ESTPatricku Multitabling 1 of 3

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • timukasr
    Vana Tegija
    • Nov 2008
    • 1099

Re: ESTPatricku Multitabling

Väga julm ikka :D

Hea näide, kuidas mängitakse inimest mitte kaarti. Mul ei ole mune, et selliseid kihvte bluffe teha jne (heal juhul 1k käe jooksul teen kolm 4-beti AQ-ga). Ise mängin NL100s statsidega 10/9 :D, nii et vaikselt mõtlen siin kuidas ja kuhu poole end loosemaks ajada. Arvatavasti tuleb tihedamalt 3-bette teha ja SB vs BB olla agressiivsem.

Kõva kuigi seal 30. minuti jooksul said QsTs callimiseks 1:7 oddsid, selle peaks ikka ära callima, sest isegi AA vastu tuled sa equityga plussi.

Comment

• ESTPatrick
      Olümpsi Mägi Aivar
      • Nov 2008
      • 5572

mulle meeldib callida kui ma olen taga 8)

Comment

• leits

k2ib kah, alati saab paremini ...

Comment

• ESTPatrick
          Olümpsi Mägi Aivar
          • Nov 2008
          • 5572

Algselt postitas leits
          k2ib kah, alati saab paremini ...
          Ütleb tohman, kelle pokkerisissetulek tuleb peamiselt RAKEBACK-st ;D

PS: I Can Dodge bullets: http://www.aegmaha.com/videos/11277

Comment

• AshrakWhite
            Grinder
            • Oct 2008
            • 666

oijuuuuudas

4 lauaga video veel jõudsin jälgida, sul rõve broll et siukesi bluffe tulistada :D aga nuh samas toidab.

12 lauaga jooksis esimese 2 minutiga juhe kokku ja jätsin vaatamata, ei jõu jälgida lihtsalt :(

Comment

• leits

Algselt postitas ESTPatrick
              Ütleb tohman, kelle pokkerisissetulek tuleb peamiselt RAKEBACK-st ;D

PS: I Can Dodge bullets: http://www.aegmaha.com/videos/11277
              noo aga vähemalt pole miinuses ja tõusu trende on tunda . . tänna oli ppääris fääncy päev teen ka vist 10 päevase kainuse perioodi .. ehk tuleb kasuks

Comment

• ESTPatrick
                Olümpsi Mägi Aivar
                • Nov 2008
                • 5572

Algselt postitas AshrakWhite
                oijuuuuudas

4 lauaga video veel jõudsin jälgida, sul rõve broll et siukesi bluffe tulistada :D aga nuh samas toidab.

12 lauaga jooksis esimese 2 minutiga juhe kokku ja jätsin vaatamata, ei jõu jälgida lihtsalt :(
                saad kogemusi juurde, siis jõuad jälgida. Oligi mõeldud kergelt advanced mängijatele kes mõtlevad multitablima hakata, aga ei kujuta seda veel ette.

Alati on tulevik

Comment

• leits

ok ma ei nori rohkem .. normaalne video .. võid yhe prääniku nyyd võtta :D Damn su stiil jääb külge .. tegin täna riveril Q high calli .. jõõle gay tunne oli .. see kord see gay tunne ei eksitanud .. otsin hiljem käe ka :D

Comment

• ESTPatrick
                    Olümpsi Mägi Aivar
                    • Nov 2008
                    • 5572

Algselt postitas leits
                    ok ma ei nori rohkem .. normaalne video .. võid yhe prääniku nyyd võtta :D Damn su stiil jääb külge .. tegin täna riveril Q high calli .. jõõle gay tunne oli .. see kord see gay tunne ei eksitanud .. otsin hiljem käe ka :D
                    ei ole lihtne pilti foldida

Comment

• kilu6
                      Vana Tegija
                      • Oct 2008
                      • 1305

Vaatsin. Väga hea. Hakkan juba su mängule pihta saama:) Kui ise olen kunagi midagi sarnast proovinud, tuli küll selline miinus, et enam pole julgenud. Ega ma pole nii hea ka, ei oska õigel ajal foldida.
                      Muide, cascades on palju lihtsam jälgida 12 laua videot kui tiles tehtud tigrano 9 laua videot (sry tigrano, mitte midagi isiklikku). Ja Starsi ongi lihtsam jälgida imo. Cascade - way to go mu meelest. Alati saab tagasi võtta, kui midagi segaseks jäi, aga kunagi ei olnud probleemi, et ei tea, millisest lauast jutt käib.

Jällegi oli kuskil jutt a la "tegin mehega HU natuke aega tagasi, seetõttu on tal statid kõrgemad kui tema tegelikud võimalikud FR laua statid." Kas sa ei filtreeri HUDi jaoks siis välja shorthanded käsi, et need ei segaks su vastaste FR statte ära? St võtab sisse ainult need, mis 7+ handed käed.

12 table puhul tuleb juba päris palju huvitavaid käsi. Aga vaimusilmas kujutan ette nutsi - replayerist lastakse järjest ühe teema kohta käivaid sisulisi käsi 20 tk järjest, samal ajal ka natuke teeooriat, siis järgmine teema, jälle 20 kätt jne. Sestap panin 9 punkti.

Comment

• PokerDevil
                        Vana Tegija
                        • Oct 2008
                        • 1177

10 punkti juba selle, eest kuidas sa beate talud, sind tasub isegi imetleda selle eest. Ise nii päris taluda ei suuda, veel, kuigi olen juba märkama hakanud, et ka enda mäng "väga" palju ei kannata aga selle tasemeni annab ikka jõuda. :P

Kunagi vb tuleb ka sellist stiili harrastama hakata, step by step ofc.

"Cascade" laudade vaade sobib 100%. Jõuab ilusti jälgida jne.

Nice Job ja ootan järgmisi osasid.

Et siis Ten Points.

Comment

• ESTPatrick
                          Olümpsi Mägi Aivar
                          • Nov 2008
                          • 5572

põhjus miks ei filtreeri HU statse on lihtne, kuna ma mängin samade regularidega palju koos just alustavates laudades ja samal ajal ka full tableid, ja ma tean nende statse peast positsiooni kaupa (enamasti, v-a mõni donk - lihtsalt muutmine mõjutaks pigem halvemas kui paremas suunas statistikat), seega mind see ei häiri lihtsalt teistele kes vaatavad video ja kõik näod on võõrad tuleb seda mainida, et ei oleks pärast segadust

Sellist stiili soovitan hakata harrastama ütleme nii vähemalt 500k käe mängimise järel, siis peaks käe reading, positsiooni tunnetus ja ajastus piisav olema

Endal sai selle video käigus see aasta 500k kätt kokku

Comment

• Davy
                            Vana Tegija
                            • Oct 2008
                            • 1341

:) Soliidne

Ainult et see 4 bet stat, mida mainid 39ndal minutil.... see 9% ei ole see statt, et 9% käsi 4 betib(mitte ainult ässasid ja kuningaid nagu mainisid videos), vaid 9% raisetud kätest 4 betib.

Ta RFR raise 11%... sellest 9% ainult 4 betib... Ehk ainult ässad kuningad :)

Võibolla väike keelevääratus...igatahes igaksjuhuks kirjutan..

Comment

• RudiTurbo
                              Klubi Liige
                              • Oct 2008
                              • 4167

Päris hea video kvaliteet ning isegi suutsin päris hästi jälgida. Aga jah, roll on suur, siis on ikka hea biite võtta, NOH, SEEKORD LÄX NIIMOODI ;D Ning sedasi peaxki mõtlema :)

Comment

• Tigrano
                                Administraator
                                • Oct 2008
                                • 7614

Algselt postitas ESTPatrick

Sellist stiili soovitan hakata harrastama ütleme nii vähemalt 500k käe mängimise järel, siis peaks käe reading, positsiooni tunnetus ja ajastus piisav olema

Endal sai selle video käigus see aasta 500k kätt kokku
                                Nagu näha pokkerimängijatel ei kingita raha, selleks tuleb ikka vaeva ka näha. 500k kätt aastas ei tähenda, et sellega kõik piirduks, mängu analüüs, foorumites tuhnimine, raamatute lugemine jne Seega, kes tahab kunagi PRO-ks hakata, arvestage asi ei ole meelakkumine

Comment

Working...