PokkeriProd.com | Väidetav pokkeriroboti omanik kirjeldamas oma tööd

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Fabulous
    Pokkerihai
    • Jan 2010
    • 2674

Re: PokkeriProd.com | Väidetav pokkeriroboti omanik kirjeldamas oma tööd

Kui boti omanik leiab mingi mooduse, kuidas tema boti laudades abusetakse, siis tuleb omanikul lihtsalt natukene algoritmi tweakida ju. Siis on probleem mõneks ajaks jälle ära lahendatud enamasti.

Comment

• alaska
      forever
      • Oct 2008
      • 6599

Algselt postitas variatsioon Vaata postitust
      PS võiks teha lihtsalt lauad kus võib bote jooksutada.

mina küll mängiks seal
      mina kah. Easy money ju.

Comment

• Intzsz
        Jube Noob
        • Feb 2009
        • 105

Algselt postitas ristijeesus Vaata postitust
        Paistab, et selle venna väide, et Full Tilt pokkeritoaga on nn. “vaikiv kokkulepe” lõigi sealsetele tegelastele ora perse ja hakati botte kinni panema.
        Tuleb nii välja jah.
        Ja mina kui tavaline hobikorras mängija tebeldati ka kohe botiks, loodan vähemalt et saan konto koos papiga tagasi. Aga olen oktoobri algusest vastust oodanud.

Comment

• rrrr
          Grinder
          • Nov 2008
          • 904

Algselt postitas akristjan Vaata postitust
          juba 2007 aastal tehti ttüs botte lõputöödena-

alates sellest on veel paar targemat kutti lõpetanud....
          Lugesin diagonaalis. See ju näpuotsatäis kuiva teooriat + pokkerimängu teadmised = plaan. Kas see ka realiseeriti? Muidu oleks kirjutatud, et mis pokkeritoas, kuidas hookiti dll-idesse, kuidas lahendati input/output, kas bot võitis või kaotas jne jne. Sry lugesin ka suht diagonaalis aga kuna olen eelnevalt teemat uurinud, siis oleks praktiline osa kohe silma ka karanud. Ma arvan, et õppejõul jooksis pokkeriteooriast juhe kokku + andmevahetuse 7-st blokist koosnev skeem oli olemas ja programmeerimiskeeleks Java - seega töö loeti arvestatuks. See no-limit boti tegemine ei ole nii lihtne, et torkame aga ranka tabeli sisse + Java ja tulistame.
          Last edited by rrrr; 17.10.10, 18:47.

Comment

• akristjan
            Õpihimuline Mängur
            • Oct 2008
            • 406

Algselt postitas rrrr Vaata postitust
            Lugesin diagonaalis. See ju näpuotsatäis kuiva teooriat + pokkerimängu teadmised = plaan. Kas see ka realiseeriti? Muidu oleks kirjutatud, et mis pokkeritoas, kuidas hookiti dll-idesse, kuidas lahendati input/output, kas bot võitis või kaotas jne jne. Sry lugesin ka suht diagonaalis aga kuna olen eelnevalt teemat uurinud, siis oleks praktiline osa kohe silma ka karanud. Ma arvan, et õppejõul jooksis pokkeriteooriast juhe kokku + andmevahetuse 7-st blokist koosnev skeem oli olemas ja programmeerimiskeeleks Java - seega töö loeti arvestatuks. See no-limit boti tegemine ei ole nii lihtne, et torkame aga ranka tabeli sisse + Java ja tulistame.
            Tammet oli õppejõud ja ta vanasti isegi oma blogis kirjutas sellest, see siis 3a tagasi. Läks praktikasse ka, mingi NL10 biitis isegi. Üldiselt näeb asi välja selline-
            kasutades siis OCR/ICR softi tubades kus ei ole võimalik otse lugeda (osad isegi lasevad/lasid kohe lugeda)-

Endal magistritöö vaja teha ning korra käis idee läbi asi paberi peal ära teha magistritööna, kõige raskem osa ongi ainult pokkeri ja matemaatikaga seotud tegelt, ülejäänud suht easy
            Last edited by akristjan; 17.10.10, 23:43.

Comment

• akristjan
              Õpihimuline Mängur
              • Oct 2008
              • 406

Tegemist siis FLiga

Comment

• Helmps
                Grinder
                • Oct 2008
                • 828

oh jah, varsti lives ka botid..

Comment

• Madis Very
                  Bännitud
                  • Aug 2009
                  • 2951

Algselt postitas akristjan Vaata postitust
                  juba 2007 aastal tehti ttüs botte lõputöödena-

alates sellest on veel paar targemat kutti lõpetanud....
                  päris kaua uurisin ja puurisin seda, väga huvitav

Comment

• low-flow
                    Klubi Liige
                    • Jul 2009
                    • 1208

Wow, mis rämpsartikkel ja libauudis. Häbi-häbi-häbi, sellist asja postitada siia.

Mõtlesin, et kuna nii ametlik uudis ja puha, siis peab mingi tõepõhi taga olema ja võtsin aega kogu teema läbi lugeda. Ja mida ma näen, mingi tundmatu vend väidab, et ta on teeninud botiga 220k dollarit, aga ei suuda peale pikka-pikka vaidlust anda mingisugustki tõestust (kasvõi mingisugune lühema perioodi graafik või screenname), et ta sellega päriselt ka hakkama on saanud.

Tuntud ja targad teadlased avastasid täna, et suur osa Kuust on tehtud Šveitsi juustust! Hetkel küll ei suudeta anda mingisugust reaalselt faktilist materjali seda väidet toetamaks, aga arutagem ikka kaasa, kuna teema on äärmiselt põnev!!!

I' am disappoint, uudistefoorumisse küll tükk aega enam oma jalga ei tõsta. :/

Comment

• lenC
                      Administraator
                      • Oct 2008
                      • 6440

Nii uudise pealkirjas kui sisus mainitakse ära, et tegu pole mingi faktiga, aga paraku jah, ranka ei soulreadinud levelit välja : <

http://forumserver.twoplustwo.com/sh...&postcount=233

Comment

• Tigrano
                        Administraator
                        • Oct 2008
                        • 7614

Pole hullu, edaspidi tuleb sealt 2+2 veel uudised, siis sellised uudised on vahvad, mis teha kui leveldas jne, kui panna kuu pärast, siis see poleks uudis. Juttu jätkus juba 25 postitust :) ja ju need asjad ka nii on, nagu alles isegi nägite kanti paljude FTP kontodele raha ja eelmsied starsi juhtumid näitasid samuti et on botid mis teenivad profitit.

Comment

• ranka
                          Miljon Põhjust Kodus Olla
                          • Sep 2008
                          • 36444

Algselt postitas lenC Vaata postitust
                          Nii uudise pealkirjas kui sisus mainitakse ära, et tegu pole mingi faktiga, aga paraku jah, ranka ei soulreadinud levelit välja : <

http://forumserver.twoplustwo.com/sh...&postcount=233
                          Tead ma miski pärast usun, et see teema ikkagi ei ole level...

EDIT: Ja kui artiklit lugeda siis ma ei väida kuskil konkreetselt, et see on bot vaid väidetav boti omanik. Võtke seda teemat kui levelit või tõtt, täiesti oma-asi. Mina võtan seda teemat sellise vahepealse jutuna, kus peitub miski tõetera.

Ja too vend paistab mulle täpselt sama jutuga (või isegi sama vend), kes targutas tolles Starsi bottide teemas. Kõik ta mõtted, ideed jms. kattuvad.

Comment

• Pahvak
                            Pastilaa?? Ei!
                            • Dec 2008
                            • 4431

Mnjaa, aga selliseid TTÜ lõputöö bote küll kartma ei pea.
                            Fullstacks have more fun.

Comment

• qbj0hn
                              Auk on auk. FAKT!
                              • Nov 2008
                              • 7091

Ei usu,et see level on :D,Mees lõi sittuma millegipärast lihtsalt

Comment

• Madis Very
                                Bännitud
                                • Aug 2009
                                • 2951

Kui te ei usu, et interneti pokkeris pole bote siis ...

Kas või nl2s, kas või 1$ donides mida iganes.. seal pole ajusid vajagi ja natukenegi teadmistega inimene mõlemast valdkonnast teeb väikse võitja boti ise valmis.

Raha meelitab ikka inimesi ja kõik ei püüa seda ausalt saada.

Tere tulemast interneti

Comment

Working...