Unibet naasis Eesti turule

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Marek K.
    Klubi Liige
    • Oct 2008
    • 1477

Re: Unibet naasis Eesti turule

Aa btw, mulle tundub et kui unibet pole ise sihilikult eraldanud enda softist osasid "võrgulaudu", siis on täiesti võimalik variant et kasutavad veel nö vana softi. Kuigi UI tundub nagu uuema softi oma, aga toon näiteks, et kui microgamingus jooksis flush promotion - siis osad väiksemad, kuid toimivad saidid nagu pokertime etc, neil puudusid vastavad promotion lauad, samal ajal kui teistes olid olemas. - ja oli tunduvalt vähem laudu.

Ei tahaks eriti uskuda, et unibet kui suht suur microtuba jookseb vanemal softil, pigem arvan et nende endapoolne aretis. A ja näiteks unibetis on olemas veel toasisesed nl40 lauad, mida muidu üldiselt micros enam ammu ei eksisteeri.

Comment

• ranka
      Miljon Põhjust Kodus Olla
      • Sep 2008
      • 36444

Unibetis on kogu aeg olnud eraldi lauad, sest nad on suhteliselt suur tuba.

Comment

• Marek K.
        Klubi Liige
        • Oct 2008
        • 1477

Jah seda ei vaidlegi, näiteks nagu ladbrokesil on eraldi naelalauad - küsimus pigem selles, et miks puuduvad ülevõrgulised lauad vms.

Comment

• ranka
          Miljon Põhjust Kodus Olla
          • Sep 2008
          • 36444

Algselt postitas Marek K. Vaata postitust
          Jah seda ei vaidlegi, näiteks nagu ladbrokesil on eraldi naelalauad - küsimus pigem selles, et miks puuduvad ülevõrgulised lauad vms.
          Vot seda ma ei tea. Ju Unibet peab end piisavalt suureks toaks, et suudab hoida trafficut ja ju on neile majanduslikult nii mõttekam.

Suure toana ma ei sooviks ise ka deposiitor mängijaid jagada predaatorlike rakeback skini mängijatega.

Comment

• Marek K.
            Klubi Liige
            • Oct 2008
            • 1477

Jah tundub loogiline, et nad sihilikult võrgutoad eemaldanud nagu alguses arvasin.

Comment

• kjmrc
              Pokkerihai
              • Aug 2009
              • 4541

Mnjaa, siis on eriti pointless mul seal miskit geneda.
              Ei saa 4 laudagi kokku ndvsel :D Tegin cashouti ja suundun mujale :)

Comment

Working...