qbj0hn NL100 fullring 6-9 lauda.

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • ristijeesus
    Klubi Liige
    • Oct 2009
    • 2533

Re: qbj0hn NL100 fullring 6-9 lauda.

AK-ga avasid UTG-lt, UTG+1 callis ja mingi short shoves blaindilt ning sa foldisid. Ise rääkisid, et kui seda teist venda poleks taga kes UTG-lt tõstis, et siis calliksid :D
    Sugugi ei meeldinud raise AQs-ga 343rainbow flopil vastase vastu kellega on varem palju madistamist olnud.
    QQ mäng oli jube, kui vastane neliku riverdas, aga sellest said sa isegi aru.
    Aga muidu täitsa normalna. Mõned käed jäid üldse tähelepanuta, ilma kursorita on pisut raske jälgida :)
    Ja su BRM ei kannata üldse kriitikat :D

Comment

• qbj0hn
      Auk on auk. FAKT!
      • Nov 2008
      • 7091

Ega jah ma Phil Ivey pole :).Pigem ongi video tagasisideks kui,et ma midgi õpetan.

BRM-i kohta nii palju,et mul on koguaeg ainult 2k$ pmst kontol.Broke ma minna ei saa enam kuidagi kui ma normaalselt mängin oma limiiti.Mul on omad süsteemid selle asjaga ja mul on alati inimesi kes mind backivad.Ses suhtes,et neid nreid mu kontol pole mõtet küll vaadata.Ei hakka siin teemas arutlema ega avaldama oma kokkuleppeid ja süsteeme.NL100-st ma enam alla ei liigu isegi kui 2k$ downswingi hitin.Loomulikult peab see olema tingitud halvast jooksust vms,mitte mu enda halvast mängust.Halva mängu puhul liiguksin muidugi alla,aga siiski selle eesmärk on ainult re-evulating mitte,et ma busto oleks.
      Muideks mul oli see kuu juba 2k downsing :D
      Lisaks ainuüksi see kuu olen ma umbes 1500 euro eest välja kandeid teinud.
      Ei ole mingi ime kui mõni nv võtan NL200 shotte ja mul on ainult 2k$ reaalselt pokkeri kontol.Ei meeldi hoida online lihtsalt raha.Ma ei käi ei koolis ei tööl mitte kuskil.Karta on,et ma kuskil raamatukogus ei grindi ja on elamiseks ka raha vaja.

See selleks,jääks pigem strateegia juurde.
      Last edited by qbj0hn; 25.03.11, 18:06.

Comment

• qbj0hn
        Auk on auk. FAKT!
        • Nov 2008
        • 7091

Okay,sain edukalt uue video valmis ja hetkel converdib seda MP4 failiks.seda peaks saama siis kõikide aparaatidega ja progredega vaadata.

Moded oleks hea kui saaks selle teema lukku panna,ning teeksin uue topicu kus on juba tip top korras kõik ilma tehniliste viperusteta.

Comment

Working...