Re: Step By Step Pokah loeng 1
Tänan, et meeldis. Iseenesest on veel infot kõvasti, mida saaks loengusse lisada, milleks mul momendil rohkem jaksu ega aega ei jätkunud. Aga seda saame ka alati täiendada, seega ei ole probleemi.
Lõpuosa oli tõlgitud erinevatest info allikatest. Muidugi olen lugenud ka Mindseti läbi ning sealt kulus eriti pähe, et kõik otsused tuleb teha pikas perspektiivis. Seda pikas perspektiivis on igal lehel seal raamatus korrutatud 10 korda ;D Seega hakkame meie siin samuti korrutama seda igas postis, niikaua kui me ükskord mänguolukordades, seda tegema hakkame.
Küsimus sulle, miks Sina mängid Pokkerit?
Algselt postitas antnx
Lõpuosa oli tõlgitud erinevatest info allikatest. Muidugi olen lugenud ka Mindseti läbi ning sealt kulus eriti pähe, et kõik otsused tuleb teha pikas perspektiivis. Seda pikas perspektiivis on igal lehel seal raamatus korrutatud 10 korda ;D Seega hakkame meie siin samuti korrutama seda igas postis, niikaua kui me ükskord mänguolukordades, seda tegema hakkame.
Küsimus sulle, miks Sina mängid Pokkerit?
Aga kuna meil ei ole grammatika ja filoloogia foorum, siis võib olla mõni O täht kõveram või i tähe täpp ümaram, kui gümnaasiumi lõpukirjandil. 
Comment