Coachin Heads-Upi ja Full Ringi mängijaid kuni limiitideni 100NL

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • ranka
    Miljon Põhjust Kodus Olla
    • Sep 2008
    • 36444

Re: Coachin Heads-Upi ja Full Ringi mängijaid kuni limiitideni 100NL

Algselt postitas WeThePeople Vaata postitust
    See vb privaatne info aga palju üldse nt alla nl50 coachi võetakse?
    Ikka.

Comment

• pastilaa
      kuum poiss
      • Apr 2009
      • 7518

Algselt postitas VisaHing Vaata postitust
      nojah aga 1000EUR(või siis 100 eur/h) on ikka 100NL ja alla vennale minuarvates veits overkill. Või arvab keegi teisiti?
      Mine uuri 2+2 või mistahes foorumites võitvate mängihate hindu. NL100 saad hea venna tunnid HEAL juhul $125-150/h. enamus tõelisi bosse võtavad külmalt $200+. Mis sinu arvamus siin loeb nüüd? Siin foorumis coachingu hinnad on HEATEGEVUS niigi teistele kaasmaalastele. Gtfo ja Rankale GL!

Comment

• muruntau
        • Jan 2009
        • 4325

nojah aga 1000EUR(või siis 100 eur/h) on ikka 100NL ja alla vennale minuarvates veits overkill. Või arvab keegi teisiti?
        Coachimise vaatamine ainult kuluna on väga vale arusaam coachingust. Coachingut tuleb vaadata puhtalt kui investeeringut, investeeringut enda teenimisvõimesse. Kui nüüd vaadata €1k puhtalt kui kuluna võib see tõepoolest madalama limiidi mängijale overkill tunduda, aga kui vaadata seda investeeringuna, mis toob end tagasi 2-3 kuuga, on asi hoopis teine.

Tegelikkuses on raske leida rohkem tasuvat investeeringut kui investeerimine enda pokkeriskilli. Deposiiti panemine toob tagasi aastas nt 3%, aktsiaturg keskmiselt 10%, väikeettevõtluses vahest leiab mõne nišhi, kus on ka võimalik +100% ROI'd saada, aga see on ka pigem jõhker erand ja ajutine kui midagi garanteeritut ja kindlat. Pokkeri coachi võtmine aga tasub väga tihti ära juba ühe kuuga, mis teeb aastaseks ROI'ks kui (ainult lihtintressiga võtta, aga pigem võiks isegi liitintressiga võtta) 1200%. Ok, nii head investeeringut ka väga tihti ei saa, aga suures enamuses tasub coach ära juba 2-3 kuuga, nii et võib võtta keskmiseks ROI'ks coachi puhul 500% p.a. See on 50x parem kui aktsiad ja 150x parem kui deposiit. Nii et kui inimene ei taha panna raha enda coachimise alla aga tahab panna seda deposiidile teeb ta majanduslikust vaatepunktist pika perspektiivi suhtes VÄGA SITA otsuse.

Nt ma ise olen võtnud endale eesmärgiks panna 20% enda pokkeri sissetulekust coachi alla, aga ideaalis peaks see protsent veel kõrgem olema, eriti madalamate limiitide mängijatel. Sügisest panengi suurema % väga tõenäoliselt. Tegelikult kavatsen ka kirjutada pikema teksti teemal pokkeri coach kui investeering, sest sellest saadakse ikka väga valesti aru vaadates kui tagasihoidlikult seda kasutatakse.

Comment

• E-Kunn
          FPP Pro
          • Jan 2010
          • 261

Algselt postitas muruntau Vaata postitust
          Coachimise vaatamine ainult kuluna on väga vale arusaam coachingust. Coachingut tuleb vaadata puhtalt kui investeeringut, investeeringut enda teenimisvõimesse. Kui nüüd vaadata €1k puhtalt kui kuluna võib see tõepoolest madalama limiidi mängijale overkill tunduda, aga kui vaadata seda investeeringuna, mis toob end tagasi 2-3 kuuga, on asi hoopis teine.

Tegelikkuses on raske leida rohkem tasuvat investeeringut kui investeerimine enda pokkeriskilli. Deposiiti panemine toob tagasi aastas nt 3%, aktsiaturg keskmiselt 10%, väikeettevõtluses vahest leiab mõne nišhi, kus on ka võimalik +100% ROI'd saada, aga see on ka pigem jõhker erand ja ajutine kui midagi garanteeritut ja kindlat. Pokkeri coachi võtmine aga tasub väga tihti ära juba ühe kuuga, mis teeb aastaseks ROI'ks kui (ainult lihtintressiga võtta, aga pigem võiks isegi liitintressiga võtta) 1200%. Ok, nii head investeeringut ka väga tihti ei saa, aga suures enamuses tasub coach ära juba 2-3 kuuga, nii et võib võtta keskmiseks ROI'ks coachi puhul 500% p.a. See on 50x parem kui aktsiad ja 150x parem kui deposiit. Nii et kui inimene ei taha panna raha enda coachimise alla aga tahab panna seda deposiidile teeb ta majanduslikust vaatepunktist pika perspektiivi suhtes VÄGA SITA otsuse.

Nt ma ise olen võtnud endale eesmärgiks panna 20% enda pokkeri sissetulekust coachi alla, aga ideaalis peaks see protsent veel kõrgem olema, eriti madalamate limiitide mängijatel. Sügisest panengi suurema % väga tõenäoliselt. Tegelikult kavatsen ka kirjutada pikema teksti teemal pokkeri coach kui investeering, sest sellest saadakse ikka väga valesti aru vaadates kui tagasihoidlikult seda kasutatakse.
          Puhas kuld!!!

Comment

• VisaHing
            mees nagu orkester
            • Dec 2009
            • 6718

Algselt postitas pastilaa Vaata postitust
            Mine uuri 2+2 või mistahes foorumites võitvate mängihate hindu. NL100 saad hea venna tunnid HEAL juhul $125-150/h. enamus tõelisi bosse võtavad külmalt $200+. Mis sinu arvamus siin loeb nüüd? Siin foorumis coachingu hinnad on HEATEGEVUS niigi teistele kaasmaalastele. Gtfo ja Rankale GL!
            No sorry sai pea kohe näkku kargama.
            Mai ole tõesti kursis vb hinnakirjaga ja tõesti arvasin, et 100 eur on natuke palju, ntx nl50 mängijale kasvõi aga ok.

Comment

• Poke
              Grinder
              • Mar 2010
              • 995

ranka võtaks omale coachiks igakell, nendes vanades videodes jne oskas väga hästi kõike seletada ja lahti rääkida jne, aga micromehena poleks mul 10$/h-gi maksta

Comment

• DaBeat
                Õpihimuline Mängur
                • Feb 2010
                • 404

Micromehed ostke mõni korralik pokkeriraamat ja saate ka varsti rankat coachiks võtta.

Comment

• VisaHing
                  mees nagu orkester
                  • Dec 2009
                  • 6718

mul üks nuts raamat tänu millele ma coachin aravatavasti varsti hoopis Rankat :).

Comment

• ranka
                    • Sep 2008
                    • 36444

mul üks nuts raamat tänu millele ma coachin aravatavasti varsti hoopis Rankat :).
                    Ootan huviga. Tõenäoliselt €1000 pakett on nüüdseks välja müüdud. Kellega MSN/Skype olen rääkinud need teavad. Üle 3-4 inimese ei jõuaks anyway võtta.

Vend on huvitatud natuke pokkerist. Kunagi mängis aga vist hakkab taas kirg kasvama. Tal teadmised nullilähedased, reedel Pärnus räägin temaga põhjalikumalt ja on plaan ka temast teha etalon, kes tõestab, et see pakett on seda raha väärt. Aa ja kui mingil puhul peaksin failima (õpilane arvab, et see ei ole seda raha väärt) siis olen nõus €1000 ka tagasi maksma. Aga olen 100% kindel, et nende õpilastega, kellega rääkisin MSN seda ei juhtu never.

Annan teada kui uued spotid paketile vabad.

Comment

• Codecci
                      Luuramas Naisteturniire
                      • Nov 2008
                      • 7574

Algselt postitas ranka Vaata postitust
                      Ootan huviga. Tõenäoliselt €1000 pakett on nüüdseks välja müüdud. Kellega MSN/Skype olen rääkinud need teavad. Üle 3-4 inimese ei jõuaks anyway võtta.

Vend on huvitatud natuke pokkerist. Kunagi mängis aga vist hakkab taas kirg kasvama. Tal teadmised nullilähedased, reedel Pärnus räägin temaga põhjalikumalt ja on plaan ka temast teha etalon, kes tõestab, et see pakett on seda raha väärt. Aa ja kui mingil puhul peaksin failima (õpilane arvab, et see ei ole seda raha väärt) siis olen nõus €1000 ka tagasi maksma. Aga olen 100% kindel, et nende õpilastega, kellega rääkisin MSN seda ei juhtu never.

Annan teada kui uued spotid paketile vabad.
                      Mis su venna kogemus pokkeriga siiamaani muidu on?

Comment

• ranka
                        • Sep 2008
                        • 36444

Algselt postitas Codecci Vaata postitust
                        Mis su venna kogemus pokkeriga siiamaani muidu on?
                        Ei saanud küsimusest täpselt aru aga loodan, et suudan vastata. Full ringi on mänginud 10NL ja 20NL mitukümmend tuhat kätt minu tabeli järgi. Mänguga jäi break-even, kasum tuli rakebackist. Eriti midagi ei õpetanud, pm. andsin kätte ainult lingid.

Comment

• Codecci
                          Luuramas Naisteturniire
                          • Nov 2008
                          • 7574

Algselt postitas ranka Vaata postitust
                          Ei saanud küsimusest täpselt aru aga loodan, et suudan vastata. Full ringi on mänginud 10NL ja 20NL mitukümmend tuhat kätt minu tabeli järgi. Mänguga jäi break-even, kasum tuli rakebackist. Eriti midagi ei õpetanud, pm. andsin kätte ainult lingid.
                          Jep seda tahtsingi teada. Olen ise ka proovinud paari inimest pmst nullist HU bumhunteriks teha, aga siiani olen ebaõnnestunud, samas pole seda võtnud täie pühendumusega a'la igapäevaselt kontrollinud kuidas tal läheb, live sessid jne. Kindlasti on see tehtav enamiku inimeste puhul kui oled valmis vaeva nägema ja väga huvitav saab olema kõrvalt jälgida progressi

Comment

• ranka
                            • Sep 2008
                            • 36444

Algselt postitas Codecci Vaata postitust
                            Jep seda tahtsingi teada. Olen ise ka proovinud paari inimest pmst nullist HU bumhunteriks teha, aga siiani olen ebaõnnestunud, samas pole seda võtnud täie pühendumusega a'la igapäevaselt kontrollinud kuidas tal läheb, live sessid jne. Kindlasti on see tehtav enamiku inimeste puhul kui oled valmis vaeva nägema ja väga huvitav saab olema kõrvalt jälgida progressi
                            Praeguste õpilastega on mul vedanud, sest kõikidel on juba muude mängude kogemused olemas ja need on väga sügavad. Täiesti nullist. Ma mõtlen siis inimene, kes on ainult telekast pokkerit vaadanud ja kogemus on vääääga väikene. Hmm.. Teda ma ei julgeks kindlasti õpilaseks võtta. Kõige enne laseksin tal siis endaga töötada, et tekikiks miski sample, kust hakata lõngakera arutama ja see paneks teda ka mõistma, et kas ta ikka tahaks pokkeriga edaspid itegeleda või mitte.

Arvan ka seda, et headsupi on kõige lihtsam inimestele õpetada, sest erinevalt full-ringist või 6maxist on ainult üks vastane, üks positsioon ehk peame koondama oma energia ainult ühele vastasele ja põhimõtteliselt kahele positsioonile. Muude mängude puhul on muutujate arv lihtsalt nii suur, et õpilasele, kellele puuduvad kogemsued on kole raske kogu teemat selgeks teha vaid seal loeb pigem tema mäng ja otsimine vigu tema mängust, mitte ehitama seda nullist.

Üleüldse pean ütlust "algajad alustagu full-ringist, sest see on kergeim mäng" on täiesti vale. Mängijad peaksid alustama mängust, mis neile meeldib ja minu arvates full-ring on keerulisem kui HU. 6maxi kohta ma ei oska öelda aga kindlalt ka keerulisem kui HU. Sest absoluutselt pead sa mõtlema, kes on sinu ees ja kes on sinu taga. Mis on tema stäkk, mis on tema "statid"? Samuti pead arvestama, et kes on sinu taga. Sa ei saa callida tihti kui keegi alati squeezeb või sa ei saa avada 3x, kui taga on 4 shortiet. Samuti pead hakkama arvestama nende "positsiooni" tundlikusega. See on kõigest preflop.

Postflop tekib erinevaid situatsioone. HU potid OOP, IP. Mway potid samuti OOP ja IP ning nüüd pead leidma parima viisi oma käe mängimiseks, kus pead ka arvestama iga vastasega. Üks infokillu mitte nägemine vib maksta sulle palju-palju raha. HU-s täpselt sama, et kui ei pane midagi tähele jääb raha saamata või kaotad raha aga seal on kõigest üks muutuja, seal on ainult HU pot, seal oled sa kas OOP või IP. Seal on kas vastane agro või passivine, kas ta on loose või tight jne jne.

Kui suudad ühte vastast jälgida siis võiks liikuda järgmisele levelile: multitableda või siis proovida "õnne" full-ring/6max mängudes ,kus tänapäeva edu seisneb heas winrates massmultitabledes. Muud moodi suht mõttetu mäng.

Comment

• Pahvak
                              Pastilaa?? Ei!
                              • Dec 2008
                              • 4431

Aga mis mäng mindseti poolest kõige kergem algajale on? Algajatel on ju nn 'lastehaigused' põdemata. :P
                              Fullstacks have more fun.

Comment

• andu_andu
                                Pokkerihai
                                • Jan 2009
                                • 4050

HUSNG-d on imo kindlasti raskem algajale õpetada kui FR nittimist, sest seal on ranged nii laiad ja algajatel suht raske mängida enamus käsi õigesti. Lisaks koguaeg effective stacki muutmised ja väga lai valik erinevaid vastaseid, kelle vastu tuleb erinevalt adjustida jne jne.

Hakkasin ka tegelema coachimisega hiljuti. Õpilased on mõlemad juba ennast pokkeris piisavalt tõestanud, et ma viitsiksin nendega tegeleda. Ei kujutaks ette seda peavalu, kui peaks coachima kedagi täiesti nullist. Mõtlen, et kas teha ka tunnipõhist coachimist, aga eriti vist eestalased ei viitsi maksta $100-150/hrs sellise asja eest ja alla selle nagunii ei viitsiks vist. Sinu $50/h tundub ikka väga hea pakkumine ja imestan, kui sul ei oleks pikka järjekorda FR vendasi.

Comment

Working...