu kah tehtud. Kuid täna on pühapäeva donkide öö ees ootamas ja loodetavasti saab sellega graafika taas tõusuteele :)
õige :)

, 7

, K
Comment