Re: Daniel Negreanu arvamus PokerStarsi kasiinomängude kohta
Mul oli ka mingi aeg seljahäda pikemat aega, nii et isegi peeretada ei saanud korralikult, valudega magada oli raske, liikumine oli aeglane ja piiratud jne jne. Täiesti reaalselt kartsin, et ei saa elu sees enam midagi tõsta ega joosta jne. Õnneks praegu liigun ja saan tõsta ja joosta jne. Selles suhtes tasub hinnata seda, kui saad liikuda ja oled terve. Ilma liikumata ma ilmselt hakkaksin mingeid drooge tarvitama, et ennast inimesena tunda.
Siin foorumis isikliku teema ajamine on muidugi riskantne, aga ehk aitab kedagi (potsatajat).
Aasta aega tagasi otsustasin, et hakkan kah inimeseks, otsin ametliku töö ja elan nagu tavaline inimene 8-17.
Alustasin täiesti põhjast, kuu aja pärast sain esimese ametikõrgenduse, poole aasta pärast teise. Palk tõusis iga kuu, kuna oli osaliselt tulemuspalk, aga siis oktoobris tõmbas tervise täiesti perse (mingi vana seljahäda).
ei saa kõndida, seista, pikaajaliselt istuda raskendatud. Koju haiguslehele, aga kuna 2013 oli must töö, siis riik maksab 200 euri kuus haigusraha.
Arst kirjutab hunniku rohtusid, mille kõrvalmõjusid lugedes oleks lihtsam kohe valge hiinlase peale üle minna, eriarsti ajad riiklikus meditsiinis on järgmise aasta alguseni välja jagatud.
Proovin ajada vaikselt mingit konsultatsiooniteemat, aga see aeglane alguses, võtsin siis uuesti pokkeri ette, stake küsida ei taha, ei tea, mis levelit biidin, starsis vedeles 50$, mängu ei mäletanud üldse, hakkasin tegema 1,5$ hyperturbosid. Sealt edasi 3,5$.
(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)
Kuna pikalt istuda/grindida ei saa, siis vahepeal pikali, vahepeal taastusravi harjutused. Valuvaigisteid võtta ei saa, siis oled nagu zombi, midagi aru ei saa. Maksast on kah kahju.
Nii asjad lihtsalt on praegu, eks valikuid on igasuguseid elus, muidugi võiks panna viina ja tabletti, põhjuseid nagu vist leiaks, aga ma ei ole üksi, lapsed on vaja inimesteks kasvatada ja lause "tee minu sõnade, mitte minu tegude järgi" ei toimi päris elus.
Niiet potsataja, loodetavasti sain panna pildi sinu põlgava "pokkeripro" sõnaühendi taha, kes sult selle 150$ ära võttis,
Peaks tegelikult pika jutu kirjutama, aga reaalsus on tegelikult lihtne. Sa oled pika ja väga vaevarikka tee alguses. Täna jumalat või kuradit, et sellel teekonnal ei saada sind alkoholism või muu sõltuvus, aga komistuskive tuleb ikka ja jälle ette. Sinu asi on neid vältida või vähemalt näoli kukkumise asemel käsi ette saada.
Lisaks vabandan, kui seda nö. põlgust enda isikuga seostasid. Sellised rreglina tulevad ja kaovad või tõmbavad vähemalt karjääriredelil kõvad sammud tagasi.
Re: Daniel Negreanu arvamus PokerStarsi kasiinomängude kohta
Pole ma mingi vaevarikka tee alguses, 5 aastat tagasi olin sama jamaga lõikuse järjekorras, aga trenni ja liikumisega sain vältida operatsiooni. Nüüd lollide asjaolude kokkusattumise tõttu ja samuti jäi trennis pikem periood vahele ja oligi tulemus käes. Keha toimib ikka normaalselt ainult nii, nagu ta kümnete tuhandete aastate jooksul on harjunud toimima. Mingi aja võib ju endale eet kujutada, et ergonoomiline tool või arenenud meditsiin aitab, tegelikult aga mitte.
Ma ei pea ennast kindlasti mingiks winneriks, kes sulle kogemusi võib jagada, aga tegelikult on need õpetused kõik tasuta saadaval, kuidas igasugusest august välja tulla.
Mulle väga meeldib Henry Fordi ütlus: "Olenemata sellest, kas sa arvad, et sa suudad seda, või arvad, et ei suuda-sul on õigus".
Comment