Ei Puutu! 180mannid
Collapse
X
-
-
Re: Kelluulu tuleb põhjast
graffid alates jaanuarist
rahaliselt:

chipEV:

kestnud selline kardiogramm poolteist kuud. nii pikalt ilma palgapäevata pole never olnud.
õigustatult võin tunda end väikestviisi tsempionina, kui sellest peaksin ühel päeval välja tulema.
täna 16 tablisin 8h ja võitsin $100
see on väga tähtis skoor minu jaoks, sest saan nüüd korraliku portsu $3.5 mänge mängida.
aga ma ei julge veel öelda ega isegi mõelda, et vbla sellega algas upswing, sest viimase pooleteise kuu tendents on selline, et võidad ühe päeva selleks, et kõik järgmisel päeval tagasi kaotada ja siis edasi BE istuda
videot täna ei pane, sest ma arvan et ma viskan siibrisse oma mölaga, kui te igapäev seda kuuleksiteLast edited by lambitont; 12.02.13, 03:00.
Comment
-
-
raudseltAlgselt postitas Romka Vaata postitustKas HEM1'ga saab ka kuskilt seda chipEV graphi vaadata?
aga ma pole never HEM1 kasutand, niiet ma ei tea kustohast
Comment
-
rahu, vbla täna ööselAlgselt postitas redddman10 Vaata postitusttee ikka videot.puhas entertainment:)
Comment
-
lolAlgselt postitas Trapface Vaata postitustAga palun, ära laula :)
lasen terve fucking albumi välja kui vaja
Comment
-
Kust sa HEM2'l seda teed muidu? Ja mis br'iga 3,5'stesse läksid?Algselt postitas lambitont Vaata postitustraudselt
aga ma pole never HEM1 kasutand, niiet ma ei tea kustohast
Comment
-
tournament results - vali oma mäng, all hands ja vajuta seda oranzi nupukestAlgselt postitas Romka Vaata postitustKust sa HEM2'l seda teed muidu? Ja mis br'iga 3,5'stesse läksid?
bankroll managemendist nii palju, et tee nii nagu mina teen.
tseki oma 1.5 graafik üle, vaata palju suurim allaliug olnud on.
toome näite 50BI. siis teegi nii et sul kontol 50BI 1.5 jaoks ja igakord kui sul seal kasvõi 1 BI on üle $3.5 jaoks siis MÄNGI SEDA
ma teeks facepalmi praegu kui sa ütled et sul a'la $400 on kontol ja graindid 1.5si
sa pead shottima kõrgemale alati. ära karda. tunne valu, ebaõnnestu ja siis ühel päeval vallutad nagunii.
Comment
-
Eiei, ma ei kardagi shotti võtta, lihtsalt uurisin mis BRM'i järgi ise mängid. :)Algselt postitas lambitont Vaata postitusttournament results - vali oma mäng, all hands ja vajuta seda oranzi nupukest
bankroll managemendist nii palju, et tee nii nagu mina teen.
tseki oma 1.5 graafik üle, vaata palju suurim allaliug olnud on.
toome näite 50BI. siis teegi nii et sul kontol 50BI 1.5 jaoks ja igakord kui sul seal kasvõi 1 BI on üle $3.5 jaoks siis MÄNGI SEDA
ma teeks facepalmi praegu kui sa ütled et sul a'la $400 on kontol ja graindid 1.5si
sa pead shottima kõrgemale alati. ära karda. tunne valu, ebaõnnestu ja siis ühel päeval vallutad nagunii.
Comment
-
ma loodan et tänaAlgselt postitas Jäämees Vaata postitustVideod toredad jne, aga millal v6itma hakkad :-D
Tegelt selline shottimine v2ga viis kui suudad kindlalt kinni pidada ja vajadusel uuesti alla liikuda
väga õige, kui suudad alla liikuda, nagu mina, siis anna ainult minna
Comment

Comment