Step By Step Pokah

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • 2Godfather1
    Jube Noob
    • Oct 2008
    • 101

Re: Step By Step Pokah

Algselt postitas sokimeez
    Esimene julge tegi otsa lahti enese tutvustamisega ja kollektiivsuses peitub jõud.

Põhikoolis sai alustatud 5 card drawiga, sõpradega sentide peale. Eks sealt sai ka pisik alguse.
    Holdemit sai mängima hakatud 3 aastat tagasi, tänu triobeti avastamisele. Algus läks tavaliselt, et raha sisse ja kaotama.
    Vahepeal tuli pool aastat paus sisse, tänu viibimisele kõrbes.
    Parimad tulemused siiani on mõni turniiri võit ja partys nl200 6max lauas, 2 tunniga 18k eeku teenitud. (peale 5. õlut oli luckbox minu kasuks)
    Üldiselt mängingi 6max-i, ühel või kahel laual korraga. Liimitidest kõige paremini mul läinud nl50-s. Trackereid kahjuks ei kasuta :(
    Mäng käib enamuses kõhutunde ning vastaste nõrkuste meeldejätmise abil.

Minu suurim probleem on distsipliini puudus ning liigne gambling :( Selle kursusega tahaksingi pokkeri tõsisemalt käsile võtta. Et lõpuks saada võitvaks mängijaks. Mängin töö kõrvalt oma lõbuks ning lisaraha teenimiseks.
    Üldiselt on jutt kuradi sarnane minu omaga. Aga ma alustasin Triobetis. Ma ei saa siiamaani aru, kuidas ma selle pokkeri üldse leidsin. Kas ma täiesti suvaliselt kolasin triobeti kontol? Võimalik, et selles oli süü ka panustamistes (jalgpallitulemused jne.) Igatahes selle 4 aasta jooksul olen pannud väga paljud oma sõpruskonnas pokkeri järgi janunema. On tekkinud omal väike kommuun ja plaanis mõne ajapärast teha oma väike pokkerituba (keldris)- kus siis nv'ti pokkerit taguda. Alustasin netis, kuid viimase 4-5 kuuga olen mänginud ainult live. Minu suurimad probleemid on samamoodi distsipliini puudus ja liigne gamblemine, mis pikemas perspektiivis kasu ei too, kuid korra ikka näkkab mõni VÄGA SUUR kala. (see on siis pikka aega mu moto olnud)
    Mida selle aasta sees veel õppida/lugeda tahaks on Poker Mindset ja mõni hea pokkeri psühholoogia raamat. Üldjuhul tahan Live pokkeri peale jääda, kuna seal paistab mul suurem tulevik, kui onlines pokkerit pelades. (Ent ma ei välista trackerite selgeks õppimist ja onlaini vallutamist)

Comment

• HouseOfAces
      Julm Donk
      • Oct 2008
      • 69

Minu lugu ka siis.

Põhikooli ajal sai viie lehega pokkerit mängitud . Aga vaese koolipoisina ei olnud kopikaid eriti palju, mille peale mängida, siis sai isa Priima tagavarasid vaikselt tühjendatud See oli see talongi aeg, ja isa oli sebinud suure kasti nurka seisma. Sealt hea siis bankrolli võtta. Nii need Priima pakid siis potti läksid :).
      Keskkooli läksin linna ja bussijaamas olid siis pokkeriautomaadid. Päris tihti läksid päeva või siis nädala söögirahad sinna. Aga omast arust olin sellel alal proff :D

Peale keskkooli õnneks sai sellest automaadisõltuvusest lahti ja saabus ~10 aastat pokkerivaba aega. Kuni juhtusin vaatama "Kahvlit" 3 aastat tagasi. Seal siis jäi märksõna "freeroll" meelde ja see ka, et saab täiesti nullist alustada. Siiamaani olen vist $10 enda raha sisse pannud.
      Kahvel vaadatud(ka kordus ), sai google otsingu esimene vaste lahti võetud, milleks oli Poker.com. Poker.com'i päevilt mäletan, et sai ka ranka ja veel ühe eestlasega freerollil ühes lauas mingit kokkumängu aretatud aga ei tulnud midagi sellest välja.
      Ja nii ta on tiksunud. Mänginud olen põhiliselt holdemi, vahel päris kõvasti fixedit. Kuid viimasel ajal on PLO meeldima hakanud.
      Krt, need enesekontrolli kaotamised ajavad ikka vihale, vast saab Pokahist abi selle vastu.
      Poker Mindset on üks kindel raamat järgmisena Amazonist.

Igatahes edu

HouseOfAces

Comment

• Tigrano
        Administraator
        • Oct 2008
        • 7614

HouseOfAces väga hea tutvustus, jällegi draw pokkerit mänginud koolipoisina. Ma olin proff kaaridpettur kooliajal draw pokkeris, mis ei ole ilus tegu aga taskuraha oli vaja ju teenida ;D Nelikud ei olnud mingi probleem kätte segada

Olen ka kuulnud, et paljud hakkasid peale kahvli saadet pokkerit usinalt mängima. Ma olin seal see nokatsiga sell, kui mäletad selle tüsedama venna kõrval ;D Nalja sai tehtud loodan, et pole inimesi halvale teele suunanud.

Ning jällegi probleemid enesekontrolliga, mis paistab olevat paljude üks tõsisemaid probleeme. Pean hakkama tõsiselt mõtlema selle peale. Äkki tuleks mingi nurk teha, siia kus kõik saaks postitada oma pahed ja neid analüüsida. Hea mõte Sul alguses Poker Mindset läbi lugeda, see peaks aitama kuna raamatus on tõesti kõige peale mõeldud.

Comment

• Yokker
          FPP Pro
          • Oct 2008
          • 207

Ma vaatan,et vist enamus pokeri sõprade teekond on algan 5 drawist..nii ka minul mingi 10 aastat tagasi kus suve vaheajal sai maal ühte rikast ülemuse poega tühjendatud sõbraga:D
          Holdemi avastasin pea 2 aastat tagasi algul play money...siis aga sattusin haiglase ja kuulsin sõbralt.et saab päris raha peale mängida triobetis ja ,et kõik eesti keelne...nii kui haigalst koju sain ja raha oli olemast tegin ka esimese sisse kande,millesk oli 100 eeku...sellega sain 2 nädalat tiksutud ja juba jõudsin NL 100 peale kus läksin bustoks...tollal mingit bankroll strateegiat polnd..umbes sama teema oli nagu play moneyski,et kohe võimalikult kõrgele jõuda...ehk puhas gambling...max mis olen jõudnud on NL1000...ja kõige suurem bot on NL800 full ring tableis 980$...siis istusin lauda kogu oma bankrolliga milleks oli kui ma õigesti mäletan mingi 450$...Kokku olen sinna triobeti tagund all üle 60 kilo...see on mu miinus hetkel...olin asjast juba loobumas ning panin panin oma konto lukku selle aasta lõpuni...tegin mingi poole aastase mängu pausi,mille ajal mõtlesin,et pean tõsiseid muutatusi oma mängus tegema,et oma kautaud raha tagasi teha ja üks kord ka plussi jõuda...nüüd aga olen viimased kolm kuud igast strateegiat ja muid kasulikke artkileid lugend...kõige rohkem olen muidugi bankrolli õigele kasvatamisele rõhku pand,sest see on olnd siiani mu suur mure laps....
          Põhjus miks ma asja lihtsalt sinna paika ei jätnud ja asja i unustand on see,et teatsin ja tundsin,et olen võimeline võitma,sest olin turniiridel kibe käsi ja live mängu sõpradega mängides on laud kontrolli all...Ise tunnen.et pean vist rohkem rõhku panema turniiridel,sest seal on mul spotliku vastupidavust rohkem kui cashis kus löövad gambleri tunnused välja...igal juhul eks paistab mis tulevik toob...usun,et sellest projektis usun on palju kasu just mõtlemise koha pealt mulle...

Comment

• BuildUp
            Pokkerihai
            • Oct 2008
            • 2547

Väga huvitav. ;D
            Ma olen nagu enamuste meeste vastand siin. Kui enamustel on peaprobleemiks bankroll ja eeliseks mängu skillid, siis minu jaoks on eelis bankrolli korralik järgimine, aga probleemiks mängu oskus.
            Noh võib-olla on muidugi see tingitud ka sellest, et olen alles nii fresh vend sellel alal...

Comment

• Tigrano
              Administraator
              • Oct 2008
              • 7614

Algselt postitas BuildUp
              Väga huvitav. ;D
              Ma olen nagu enamuste meeste vastand siin. Kui enamustel on peaprobleemiks bankroll ja eeliseks mängu skillid, siis minu jaoks on eelis bankrolli korralik järgimine, aga probleemiks mängu oskus.
              Noh võib-olla on muidugi see tingitud ka sellest, et olen alles nii fresh vend sellel alal...
              See vastand mulle meeldib, sest bankrolli majandamist loen tähtsamaks, kui oskust (sedasi on öelnud ka Annie Duke, et bankrolli majandamine on tähtsam, kui talent) Seega jätka samas vaimus küll need oskused tulevad

Comment

• Yokker
                FPP Pro
                • Oct 2008
                • 207

Väga õige...võid olla üks kõik kui hea mängia aga kui lähed pidevalt pankrotti pole su oskustest mingit kasu..level by level,samm smmu aaval mööda libetad pokeri redeleit tippu..see peab olema moto kui tahad kuhugi jõuda

Comment

• Keiss
                  Pokkerihai
                  • Oct 2008
                  • 1592

Jäin hiljaks, aga soovin ka osa võtta. Vaatasin videosid ja tahaks ka osata nii mängida. Pokkerit olen mänginud üle poole aasta ja ütleme nii, et olen võitev mängija küll, aga oskuseid on ikka paganama vähe. Liiga palju on olukordi, kus teen halbu calle, halbu folde ja tahan riveris võtta valuet kuigi tegelikult ck-callstationil on seekord nuts või sai tõmbele pihta ja riverilgi checkib sellega...liiga palju teen valesi otsuseid ja see ajab jubedalt tilti ikka. Suurimaks nõrkuseks on see, et kui vastane saab imeliku kaardi juurde, ei oska teda panna kahele paarile vms...

Võimalik, et peaksin kasutama programme, et vastaseid paremini lugeda, sest kui ikka varem pole x-mängijaga kokku puutunud siis on mul teadmised temast ümmargune number.

Seega kui võimalik liituks nüüd.

Comment

• Tigrano
                    Administraator
                    • Oct 2008
                    • 7614

Algselt postitas Keiss

Seega kui võimalik liituks nüüd.
                    Ei ole mingi probleem Keiss

Comment

• antnx
                      Pokkerihai
                      • Oct 2008
                      • 3102

Algselt postitas BuildUp
                      Väga huvitav. ;D
                      Leidsid omale mõttekaaslase. Bankrolli oskan hoida, istun vaikselt madalal limiidil ja olen otsustanud, et enne kui limiiti ei beadi, ei liigu ka limiidis edasi. Kahjuks on rolli pokkeritubades vähe ja põhimõte ei lase ka juurde kanda, kuigi see teeks mu hingamist oluliselt lihtsamaks BR-i kohapealt. Vahel mängin NL10-et, siis liigun Nl2 ja Nl5 vahel. Kogu probleem miks pokahiga liitun on see, et ma olen suht break even mängija ja seda juba päris pikka aega. Vaatan loen lugusid kuidas mehed võidavad meeletuid summasid ja mõtlen, et mis minul viga peaks olema. Grindin täpselt samamoodi oma limiiti ja olen täielikult nullis. Võib-olla on mind tabanud täielik downswing mis kestab juba mitu kuud aga vb ei ole mul seda skilli. Üritan mängida ABC pokkerit ja üritan olla võimalikult TIGHT

Comment

• jrgn hell
                        Klubi Liige
                        • Oct 2008
                        • 3328

ma olen ka vist käpp, aga millegi pörats ma ei suuda selles teema süldse orienteeruda

algus samamoodi 5card drawst

Comment

• Davy
                          Vana Tegija
                          • Oct 2008
                          • 1341

Algselt postitas antnx
                          Leidsid omale mõttekaaslase. Bankrolli oskan hoida, istun vaikselt madalal limiidil ja olen otsustanud, et enne kui limiiti ei beadi, ei liigu ka limiidis edasi.
                          Sama siin, kuna variatsiooni halvema poolega juba sinasõbraks saanud, siis mingi 10 buy in reegel on minujaoks IMEVÄHE ja kohe tekib Scared money, kui ühe bi olen kaotanud. Läksin hiljuti NL100 proovima ~20+ buy inni pealt, kuskil peale 5k kätt sattusin downswingi, kus kaotasin 5 by inni uues limiidis ja selline scared money oli kohe peal, et cbett õhuga hakkas rõhuma, et mis siis kui callib jälle ühest NL25 buy innist ilma jne :) See gamblemis mentaliteet on minujaoks müstika. Nüüd istun jälle rõõmsalt NL25s ja downswing vist sai eile õhtul ka murtud , nii et saab uue hooga edasi lasta. ;D

Comment

• alaska
                            forever
                            • Oct 2008
                            • 6599

ma liituks kah. Kooliajal sai samuti alustatud 5-kaardi pokkeriga, kus põhiline strateegia oli mul alguses saastaga tõsta ja hunnik raha kaotada, hiljem heade kaartidega oli callijaid alati ja raha jälle minu taskus.
                            Texas holdem hakkas tõsiselt huvitama mõned kuud tagasi. Praegu tegelen pideva pokkeri õppimisega, mängimine tundub ikka veel raharaiskamisena, kuna saan väga hästi aru, et skill ei ole võitmiseks piisav ja tean, mida selleks veel vaja teada on. Viimasel ajal olen NL10 toksinud 4 laual, pärast analüüsin käed läbi, samas tean juba ette vigu, mida teinud olen. Positsioon ja liiga saastad käed, paaridega liiga vähe agressiivsust. Tildiprobleemid on tunduvalt vähenenud.

Keiss, ma olen sinu mängu analüüsinud Trackeris ja minuarust on kõik ilus, väljaarvatud see, et sinult saab blindid 100% varastada. Äkki on abiks.

Comment

• broadcast
                              Jube Noob
                              • Oct 2008
                              • 143

Algselt postitas antnx
                              Leidsid omale mõttekaaslase. Bankrolli oskan hoida, istun vaikselt madalal limiidil ja olen otsustanud, et enne kui limiiti ei beadi, ei liigu ka limiidis edasi. Kahjuks on rolli pokkeritubades vähe ja põhimõte ei lase ka juurde kanda, kuigi see teeks mu hingamist oluliselt lihtsamaks BR-i kohapealt. Vahel mängin NL10-et, siis liigun Nl2 ja Nl5 vahel. Kogu probleem miks pokahiga liitun on see, et ma olen suht break even mängija ja seda juba päris pikka aega. Vaatan loen lugusid kuidas mehed võidavad meeletuid summasid ja mõtlen, et mis minul viga peaks olema. Grindin täpselt samamoodi oma limiiti ja olen täielikult nullis. Võib-olla on mind tabanud täielik downswing mis kestab juba mitu kuud aga vb ei ole mul seda skilli. Üritan mängida ABC pokkerit ja üritan olla võimalikult TIGHT
                              LOL, loe ja imesta... nagu jutt käiks endast. Tiksun ka NL10 juures, enamvähem break-even, roll kõigub kord ühele, kord teisele poole, terve õhtu hea mängu rikub tihti paar väga lolli otsust ja siis tilt jne... Endal ka põhimõte, et rolli juurde ei kanna, välja ka ei kanna. 10-20byni ikka on olemas. Tänu sellele breake-even olemisele kaob juba 2-3 aastat järjest suveks pokkerihuvi täielikult. Sügisel tekib jälle isu. Selleks suveks tahaks aga asja muuta. :P

Comment

• Tigrano
                                Administraator
                                • Oct 2008
                                • 7614

Imelik tundub natuke, et mängides ABC pokkerit ja tight mängu olete NL10 peal break even. Aga loodame, et varsti saame asjad jooksma.

Pokah loengu postitan Teile homme õhtupoolikul

Comment

Working...