PokerStars plaanib kaotada kalastamise ehk bumhuntingu [Starsi vastus: #165]

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • pastilaa
    kuum poiss
    • Apr 2009
    • 7518

Re: PokerStars plaanib kaotada kalastamise ehk bumhuntingu [Starsi vastus: #165]

need, kes HU cashi praegu biidivad on ikka sigakannatlikud inimesed+kellel laialt aega käes. ma lasin 3 kuud HU cashi töö kõrvalt eelmine aasta. NL50 ja NL100 winrate tuli ka lõpuks juba ilusad 20bb/100 bummides, aga kui lõpuks oli mul 5 saidi peale 40 lauda ja tihti vaba tunnikese jooksul ikka fishi ei tulnudki, siis mulle see lihtsalt ei sobinud, kuna töö kõrvalt ei saa olla pidevalt nö ootel. seega nagu supsti mainis, siis ilmselt veel kõrgemal on see ootamine - hea vastase ootamine eriti karm.

Comment

• jasssass
      Vana Tegija
      • Sep 2010
      • 1200

Re: PokerStars plaanib kaotada kalastamise ehk bumhuntingu [Starsi vastus: #165]

Algselt postitas timz0333 Vaata postitust
      Ja need tipptunnid on mis ajal sinu jaoks :)?
      Õhtust varajaste hommikutundideni üle 2-3 minuti ei pea tavaliselt vastast ootama.

Comment

• Codecci
        Luuramas Naisteturniire
        • Nov 2008
        • 7574

Algselt postitas qbj0hn Vaata postitust
        Kindlasti on ka siukseid vendi kes NL200 ntx selectides crushivad, aga NL50 regulare ei biidi.
        Suht ebaoluline, mees on seal, et raha teenida ja ta stiil lammaste vastu töötab :). Kindlasti rohkemaks võimeline, aga rahul praeguse olukorraga.
        Ja mis respektist sa räägid, savi täiesti.
        50NL HU regulare polegi võimalik väga biitida, rake laua peale 20bb/100 (eurosaitidel veelgi rohkem).

Comment

Working...