Enim levinud „tellid“ live pokkeris.

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • ranka
    Miljon Põhjust Kodus Olla
    • Sep 2008
    • 36444

Re: Enim levinud „tellid“ live pokkeris.

Algselt postitas ESTPatrick
    kusjuures sinu vastu oli mul mingi read vastavalt sellele kui kiiresti sa panustasid kas sul on midagi või mitte, täpselt ei mäleta kumba pidi sa tugev olid ja millal nõrk, kuid siis olin suht kindel millal sind raisida ja millal mitte, kuigi korra ka eksisin alguses.
    Dunno, samas ma ikka alati mõelnud plaani, proovinud range leida ja kõige parema tee mängimisest ning sellest, kui kiiresti suudan poti arvutada, range tuvastada jne, sellest võib ka sõltuda bettimiseks kuluv aeg. Samuti on osad nii standard otsused, et see näitlime ja hollywoodimine ei aita sittagi, kui sa betid turni näiteks 100% oma rangega - ala panid vastase 88 peale T72 boardil, 2 ärtut ning turni lendas ärtu äss.

Samas mul jube pohhui ka, nähke kasvõi mu hole kaarte, käin seal nii harva ja rohkem funni pärast :D

Comment

• RudiTurbo
      Klubi Liige
      • Oct 2008
      • 4167

Thx vsiu, 21. sünnipäev läheneb kah hooga , peabki valmistuma ;D

Mida olen tähele pannud youtubes igast WSOPi videosi jne vaadates on see. Et kui mängija ütleb ALRIGHT, I'm all in, siis see tähendab sama, mis Alright, I'm gonna go home then. Eazy call! :)

Comment

• jrgn hell
        Klubi Liige
        • Oct 2008
        • 3328

sitaks lahe teema!

tnks vsiu

Comment

• jrgn hell
          Klubi Liige
          • Oct 2008
          • 3328

ja mida navarros veel toonitas, et tellid ei ole alati holdingu põhised. Et, kui keegi järsku väga kusine välja näeb, ei tähenda, et ta ei hoia powerhousei. Et, kui maha tuleb rea võimalus, siis ei ole mõtet üritada kedagi potist välja buffida, kui paned ta seti või top2 peale vms lihtsalt selle pärast, et ta nägu järsku selline : NOT AGAIN on.

Mul muidu suurem kasinni kogemus piirdub ainult lätiga, aga livegamei ikka sitaks olnud ja isegi mingi telli arvatav olemasolu on ikka selline, i think i have the lead. aga reraiseda ikka ei julge. Lätis oli muiud üks selline pull regulari moodi tüüp, kes iga kord kui reraisema hakkas või mõnda pareamt kätt omas, tegi suu lahti ja hakkas oma keelt nii välja ajama, nagu tahaks kõrva puudutada. ;D Ja mingi šveitslane konkreetselt mängis haledat sitakotti, enne kui poti võitis.
          Ja rankaga oli selline juhus, kui oli 3handed sng. Et esimene käsi turnal. Ma sb, ranka bb ja vMario BTN. Btn vist foldis, ma open ja ranka juba vehib oma hole kaarte kõrval olevale tüübile. Me olime joogised ka muiudgi. Siis ütlesin rankale, et see, mis tegid tähendab, et sul räige hea käsi, aga ma suckin su välja ja 4bettisin allini vist. Lootsin ikka sitemat näha, kui AA, aga kuhugi tuli kümme. Nagu durrrr ja hellmuth.

Muidu neid Party Pokeri Kalev Spordi asju jube hea vaadata, kuna holecardid on näha ja saad oma lõbuks proovida otsida

Comment

• Rahapada
            Vana Tegija
            • Oct 2008
            • 1178

pm sitaks hea...

huulte maigutamine, bluffi ajal kipub (minu kogemuste põhjal) suuremal osal mängijaist suu väga väikseks muutuma või ka keel huuli niisutama (s.o see kurgu kuivamise osa siis vist jah?)

aga suht peen hea artikkel... tänud... loen kindlasti veel mitu korda läbi

Comment

• lenC
              Administraator
              • Oct 2008
              • 6440

au ja kiitus teema autorile :)

Comment

• vsiu100
                Moderaator
                • Oct 2008
                • 4253

tahtsin algsesse posti ühe lõigu veel panna, aga ei leidnud kohe ülesse. tuulasin veic ja siin see on.

10-12 min on 1 käsi, mis tuuakse väga hästi välja. kindlasti on selliseid veel palju, aga see konkreetne oli meelde jäänud....

ja tänud kõigile ka.

ah jaa, obv lugesin eile teema veel läbi ja läksin üle pika aja live mängima, donkasin end HUsse :), kus härra soovil tegin diili.

Comment

• ESTPatrick
                  Olümpsi Mägi Aivar
                  • Nov 2008
                  • 5572

Algselt postitas ranka
                  Dunno, samas ma ikka alati mõelnud plaani, proovinud range leida ja kõige parema tee mängimisest ning sellest, kui kiiresti suudan poti arvutada, range tuvastada jne, sellest võib ka sõltuda bettimiseks kuluv aeg. Samuti on osad nii standard otsused, et see näitlime ja hollywoodimine ei aita sittagi, kui sa betid turni näiteks 100% oma rangega - ala panid vastase 88 peale T72 boardil, 2 ärtut ning turni lendas ärtu äss.

Samas mul jube pohhui ka, nähke kasvõi mu hole kaarte, käin seal nii harva ja rohkem funni pärast :D
                  read oli just postflop, aga võin ka eksida olin juba piisavalt pisangi all

Comment

• jrgn hell
                    Klubi Liige
                    • Oct 2008
                    • 3328

a, siis , mis on siililegi selge, et kui sina hakkad bettima, ja keegi selle epale harab hunniku chippe, siis see tähendab, et ta ei taha seda raise. Aga siis utleb välja mõelda, miks ta ei taha.

Comment

• Keiss
                      Pokkerihai
                      • Oct 2008
                      • 1592

Paras aeg hakata harjutama vastupidiselt käituma vastavalt levinud tellidele.

Comment

• AshrakWhite
                        Grinder
                        • Oct 2008
                        • 666

actor peab olema :)

Comment

• vsiu100
                          Moderaator
                          • Oct 2008
                          • 4253

Algselt postitas Keiss
                          Paras aeg hakata harjutama vastupidiselt käituma vastavalt levinud tellidele.
                          siin on 1 "aga". enamus neist on nn automaatsed/kontrollile allumatud või raskesti alluvad tegevused

Comment

• ranka
                            Miljon Põhjust Kodus Olla
                            • Sep 2008
                            • 36444

Samas need tellid suht overrated ka, sest kui võtta keskmine turniir, siis lauas on alati 3-4 fishi, kes hoiavad regularidel hinge sees ning kui sa natuke pappi regularidele välja veritsed aga enamus tuleb fishidelt tagasi ei ole hullu. Ma ise arvan, et ma hetkel cashis ka nii olen, et pappi tilgub osadele regularidele tagasi, kes mind hästi loeva.

Teiseks ma ei tea, kuidas seal lives on. Kui paljud regularid tegelt lauda jälgivad? Paljusid regulare olen näinud seal lobisemas, purjus ning suht lollitamas ja nii eriti telle ei saada IMO. On ka erandeid - vsiu, siis 1 mustpea vana, kellel suht alati prillid, IPOD ja pikk kalusega kampsun, kes istuvad vaikselt ja näha, et jälgivad laudu. Aga neid on ikka meeletult vähe ning isegi nemad ei saa neid telle nii ära kasutada, et sa short-termis bustoks lähed v.a. kui sul just telli ei ole ,et sul hakkab paremast ninasõõrmest verd jooksma, kui bluffid ning vasakult, kui on nuts ja pigem saavad nii vaikselt su raha välja imeda. Aga kuna turnadel pidevalt laudade vahetus jne, siis need tellid muutuvad veel vähem tähtsamaks, muidugi mingis key kohas võivad olla abiks, kus saad elulise tähtsusega poti omale või hea calli tehtud aga küsimus on see, et kui tihti neid tekib. Cashis kindlasti rohkem abiks.

Comment

• vsiu100
                              Moderaator
                              • Oct 2008
                              • 4253

jutt õige ranka. tellid ei ole a ja o ja neid on väga raske tähele panna. välja annavad neid ikkagi väga selgelt algajamad mängijad, regularid tunduvalt vähem. ise annan palju välja ja sain sellele viimane turniir selgelt kinnitust, kui leho k.(kes on imo väga hea mängija) mind abjuusis. ta ei vaata kunagi varem kaarte, jälgib väga tähelepanelikult lauas toimuvat. pigem tulekski panustamist vaadata ja kui saad mingi telliga oma aimusele kinnitust, siis on see lisakindust sisestav faktor.
                              ja lauast lauda viskamine ei ole eriti olulise tähtsusega, kuna tegu on ikka suures osas samade inimestega päevast päeva.

Comment

• ESTPatrick
                                Olümpsi Mägi Aivar
                                • Nov 2008
                                • 5572

kusjuures mul on isegi ühe olümpsi regulari vastu tell olemas, nii vähe kui ma ka mänginud ei ole, on ta alati minu lauda sattunud ja kurat kui lihtne on tema vastu positsioonis mängida, tüübil betting pattern nii üüratu et iga tohman peaks täpselt ära ütlema mis kaardile ta flopil pihta sai ja mis range tal preflop on panuste järgi

Comment

Working...