Kui kapten on armunud... - Oddsid - Pot Odds ja Implied Odds?

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Pahvak
    Pastilaa?? Ei!
    • Dec 2008
    • 4431

Re: Kui kapten on armunud...

Väga hästi öeldud, ma olen ise ka mõelnud, et liiga palju aetakse statidega järge. Heast mängust tulevad "kenad" statid, aga ma olen kindel, et ka halvast mängust võivad tulla "kenad" statid.
    Fullstacks have more fun.

Comment

• Keiss
      Pokkerihai
      • Oct 2008
      • 1592

Ranka viimane postitus jälle puhas kuld. Ma ikka olen mõelnud, et kui nende statide ja graafikute paanilised jälgijad kuhugi Parki live cashi lasta mis siis saab?

Aga vaata Ranka siin foorumis on neid mehi, kes teistele loenguid võiks anda sama palju kui elukutselisel vanakooli saekaatrimehel näppe. Ja enda lolluseid ja teadmatust ei taha/julge keegi jagada ja siinkohal pean silmas näiteks iseend.

Algselt postitas Pahvak
      Väga hästi öeldud, ma olen ise ka mõelnud, et liiga palju aetakse statidega järge. Heast mängust tulevad "kenad" statid, aga ma olen kindel, et ka halvast mängust võivad tulla "kenad" statid.
      Ma arvan, et heast mängust võivad halvad statid ka tulla. Kõik oleneb vastastest ju. Kui vastas on agrofish, kes iga kahe kaardiga tahab suurt poti ehitada ja all-in minna hiljemalt flopis siis poleks ju ka openlimp paha.

Comment

• Pahvak
        Pastilaa?? Ei!
        • Dec 2008
        • 4431

Jep, jutt täitsa õige.

Keiss, Sa mängisid üldse ju ilma hudita ja edukalt. Praegu lased ka ilma? :)
        Fullstacks have more fun.

Comment

• ranka
          Miljon Põhjust Kodus Olla
          • Sep 2008
          • 36444

Algselt postitas Keiss
          Ma arvan, et heast mängust võivad halvad statid ka tulla. Kõik oleneb vastastest ju. Kui vastas on agrofish, kes iga kahe kaardiga tahab suurt poti ehitada ja all-in minna hiljemalt flopis siis poleks ju ka openlimp paha.
          Siit ka järeldus, et häid ja halbu statte ei ole olemas. On olemas ainult head ja halvad mängijad.

Comment

• Keiss
            Pokkerihai
            • Oct 2008
            • 1592

Ma olen kokku 30 minutit HEM-iga mänginud :P

Comment

• Rahapada
              Vana Tegija
              • Oct 2008
              • 1178

põhilin on mõelda, mitte robot olla

Comment

• pere25
                Räme Fish
                • Feb 2009
                • 9

Ma ise olen neid robtlike strateegiaid katsetanud, kunagi isegi juhtus selline lugu Pacificus, kus kõik seisma jäi ja pidin chatti mingi jama kirjutama ja tõestama et ma olen inimene. Rikkaks küll sellega ei saanud. Oma statide jälgimisega hulluks minnes hakkame ise ennast petma ja omale kunstlikult häid numbreid tegema. Mul endal kogemus olemas.

Comment

• rrrr
                  Grinder
                  • Nov 2008
                  • 904

Ei ole nendel robotlikel strateegiatel häda midagi. Kui inimesel endal distsipliini pole, siis peab ta seda kuskilt õppima ja endale sisse tampima kuni tegevus on paremini selge kui Pavlovi refleksid koeral. Olen ise ehe näide, kes mängis algul ikka väga hukatusliku stiiliga ja ei suutnud seda parandada ka Ranka tabel. Bankroll kuivas lausa pisikeseks kokku ning abi sain shortstack strateegiast. Esiteks kasvatas see bankrolli ja teiseks kasvatas see iseloomu. Lisaks oskus multitableda, saada aru stacki sügavuse eelistest-puudustest jne. Muidugi mingit statti ilma sügavama põhjuseta paar protsenti nihutada on naeruväärne kui mängi kuskilt mujalt lonkab suurelt.

Õnnelikud on muidugi inimesed (nagu ntx Keiss) kes kohe alguses tunnetavad mängu ja jagavad ära kus riske võtta ja kus loobuda. Mina pidun selleks piltlikult öeldes ca 20K käsi "piirajaga" mängima, et aru saada kus maal ma olen. Ja HEMist oli abi eelkõige just mängujärgse analüüsi näol ja kaheldavates situatsioonides otsuse tegemiseks. HUDi statte kasutan laual ainult lisaks Ranka poolt nimetatutele showdowni statte kuivõrd fishil ja fishil võib tihti vahe sees olla.

Comment

• lebovend
                    Pokkerihai
                    • Oct 2008
                    • 2420

robotlikest strateegiatest r22kides ei saa ma ikkagi j2tta meelde tuletamata,
                    et mu uus iidol on boku87. Kui ma suureks kasvan, tahan olla nagu tema ja ka
                    50 lauda korraga SNGsid toksides stabiilset kasumit n2idata.

Comment

• Rahapada
                      Vana Tegija
                      • Oct 2008
                      • 1178

see oleks suht mõnus lebo tunne pärast ;D

ja ei tal on võimas graafik

Comment

• ranka
                        Miljon Põhjust Kodus Olla
                        • Sep 2008
                        • 36444

SNG-d ongi ju bottidele ja seal saavad võita arvutid.

Comment

• raidov
                          Õpihimuline Mängur
                          • Mar 2009
                          • 436

boku kohta veel seda, et huvitav oleks kui tal poleks limiiti ees olnud, kui suuri sngsid ta võib mängida, kaugele ta siis oleks selle ajaga võinud jõuda :o

Comment

• Rage
                            Klubi Liige
                            • Nov 2008
                            • 6853

Re: Kui kapten on armunud... - Oddsid - Pot Odds ja Implied Odds?

ma olen endiselt veidi segaduses pot oddsidega...

lihtne näide.. mul flopis nutmastitõmme.. ehk siis ~37% hittimise tõenäosus eks.. preflopis on poti suurus kokku tulnud $10.. niihh vastane teeb flopis cbeti mis on 7$ ehk pot enne minu calli on $17 selle võitmiseks pean maksma $7 ehk
                            $17 - 100%
                            $7 - x
                            x = 41%

ehk selle järgi tundub, et pikas perspektiivis ma jään siin flushitõmbega callides kahjumisse, ehk võiksin foldida (implied oddse me ei arvesta hetkel)

samas mõned väidavad, et seda callimise % peaksin ma arvutama poti suuruse järgi mis jääb peale minu calli ehk siis

$24 - 100%
                            $7 - x
                            x = 29% ehk selle järgi mul tasub flushi tõmmata küll..

kumb siis õige on? kas ma arvutan pot oddse poti järgi, kuhu sisse ma veel oma calli pole arvestanud.. või poti järgi kus on ka minu call sees?

Comment

• alaska
                              forever
                              • Oct 2008
                              • 6599

oma raha ära küll sinna arvesta sisse. Esimene arvutuskäik oli õige (kui vastane ei improve kuidagi sinu mastikaartidega), aga 37% peaks vale olema ühe tänava kohta? Pigem kuskil 23% minuarust?

Comment

• Tupsik
                                Klubi Liige
                                • Mar 2009
                                • 497

Teine on õige ja 37% ongi mõeldud riveriks masti saamiseks.

Comment

Working...