*** Üldine Pakun/Otsin Coachi Teema ***

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • fyte
    Pokkerihai
    • Jun 2010
    • 3378

Re: *** Ametlik Pakun/Otsin Coachi Teema ***

Algselt postitas Kotkas1000 Vaata postitust
    ??? Kas ranka ei ja kvalifitseeru sinu silmis coachina?
    Ta tahtis 6maxi jaoks coachi, kuid Ranka kirjutas, et coachib eelkõige HUd ja ka fullringi.

Comment

• variatsioon
      Pokkeritark
      • Nov 2008
      • 5849

kas keegi muidu FR NL200-NL400 coachib?

Comment

• Pahvak
        Pastilaa?? Ei!
        • Dec 2008
        • 4431

Algselt postitas variatsioon Vaata postitust
        kas keegi muidu FR NL200-NL400 coachib?
        +1.
        Fullstacks have more fun.

Comment

• raidov
          Õpihimuline Mängur
          • Mar 2009
          • 436

Otsime õpilasi 6maxis kuni NL200 lisa info pmi. Coaching on TASUTA :)

Comment

• Royal
            Räme Fish
            • Feb 2011
            • 3

Tere!

Ma oleksin huvitatud sinu couchimisest Ranka! Usaldamisega minu suhtes ei teki kindlasti mingeid probleeme ja võin õpetamis tasu sulle ette ka maksta, kui sobib! Oleksin isegi vist rohkem huvitatud head-up mängimisest, kuigi ei tea sellest nii palju, kui 6max mängimisest! Ise mängin fulltildis ja kasutan pokertrackerit! Kui ma sinu arust sobiks õpilaseks siis ma oleks väga asjast huvitatud!!??

jään ootama vastust!!!

Comment

• K2snakas
              Pokkerihai
              • Feb 2009
              • 2388

Algselt postitas Royal Vaata postitust
              Tere!

Ma oleksin huvitatud sinu couchimisest Ranka! Usaldamisega minu suhtes ei teki kindlasti mingeid probleeme ja võin õpetamis tasu sulle ette ka maksta, kui sobib! Oleksin isegi vist rohkem huvitatud head-up mängimisest, kuigi ei tea sellest nii palju, kui 6max mängimisest! Ise mängin fulltildis ja kasutan pokertrackerit! Kui ma sinu arust sobiks õpilaseks siis ma oleks väga asjast huvitatud!!??

jään ootama vastust!!!
              lol

Comment

• pikk28
                Klubi Liige
                • Oct 2008
                • 6695

tagantpoolt ilmselt

Comment

• Cheating
                  Õpihimuline Mängur
                  • Mar 2009
                  • 447

Tere.

Olen Pokerit mänginud u 2.5 aastat ja selle aja jooksul $20000+ maha gambeldanud.
                  Mänginud MTT, SNG, Cashi liimiite NL10-NL1000, kuid peamiselt NL50-Nl200.Olen mänginud MTT,SNG´s ning Cashi suvaliselt, kuidas tuju on.Hüpanud limiididist siia sinna-edasi tagasi. Nüüd hiljuti proovisin kokku arvutada palju ma siis olen oma raha jahedaks lasnud ja peale arvutusi tekkis ikka jube masendus.
                  Pole kunagi bankroll management´i kasutanud.Kuid olen selle asjaga ammu kursis,et see on hädavajalik rakendus oma mängu jaoks.Mul on olemas Hold'Em Manager PRO mida pole kunagi kasutanud.
                  Tahaks alustada uuesti oma nö. Pokkeri karjääri. Lubasin edale,et võtan asja tõsiselt kätte ja hakkan õppima, ning mängin Bankroll Managementi järgi, kasutan HEM´i ja avan konto DC videode lehel. Ja kindlasti sooviks kellegi targema abi kes aitaks mu mängu taset tõsta.
                  Olen otsustanud et tahaks alustada mängimist PokerStarsis NL50 või NL100 Cashi.Olen mänginud enamasti 6max kuid nüüd tuli mõte proovida FR.Kuid FR on kindlasti minu jaoks liiga tight ja kui ei tundu mugav siis lähen 6max peale tagasi. FR kasuks otsustasin sellepärast, et võibolla on siis alguses rohkem aegamselle HEMiga tegeleda ja hakkama saada.
                  Ma maru Donk ikka foorumisse postitamisel ja ma ei tea absoluutselt kuidas Coachingu
                  asjad toimivad.Coaching võik toimuda kuidagi etappide kaupa. Seega otsin inimest kes vahest vaataks üle minu statsid, leiaks vead ja annaks vastavaid soovitus vigade parandamiseks.
                  Ei oska praegu rohkem midagi lisada.Kui on kellegil aega ja tahtmist siis võite ühendust võtta.

Tänan tähelepanu eest

Comment

• variatsioon
                    Pokkeritark
                    • Nov 2008
                    • 5849

ma võin sulle tasuta 2 suurt leaki öelda:
                    1) jälgi BRM!
                    2) ole tightim!

Comment

• kardaanirist
                      Pokkerihai
                      • Nov 2009
                      • 3675

3) alusta veidi madalamalt kui NL50/100

Comment

• Kotkas1000
                        Pokkerihai
                        • Nov 2009
                        • 2305

NL50/100 kooliraha maksta ei ole väga motet minu meelest. Kas tead, et näiteks nl100 limiidilt alustades peaksid BRM reegleid järgides deponeerima vähemalt 3000$? Parem kui 4000$. Vota asja rahulikult ja alusta mängu oppimist NL10 voi NL25. Oleneb, kuidas rahakott kannatab. Sellest saan täitsa aru, et suur mees ei saa NL2 toksimisest mitte mingit fiilingut :)

Mulle tundub, et olen sinuga NL100 paar korda samas lauas mänginud. Oleme moned korrad chatis vestelnud? Kui nii, siis pean todema, et su mäng on ikka väga käest ära ja oppimisega peaksid hakkame pihta täitsa nullist. Kui on huvi coachingu vastu, siis void PM saata, vaatame, mis teha kannatab. ABC-d voikisn sulle opetada kyll. Mu enda winrate läbi aegade ei ole just mägede korgune, kuid siiski nullist alustanud voitev mängija, kes mänginud yle miljoni jaotuse. Usun, et kogemusi peaks olema.

Comment

• Cheating
                          Õpihimuline Mängur
                          • Mar 2009
                          • 447

Bankroll oleks olemas.Olen arvestanud umbes 60+ BI.

Comment

• variatsioon
                            Pokkeritark
                            • Nov 2008
                            • 5849

Algselt postitas Kotkas1000 Vaata postitust
                            NL50/100 kooliraha maksta ei ole väga motet minu meelest. Kas tead, et näiteks nl100 limiidilt alustades peaksid BRM reegleid järgides deponeerima vähemalt 3000$? Parem kui 4000$. Vota asja rahulikult ja alusta mängu oppimist NL10 voi NL25. Oleneb, kuidas rahakott kannatab. Sellest saan täitsa aru, et suur mees ei saa NL2 toksimisest mitte mingit fiilingut :)

Mulle tundub, et olen sinuga NL100 paar korda samas lauas mänginud. Oleme moned korrad chatis vestelnud? Kui nii, siis pean todema, et su mäng on ikka väga käest ära ja oppimisega peaksid hakkame pihta täitsa nullist. Kui on huvi coachingu vastu, siis void PM saata, vaatame, mis teha kannatab. ABC-d voikisn sulle opetada kyll. Mu enda winrate läbi aegade ei ole just mägede korgune, kuid siiski nullist alustanud voitev mängija, kes mänginud yle miljoni jaotuse. Usun, et kogemusi peaks olema.
                            väga vale..
                            30+ buy in on võitvale mängijale.

meie hero seda ei ole nii et tal on vaja lõpmatu suurt bankrolli et mitte bustoks minna.
                            st seda et BRM jälgides ta peaks alustama kõige madalamast limiidist = NL2!

Comment

• pastilaa
                              kuum poiss
                              • Apr 2009
                              • 7518

Olen ka seda meelt, et isegi 104205 BI-ga alustades on NL100 liiga suur amps, kuna algne kooliraha saab väga räige olema (võib ju juhtuda, et ei hakka enne 500k kätt BE isegi mängima, seni toodad räiget miinust). Isegi NL25 ilmselt kaotad liiga palju, et sellel mingit mõtet oleks. Suru ego alla ja hakka võimalikult madalalt peale - õppida on samuti palju lihtsam sedasi.

Sama hästi võiks otse keska lõpueksamiteks õppima hakata ilma eelneva koolis käimiseta.

Comment

• raidov
                                Õpihimuline Mängur
                                • Mar 2009
                                • 436

Lõpu eksamiteks õppimine ilma koolis käimata tundub tunduvalt lihtsam kui NL100st alustamine :) Samas kui on raha, et maksta 10k$ kooliraha, et nl100 biitima hakata, siis miks mitte :)

Ikka pakume tasuta coachingut 6max kuni NL200 :)

Comment

Working...