Daniel Negreanu arvamus PokerStarsi kasiinomängude kohta

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Mr_Kenny
    Vana Tegija
    • Jun 2011
    • 1357

Re: Daniel Negreanu arvamus PokerStarsi kasiinomängude kohta

wow..

Comment

• Vandalar
      Pokkerihai
      • Oct 2008
      • 3577

Mul oli ka mingi aeg seljahäda pikemat aega, nii et isegi peeretada ei saanud korralikult, valudega magada oli raske, liikumine oli aeglane ja piiratud jne jne. Täiesti reaalselt kartsin, et ei saa elu sees enam midagi tõsta ega joosta jne. Õnneks praegu liigun ja saan tõsta ja joosta jne. Selles suhtes tasub hinnata seda, kui saad liikuda ja oled terve. Ilma liikumata ma ilmselt hakkaksin mingeid drooge tarvitama, et ennast inimesena tunda.

Comment

• Kakahirmutis
        🎮🟣 twitch.com/kakahirmutis
        • Oct 2010
        • 7079

gl alaska , julm

Comment

• Codecci
          Luuramas Naisteturniire
          • Nov 2008
          • 7574

Potsataja, kas sul mingi aeg diil ei olnud, et rahad seisavad naise käes?

Comment

• Potsataja
            õilishing
            • Oct 2008
            • 5270

(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

Peaks tegelikult pika jutu kirjutama, aga reaalsus on tegelikult lihtne. Sa oled pika ja väga vaevarikka tee alguses. Täna jumalat või kuradit, et sellel teekonnal ei saada sind alkoholism või muu sõltuvus, aga komistuskive tuleb ikka ja jälle ette. Sinu asi on neid vältida või vähemalt näoli kukkumise asemel käsi ette saada.

Lisaks vabandan, kui seda nö. põlgust enda isikuga seostasid. Sellised rreglina tulevad ja kaovad või tõmbavad vähemalt karjääriredelil kõvad sammud tagasi.

Comment

• Potsataja
              õilishing
              • Oct 2008
              • 5270

Algselt postitas Codecci Vaata postitust
              Potsataja, kas sul mingi aeg diil ei olnud, et rahad seisavad naise käes?
              Mõned diilid õnnesuvad, teised jälle mitte. Küsi Reinu käest, kui mind ei usu.

Comment

• alaska
                forever
                • Oct 2008
                • 6599

Pole ma mingi vaevarikka tee alguses, 5 aastat tagasi olin sama jamaga lõikuse järjekorras, aga trenni ja liikumisega sain vältida operatsiooni. Nüüd lollide asjaolude kokkusattumise tõttu ja samuti jäi trennis pikem periood vahele ja oligi tulemus käes. Keha toimib ikka normaalselt ainult nii, nagu ta kümnete tuhandete aastate jooksul on harjunud toimima. Mingi aja võib ju endale eet kujutada, et ergonoomiline tool või arenenud meditsiin aitab, tegelikult aga mitte.
                Ma ei pea ennast kindlasti mingiks winneriks, kes sulle kogemusi võib jagada, aga tegelikult on need õpetused kõik tasuta saadaval, kuidas igasugusest august välja tulla.

Mulle väga meeldib Henry Fordi ütlus: "Olenemata sellest, kas sa arvad, et sa suudad seda, või arvad, et ei suuda-sul on õigus".

Comment

Working...