Villaini preflop käte range. Uurime VPIP tähendust.

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Fabulous
    Pokkerihai
    • Jan 2010
    • 2674

Re: Villaini preflop käte range. Uurime VPIP tähendust.

Algselt postitas alaska Vaata postitust
    Ma ei tea kas mu math feilib või mida, aga ma lasin PokerStovel 54s ( ehk kõige kehvem käsi, millega soovitatakse 20+BB olles shoveda ) vs random käsi protsendid läbi arvutada. Selle järgi oleme konkreetse käega ees ainult 41.4% kordadest kui pushime.
    Kas viga on minus või on põhjuse taga, et seda kätt soovitatakse selle tabeli järgi shoveda, midagi muud?

Comment

• alaska
      forever
      • Oct 2008
      • 6599

see tabel töötab niimoodi, et need pushingranged on +ev, kui vastane callib kah sama tabeli järgi. Mida ta muidugi ei tee. Samuti ei pushi sina alati QQ+, vaid limbid vahest, minraised ja teed muid trikke 10bb deebina. Chubukov on sellesmõttes kõige täpsem. Sage on jällegi lihtne ja hea arvutada.

Pokerstove kohapealt niipalju, et pane oma rangeks AA,54s ja vastasele KK ja:

equity win tie pots won pots tied
      Hand 0: 58.174% 57.94% 00.23% 59530656 236778.00 { AA, 54s }
      Hand 1: 41.826% 41.60% 00.23% 42734028 236778.00 { KK }

sealt tulebki see, et 54s on kasulik push, kui sa mõlemaid pushid alati.

Comment

• VinQbator
        FPP Pro
        • Dec 2008
        • 214

Algselt postitas Fabulous Vaata postitust
        Ma ei tea kas mu math feilib või mida, aga ma lasin PokerStovel 54s ( ehk kõige kehvem käsi, millega soovitatakse 20+BB olles shoveda ) vs random käsi protsendid läbi arvutada. Selle järgi oleme konkreetse käega ees ainult 41.4% kordadest kui pushime.
        Kas viga on minus või on põhjuse taga, et seda kätt soovitatakse selle tabeli järgi shoveda, midagi muud?
        Asi selles, et enamus ajast vastane foldib ja iga korraga kui ta seda teeb võidad sa surnud raha(blindid) ja see kompenseerib selle kui sa taga oled.

Comment

Working...