Vabandan väga EstPatrick'u ees, kuna natuke muutsin ta postitust - lisasin postituse algusesse HÄÄLETUSE, et mitu punni annate videole. Selle hääletuse lisan (kui pole autor lisanud) tulevikus IGA STRATEEGILISE video posti algusesse 10 punkti skaalas hääletuse, et selle alusel valmistada videode TOP. Loodan, et vastate ausalt, kuna tegu on (vähemalt minuteada peaks olema) ANONÜÜMSE hääletusega.
Ise andsin videole 10 punkti, kuna tõesti seda videot on väga nauditav vaadata ja mina paneks too video koos Nolani ja SixWeppersiga ühte patta. Video eesmärk ei ole teha 100% õigeid otsuseid vaid pakkuda vaatajatele huvitavat mängu ja hoida video vaatajal huvi üleval kogu video vältel nii oma selgituste kui ka mänguga. Seda suutis EstPatrick väga edukalt ka teha (sama on suutnud teha ka Nolan, SixWeppers ja ka speedle) ning mitte kordagi ei tekkinud mul mõtet videot enne lõppu kinni panna, mida kahjuks 95% videode puhul tahan teha.
Ja huvitav, huvitav? Kus on kõik 6maxi mehed ja nende videod? :D
Ja 1 strateegiline küsimus, kuskil keskel sa open-minraisesid CO-lt A9s, callisid blindi 3beti, flop oli madal. Checkiisite läbi kõik tänavad ning sa bettisid riveri ning ütlesid, et võtame valuet. AK ristid sind callis ja siis ütlesid: "Ai, tal oli parem äss.. No tal ainuke asi, mis beatis mind ka..".
Minu küsimus: Millelt sa lootsid siis calli saada? Pigem on see bluff, kus sa tahad välja foldida AT+ aga nagu näha, sellise väikse betiga sa lood olukorra, kus 100% ajast callib sind parem käsi (maybe AT, AJ, AT foldivad) ja ülejäänud ajast kõik käed, mida sa beadid foldivad.
Estpatrick, lugesin su pokkerikarjääri algust ja äkki mäletad, kuidas sul see laudade juurdelisamine käis? Mis liimiidil mitmes lauas korraga mängisid ja kas kohe cascade või Tile. Kui kiiresti harjusid suure arvu laudadega ja kuidas on laudade arv ja asetsemine otsuseid mõjutanud. Teiste multitablejate vastused on samuti oodatud.
Ja 1 strateegiline küsimus, kuskil keskel sa open-minraisesid CO-lt A9s, callisid blindi 3beti, flop oli madal. Checkiisite läbi kõik tänavad ning sa bettisid riveri ning ütlesid, et võtame valuet. AK ristid sind callis ja siis ütlesid: "Ai, tal oli parem äss.. No tal ainuke asi, mis beatis mind ka..".
Minu küsimus: Millelt sa lootsid siis calli saada? Pigem on see bluff, kus sa tahad välja foldida AT+ aga nagu näha, sellise väikse betiga sa lood olukorra, kus 100% ajast callib sind parem käsi (maybe AT, AJ, AT foldivad) ja ülejäänud ajast kõik käed, mida sa beadid foldivad.
my bad, asjal on ka teine külg. kui ma näitan neid ajuvaba "valuebette", siis saan ma tulevikus samavähe respekti kui ma hittin bottompaari
Estpatrick, lugesin su pokkerikarjääri algust ja äkki mäletad, kuidas sul see laudade juurdelisamine käis? Mis liimiidil mitmes lauas korraga mängisid ja kas kohe cascade või Tile. Kui kiiresti harjusid suure arvu laudadega ja kuidas on laudade arv ja asetsemine otsuseid mõjutanud. Teiste multitablejate vastused on samuti oodatud.
algul 1-2 (umbes 8 kuud) kuni NL50 6max TILE
siis 4-6 (5 kuud) NL100 FR kuni PLO100 TILE
ja veebruarist saati pärast Ryan Dauti video vaatamist 10-24 tablind, augustist 9-12 lauda CASCADE
Comment