Coachin Heads-Upi ja Full Ringi mängijaid kuni limiitideni 100NL

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • ranka
    Miljon Põhjust Kodus Olla
    • Sep 2008
    • 36444

Re: Coachin Heads-Upi ja Full Ringi mängijaid kuni limiitideni 100NL

Nope.

Comment

• Unfinished
      Julm Donk
      • Sep 2011
      • 41

Algselt postitas ranka Vaata postitust

Võtsin ka neljanda semi-õpialase "freerollima". See tähendab, et kui õpilane kaotab rohkem €1000 või rohkem saab ta rahad tagasi, kui hakkab võitma jäävad raha mulle. Õpilase eripära teistest on see, et ta on eluaeg toksinud pokkerit rohkem huvipärast, ei ole õppinud eriti ja samuti ei ole kunagi pokkerit võtnud proffesionaalselt. Saanud kuskilt miski hiti, kiirelt cashout, täispeaga tiltanud ja rahasid mänginud - no täielik semi-fish. Samuti käib ta hetkel tööl ja ei plaani tööd quitida vaid pokkerit võtta kui lisatulu allikana.

Kirjelduse järgi tundub Alvin olevat :P

Comment

• Ghost0
        Vana Tegija
        • Oct 2008
        • 1335

Kirjutan ka väikese tagasiside, seda oleks pidanud juba paar kuud tagasi tegema, aga jah...parem hilja kui mitte kunagi.

Coaching on nüüdseks ammu läbi. See on tänaseks päevaks sujuvalt üle läinud üsna atiivseks skype grupiks. Seal arutame teiste õpilaste ja rankaga üksteise käsi, railime üksteist kui abi vaja või lihtsalt muud teha pole..

Ranka on supercoach. Vaatama sellele, et ma nägin ise ka kõvasti vaeva ja arenesin korralikult ei suutnud ma kogu infot omandada, ega läbi töötada, mis mulle ette söödeti. Sessid olid toredad, rankal jutt jooksis ja koguaeg seletas ja küsis. Miks ma seda teen, tee seal seda jne jne. Mingit kiirustamist ei olnud, kõigest rääkis võimalikult lihtsalt ja vajadusel kordas igapäev sama asja. Naerda sai ka sitaks, kas siis oma lolluste üle, kui loll vastane on või millegi muu üle. Mäletan, kuidas ranka küsis ükskord, miks selle vastasega mängin ja ma ei osanud vastata lol :D

Üsna suur üllatus oli see, kuidas ranka mindseti ravis - kui tilt, downer või pikerm BE stretch. Pmst igakord kui tuju sitt oli suutis ta selle paremkas teha. Läbi tema nõuannete on tiltamist kindlasti vähemaks jäänud.

Üldiselt oli coaching väga edukas. Alustades oli mul NL50 roll ja vähem kui kuuga võtsin juba NL200 shote. Isegi fullringis on mu mäng totaalselt muutnud. Kui keegi tunneb, et on oma mänguga hädas siis olen kindel, et kasvõi 1-2 tundi ranka coachi võib kõvasti kasuks tulla.

Comment

• ranka
          • Sep 2008
          • 36444

thank you!

Comment

• redskruf
            Jube Noob
            • Nov 2010
            • 168

Olen Rankale teinud kaks videot(ja teen veel), millele ta pärast peale rääkinud minu tegemistest laudades. Ja info mis sealt tuleb on tõesti kulda väärt. Esimese videoga sain suuremate lekete jälile. Väärt asi on see, et kui midagi videost aru ei saa saab skypes üle kysida ja seletab väga täpselt lahti! Soovitan kindlasti kõigile, kes tahavad oma mängu parandada!
            Raha on seda väärt ja see tuleb insta laudades tagasi
            Ty

Comment

• ranka
              • Sep 2008
              • 36444

Algselt postitas redskruf Vaata postitust
              Olen Rankale teinud kaks videot(ja teen veel), millele ta pärast peale rääkinud minu tegemistest laudades. Ja info mis sealt tuleb on tõesti kulda väärt. Esimese videoga sain suuremate lekete jälile. Väärt asi on see, et kui midagi videost aru ei saa saab skypes üle kysida ja seletab väga täpselt lahti! Soovitan kindlasti kõigile, kes tahavad oma mängu parandada!
              Raha on seda väärt ja see tuleb insta laudades tagasi
              Ty
              Tänud.

Kui kellegil on veel huvi, siis coachin FR ja HU up to €100. Hetkel ma live sessiooni ei soovi teha, sest ma tunnen, et need ei ole nii efektiivsed. Efektiivsem variant on, kui õpilane teeb oma mängust video (ilma helita), sest siis ta mängib ilma pingeta ja keskendub rohkem mängule, kui õpetustele. Mina loen hiljem peale ja selle suurim pluss on, et saab mängu pausile panna ning mõnda olukorda sügavamalt seletada.

Igale sessile järgneb Skype/MSN vestlus. Kõige enne pärast video tegemist ja siis pärast seda, kui õpilane on video läbi vaadanud.

Hinnaks on €35/h ja see sisaldab endast:
              • 60 minutilist peale loetud videot
              • skype vestlust ennem video üle andmist
              • skype vestlust pärast video vaatamist

TÄHELEPANU: Mängin hoopis teisti, kui enamus foorumist ja õpilane peab olema LOOV. S.t. peab mõistma, et teooretilised lahendused ei toimi praktikas - betsizing, balanseerimine, equity arusaam. Lisaks mäng on väga agressiivne, aga samas pm. bluffivaba ning peab olema valmis tegema "spew" liigutusi. Jutumärkides kuna foorumites ratetakse need mängud spewks, aga tegelt ei ole.

Info saamiseks saatke PM või siia foorumisse. Järgmised 3 päeva ei vasta, sest siis eemal.

Comment

• variatsioon
                Pokkeritark
                • Nov 2008
                • 5849

võtsin 3h coachi.
                5+
                Soovitan!

Comment

• rynno
                  Grinder
                  • Feb 2009
                  • 511

hu kohta : väga nitiseid hu mängijaid fännad. parem otsi kompetentsem stiil. 56% ja 75%ish buttonit avada ja alla 40% BB,ole nüüd.. alates midstakes hakkab imidz ja stiil laudade hoidmisel rolli mängima HU-s seega sellise stiiliga võid laudadest ka suu puhtaks pyhkida ( va stars jm kus initsiatiivi laudadel pole ) sest sellise stiiliga oled ja jääd üheks nõrgemaks MSNLHU regiks kellelt kõik lauad koguaeg ära võetakse. pealegi ranka, ma arvan et sa mõistad, et fish võib olla fish aga loeb ka see, kes teda cruhsib. mõni vend crushib fishi 10bb/100, samas mõni parem ja lahtisema stiiliga mängija korjab talt 20+bb/100le.
                  Tahtsin ausa vastuse kirjutada,no offence
                  Last edited by rynno; 05.12.12, 14:35.

Comment

• ranka
                    • Sep 2008
                    • 36444

Algselt postitas rynno Vaata postitust
                    hu kohta : väga nitiseid hu mängijaid fännad. parem otsi kompetentsem stiil. 56% ja 75%ish buttonit avada ja alla 40% defendida,ole nüüd.. alates midstakes hakkab imidz ja stiil laudade hoidmisel rolli mängima HU-s seega sellise stiiliga võid laudadest ka suu puhtaks pyhkida ( va stars jm kus initsiatiivi laudadel pole ) sest sellise stiiliga oled ja jääd üheks nõrgemaks MSNLHU regiks kellelt kõik lauad koguaeg ära võetakse. pealegi ranka, ma arvan et sa mõistad, et fish võib olla fish aga loeb ka see, kes teda cruhsib. mõni vend crushib fishi 10bb/100, samas mõni parem ja lahtisema stiiliga mängija korjab talt 20+bb/100le.
                    Tahtsin ausa vastuse kirjutada,no offence
                    Jutt jumala õige, aga loe teema pealkirja - ma ei coachi midstakesi.

Paar crushivad regi:
                    http://www.pokertableratings.com/par...-search/kabasn [SB: 61, BB: 30, cbet: 61]
                    http://www.pokertableratings.com/bod.../PrettyFurCoat [SB: 60, BB: 25, cbet: 50]

Ei viitsi rohkem otsida. Foorumist leits ja hllapple sama stiiliga.

Tho HUd olen coachinud viimase aasta vältel ainult 1h, ja siiski olen õpetanud 100% OTB avamist

Comment

• rynno
                      Grinder
                      • Feb 2009
                      • 511

saan aru, et sa ei coachi midstakesi, aga milleks õpetada stiili, mis on pole jätkusuutlik? see oli mu point
                      milleks õppida stiili, mille sa pead paari limiidi pärast välja vahetama,kui tahad kunagi kõrgemale tõusta ?
                      LOL @ 25% vpipBB, need on tõsiselt nit nitovitsid, kes suudavad ainult nii head winrated näidata, sest party on niivõrd fishine tuba.

Comment

• ranka
                        • Sep 2008
                        • 36444

Algselt postitas rynno Vaata postitust
                        saan aru, et sa ei coachi midstakesi, aga milleks õpetada stiili, mis on pole jätkusuutlik? see oli mu point
                        milleks õppida stiili, mille sa pead paari limiidi pärast välja vahetama,kui tahad kunagi kõrgemale tõusta ?
                        LOL @ 25% vpipBB, need on tõsiselt nit nitovitsid, kes suudavad ainult nii head winrated näidata, sest party on niivõrd fishine tuba.
                        Arvan, et see on esmakordselt HU mängijale kõige lihtsamini õpetatav stiil ja ta alustab low-stakesist. Edasi tuleb õppida/areneda nagu iga mängu puhul.

Samamoodi sa täiesti algajale [kes teeb esimest kord tutvust pokkeriga] 3bettimist, 4bettimist, vaid alustad tightilt, et ta saaks sotti mis asjad on positsioonid ja miks ning kuhu. Alustatakse micro-stakes, arendes liigutakse edasi.

EDIT: ja on ka inimesi, kes ei soovigi mid-stakes jõuda.

Comment

• rynno
                          Grinder
                          • Feb 2009
                          • 511

oki :) fair enough, lihtsalt huvitas.

Comment

• overbet
                            Pokkerihai
                            • Sep 2010
                            • 1620

Kas see 35€ on kogu pakett koos video ja vestlustega? Või kui näiteks 1h pikkusele videole peale lugemine võtab 1h 30min+ vestlused veel pool tundi, siis läheb kokku 70€?

Comment

• ranka
                              • Sep 2008
                              • 36444

Algselt postitas overbet Vaata postitust
                              Kas see 35€ on kogu pakett koos video ja vestlustega? Või kui näiteks 1h pikkusele videole peale lugemine võtab 1h 30min+ vestlused veel pool tundi, siis läheb kokku 70€?
                              Teed video, millele ma peale loen, kui 1h täis, panen seisma. Edasi räägime skypes, kokku €35/h.

Hetkel tho paus, kuna ajapuudus.

Comment

Working...