Re: Step By Step Pokah
Üldiselt on jutt kuradi sarnane minu omaga. Aga ma alustasin Triobetis. Ma ei saa siiamaani aru, kuidas ma selle pokkeri üldse leidsin. Kas ma täiesti suvaliselt kolasin triobeti kontol? Võimalik, et selles oli süü ka panustamistes (jalgpallitulemused jne.) Igatahes selle 4 aasta jooksul olen pannud väga paljud oma sõpruskonnas pokkeri järgi janunema. On tekkinud omal väike kommuun ja plaanis mõne ajapärast teha oma väike pokkerituba (keldris)- kus siis nv'ti pokkerit taguda. Alustasin netis, kuid viimase 4-5 kuuga olen mänginud ainult live. Minu suurimad probleemid on samamoodi distsipliini puudus ja liigne gamblemine, mis pikemas perspektiivis kasu ei too, kuid korra ikka näkkab mõni VÄGA SUUR kala. (see on siis pikka aega mu moto olnud)
Mida selle aasta sees veel õppida/lugeda tahaks on Poker Mindset ja mõni hea pokkeri psühholoogia raamat. Üldjuhul tahan Live pokkeri peale jääda, kuna seal paistab mul suurem tulevik, kui onlines pokkerit pelades. (Ent ma ei välista trackerite selgeks õppimist ja onlaini vallutamist)
Algselt postitas sokimeez
Mida selle aasta sees veel õppida/lugeda tahaks on Poker Mindset ja mõni hea pokkeri psühholoogia raamat. Üldjuhul tahan Live pokkeri peale jääda, kuna seal paistab mul suurem tulevik, kui onlines pokkerit pelades. (Ent ma ei välista trackerite selgeks õppimist ja onlaini vallutamist)
See oli see talongi aeg, ja isa oli sebinud suure kasti nurka seisma. Sealt hea siis bankrolli võtta. Nii need Priima pakid siis potti läksid :).
Comment