HT HUSNG EHK HYPER-TURBO HEADS-UP SIT & GO MÄNGUSTRATEEGIA

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • pokkerisheriff
    Grinder
    • Oct 2011
    • 824

Re: HT HUSNG EHK HYPER-TURBO HEADS-UP SIT & GO MÄNGUSTRATEEGIA

Algselt postitas Svenza Vaata postitust
    38 mängu, ROI 3%, kasum 23$, 35 VPP-d
    91 mängu, ROI 10%, kasum $91. Tundub, et töötab.
    "200 mängu, ROI 20%, kasum $200. Kindlasti kohe töötab!" jnejne

Comment

• Svenza
      Svetlana aka Buldooser
      • Oct 2008
      • 3591

Algselt postitas ranka Vaata postitust
      Variatsioonist ei ole sul õrna aimugi, ometi oled turniirimängija.
      Tra, sa oled ikka jumala lammas. Ma ei oska enam midagi öelda. Ma olen üle 20K turniiri mänginud elus. Ma tõepoolest ei tea mia asi variatsioon on!
      Ütlesin ju mingis postis, et teen tuhat turkat ära. Praegu lihtsalt postitangi verstaposte, et pärast hea muutusi vaadata.

Comment

• alaska
        forever
        • Oct 2008
        • 6599

Tuhat ei näita absoluutselt mitte midagi. Äkki 3000 pealt teeks esimesi järeldusi.

Comment

• redskruf
          Jube Noob
          • Nov 2010
          • 168

Minu 30$ HUSNG-d, et vähe viltu võib küll vahest joosta. Samas 15$ läheb väga kenasti. See on nüüd küll niisama öeldud, aga 2+2 lugesin ka ala 30-sed täesti uskumatu, lihtsalt ei võida, läksid kõrgemale hakkasi julmalt printima :D Seda on hea endal leevendav kuulda, kuigi ega vahet sellel pole :)
          (Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

Comment

• alaska
            forever
            • Oct 2008
            • 6599

Ilusti prindid ju.

Comment

• alaska
              forever
              • Oct 2008
              • 6599

9-16BB

See on klassikaline mäng 15/30 blaindide juures. Sellisel juhul openshovege buttoni pealt 22-66, A2-A8, K7-K9, JT, QT, Q9s. Ülejäänud käed foldige või minraisega. Käed: 77+, A9+, KT+, KJ, JQ on minraise/all-in käed, ülejäänud minraise/fold. Kui Sinu stäkk on 9-12BB vahel siis open-shove iga kuningas, suuremad suited connectorid nagu näiteks 78s, 98s, J9s, 79s ja suuremad suited emandad näiteks Q7s-Q8s.

BB-l olles minge all-in iga ässaga, K8+, kõik broadwayd: QT, JT, KT jne. kõik taskupaarid. Kui vastane ei calli 3bete lightilt võite shoveda ka suited-connectoritega. Kui olete juba 10BB ligi siis võib ka 3bet-shoveda kätega nagu iga suited kuningas, Q9, Q8 jne.10-12BB ligi või väiksemad stäkid proovige BB-lt callimist vältida.

Postflopis kindlasti CBET-ige ja ärge kartke õhku foldida. Tugevad keskmiste (second) paaride jaoks ei ole enam ilma informatsioonita foldimis ruumi ning nendega paraku peab stäkkide peale mängima.
              Selleks hetkeks peaks olema mingigi aimdus vastasest, vähemalt tema buttoni avamise tihedusest. Selle koha peal annab palju raha teenida , kuna päris push/fold pole saabunud ja vaakum on läbi. Tegelikult on veel ruumi postflop mänguks,

Openshove range võib väga tight mängijate vastu asendada 2x/fold mänguga, väga suure avamisprotsendiga mängija vastu võib shoveda ka 58s tüüpi käsi. A6-A8, K8s, K9 võib betcallida vastaste vastu, kes eriti ei flati, on suurema poti kaotanud, üliagrod...
              Samuti ei peaks kartma limpimist J9, JT ja sarnaste kätega.

Comment

• ranka
                Miljon Põhjust Kodus Olla
                • Sep 2008
                • 36444

Tra, sa oled ikka jumala lammas. Ma ei oska enam midagi öelda. Ma olen üle 20K turniiri mänginud elus. Ma tõepoolest ei tea mia asi variatsioon on!
                Ütlesin ju mingis postis, et teen tuhat turkat ära. Praegu lihtsalt postitangi verstaposte, et pärast hea muutusi vaadata.
                Kes teisele nime annab see ise seda kannab....

Anyway, 90 turniiri järel sa ei saa teha ühtegi järeldust (ei EV ega tulemuste põhjal), kas asi töötab v mitte. min500 mängu ja postita graafik koos EV-ga, siis saaksime näha ähmaseid esimesi tulemusi.

HT-de variatsioon on väga räme. Su 90 turniiriline sample on sama nagu 6-max cashis 1000 kätt. Loomulikult tabeli järgi ei ole enam räige kaotaja aga ei pruugi olla ka võitev.

Comment

• Svenza
                  Svetlana aka Buldooser
                  • Oct 2008
                  • 3591

Kuulge cashipeded oma miljoniste samplitega. Te ei pea mulle SNG-dest ja variatsioonist ja samplitest rääkima. Lihtsalt testin tabelit väikeste omapoolsete korrektuuridega. Praegu sattusin jubeda swongi otsa. Kohe panen graphi.

179 mängu, paras rollercoaster.
                  Last edited by Svenza; 05.05.12, 16:37.

Comment

• Mrt1989
                    Grinder
                    • Mar 2010
                    • 999

Persse , vahi veel kõrgemaid HT sng listi , vaatasin ringi mis reik on , läksin veidi eemale tulin tagasi , et teha paar mängu auto regasin ära siis 2 te ei pannud tähelegi ,et 60$ omad- 120$ tuulde visatud ...... Muidu mängisin 3.5$ ja 170$ oli ainult kontol. Üli tiltis enda lolluse pärast. Peale selle veel esimene käsi seal KK vs A5 temale, ja teises sain ka kotti . busto.

Comment

• camu
                      Super Moderaator
                      • Jan 2009
                      • 3411

Kuulge cashipeded oma miljoniste samplitega. Te ei pea mulle SNG-dest ja variatsioonist ja samplitest rääkima. Lihtsalt testin tabelit väikeste omapoolsete korrektuuridega. Praegu sattusin jubeda swongi otsa. Kohe panen graphi.

179 mängu, paras rollercoaster.
                      Mis EV poiss teeb?

Comment

• paradigmlost
                        Õpihimuline Mängur
                        • Oct 2008
                        • 421

Aitäh Ranka!

Comment

• ranka
                          Miljon Põhjust Kodus Olla
                          • Sep 2008
                          • 36444

Algselt postitas paradigmlost Vaata postitust
                          Aitäh Ranka!
                          YW! :)

Comment

• Svenza
                            Svetlana aka Buldooser
                            • Oct 2008
                            • 3591

Jube swongine on, nii palju võin öelda. Praegu olen hiiteri otsas.

Comment

• nikitheone
                              Mr. Puujalg
                              • Aug 2009
                              • 6446

pane ev joon ka
                              &quot;Money doesn&#39;t make you happy. I now have $50 million but I was just as happy when I had $48 million.&quot; <br />Arnold Schwarzenegger

Comment

• adam_q
                                Vana Tegija
                                • Feb 2009
                                • 1453

Re: HT HUSNG EHK HYPER-TURBO HEADS-UP SIT &amp; GO MÄNGUSTRATEEGIA

pärast börsi- ja kinnisvarabuumi tuli HTbuum. varsti võib Energia kohvikus kuulda, kuda penskarid arutavad, et ranka 17-25BB HT HUSNG strateegia on täiesti persestään...

Comment

Working...