Step By Step Pokah plaanid

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • kilu6
    Vana Tegija
    • Oct 2008
    • 1305

Re: Step By Step Pokah plaanid

Jõudsin 15min vaadata. Päris hea. Mulle uus maa kõik mis läheb beyond VPIP PFR AF. Vaikne jutt ei häiri, kuigi alati saab paremini taustamüra summutada.
    See 2x nädalas tundub kuidagi optimistlik. Kas sa endale liiga rasket ülesannet ei võta?

Selleks et teha üks väga hea video, on palju ajaressurssi vaja. Näiteks et fokuseerida teatud teemale, võiks mängida replayeris, mitte lives. Muide, kas kuskil replayeris on võimalik ka state kuvada?

Comment

• Tigrano
      Administraator
      • Oct 2008
      • 7614

Algselt postitas kilu6
      Jõudsin 15min vaadata. Päris hea. Mulle uus maa kõik mis läheb beyond VPIP PFR AF. Vaikne jutt ei häiri, kuigi alati saab paremini taustamüra summutada.
      See 2x nädalas tundub kuidagi optimistlik. Kas sa endale liiga rasket ülesannet ei võta?

Selleks et teha üks väga hea video, on palju ajaressurssi vaja. Näiteks et fokuseerida teatud teemale, võiks mängida replayeris, mitte lives. Muide, kas kuskil replayeris on võimalik ka state kuvada?
      Täna testisin heli töötlemist, sain natuke rohkem aimu juba kuidas taustamüra eemaldada jne loodan, et varsti on heli pool ka korras.

Esialgu ei tohiks 2x nädalas probleemi tekkida kuna nagu ütlesin alguses on palju lihtsaid teemasid. Kuigi oled juba kolmas inimene, kes seda mainib. Seega kui jõuame karmimate teemade juurde, siis tundub et 1x nädalas sobib ehk tõesti paremini

Tore, et leidsid midagi uut ja huvitavat, varsti saate HUDi loo täis versiooni.

Holdem Manageri replayeriga saab statid peale küll kuvada ei ole probleemi, ning katsun siis hoopis väikese lühivideo replayeriga teha mitte otse mängides, seega hea idee tänud 5+

Comment

• Yokker
        FPP Pro
        • Oct 2008
        • 207

Väga viis...just sellist asja oligi vaja, et kõik teemad üks haaval läbi arutada...usun et sellel projektil suur tulevik ja eestlased varsdi vallutavad pokeri maailma :D....
        Minu arvates on praegune teemade ajakava ideaalne...iga kolme päeva tagant norm,sest kolme päevaga jõuab ilusti teema endale selgeks teha kui inimene on asjast huvitatud...kui aega jääb väheks siis saab ju iga kell videot uuesti vaatata...tunnis viibimise aeg on ju vabatahtlik ja järeltunde saab iga üks endale võtta nii palju kui soovib, sest materjal ju ei kao kuhugi...ühesõnaga olen plaanitud ajakava poolt ,sest nagu ütled aeg on raha :)

Comment

• HouseOfAces
          Julm Donk
          • Oct 2008
          • 69

Ma ka käpp.

Comment

• Tigrano
            Administraator
            • Oct 2008
            • 7614

Tere Yokker, tore et meeldis ;D See ongi üks asja suuremaid pointe, et teha kõik loogilises järjekorras teemade kaupa ja kellel huvi või tunneb, et mõni asi vajab täiendamist, siis saab valida endale sobivad teemad ja neid uurida.Esialgu teen kõik tunniplaani alusel

Comment

• altzie
              Klubi Liige
              • Oct 2008
              • 169

mina ka käpp.

Comment

• pkmarek
                Jube Noob
                • Oct 2008
                • 193

:o... jus shiuke värk, mida otsisin, olen ka käpp

Comment

• BuildUp
                  Pokkerihai
                  • Oct 2008
                  • 2547

Nii siis video vaadatud. Ning sai omandatud ka mõned uued teadmised (Näiteks Pokerstove oli varem olemas küll, aga ei teadnudki, et saab sealt otse VPIP sisse panna :)).

Ja rääkides ajakavast, siis ma arvan samuti, et sellised üldteadmiste ja reeglite tunnid võiks 2x nädalas olla ning raskemate teemade ajakava arutaks siis kui teema sinnamaani jõuab. Kuigi näiteks ma mõtlesin vaadates seda HUDi videot, et selline teema võiks tulla küll 2x nädalas.

Aga igastahes see näidisõppetükk oli juba väga hea. Thumbs Up! :D

Comment

• Tigrano
                    Administraator
                    • Oct 2008
                    • 7614

Väga hea, andke tuld tuld tuld, minu aadressil. Näiteks kas sooviksite, ka väikest kontrolltöö moodi testi loengu kohta, et teadmisi kontrollida või jäägu see igaühe enda otsustada kas õpib või mitte.

Kuid kunagi tahaks kindlat, mingit teadmiste kontrolli teha ;D näiteks teeks loengusse mingi rämeda vea ja vaataks kas saate aru kus see on

Comment

• BuildUp
                      Pokkerihai
                      • Oct 2008
                      • 2547

Algselt postitas Tigrano
                      Väga hea, andke tuld tuld tuld, minu aadressil. Näiteks kas sooviksite, ka väikest kontrolltöö moodi  testi loengu kohta, et teadmisi kontrollida või jäägu see igaühe enda otsustada kas õpib või mitte.

Kuid kunagi tahaks kindlat, mingit teadmiste kontrolli teha  ;D näiteks teeks loengusse mingi rämeda vea ja vaataks kas saate aru kus see on 
                      No sellesmõttes oleks ju test hea, et pärast saaks vaadata kas oled asjadest ikkagi õigesti aru saanud või jaurad täiesti puitu.

Comment

• taasver
                        Grinder
                        • Oct 2008
                        • 584

liituks ka

Comment

• Tigrano
                          Administraator
                          • Oct 2008
                          • 7614

Algselt postitas taasver
                          liituks ka
                          Lahe

Comment

• Tarmo
                            Õpihimuline Mängur
                            • Oct 2008
                            • 316

Käpik, esimene les. vaadatud!

Comment

• Tigrano
                              Administraator
                              • Oct 2008
                              • 7614

Algselt postitas Tarmo
                              Käpik, esimene les. vaadatud!
                              See polnud lesson, esimene lesson on teisipäeval. Ma sellist praaki ikka lessonitel teha ei kavatse, et poolikuid juppe üles lasen ;D

Comment

• gert23
                                Klubi Liige
                                • Oct 2008
                                • 6695

njah sa ikka äärmiselt tubli ja töökas. Arvan ka et 1 kord nädalas oleks mõistlikum. Sinu enda huvides ka :)

Comment

Working...