*** JUULI OFFTOPIC*** valime huvitava teema, ehk NAISED

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • BentleyMulsanne
    Bännitud
    • May 2012
    • 499

Re: *** JUULI OFFTOPIC*** valime huvitava teema, ehk NAISED

Põhjused tulevad kuskilt mujalt, miks mängu "ei biidi", asi ei pruugi olla gamblimiskires ega oskamatuses(PIGEM KÄRSITUS,EBAKINDLUS). MiNu soovitus oleks võtta PALJUD! feng shui alased "teadmised" kasutusele - eriti teha enda elule/ümbrusele korralik clutter free`tamine ja sirvida läbi Stephen R.Covey raamatat "Esmatähtis esikohale" .
    Kui elu üle on n.ö full control, hakkavad ka asjad liikuma.

Comment

• pokkerisheriff
      Grinder
      • Oct 2011
      • 824

Algselt postitas Codecci Vaata postitust
      Kas te ei ole Imricu historyga kursis? Mõnel lihtsalt ei ole sobivat mindsetti pokkeri jaoks. Paadunud gämbler, kes selles mängus 6-7 kohalise summa kroonides kaotanud kvalifitseerub sinna seltskonda imo.
      nõus Codecciga. nii palju kui Potsatajast lugenud olen, siis soovitada talle kasvõi NL2 on paras karuteene. isegi tubli, et on endale selgeks teinud, et pokker on tema jaoks pigem hasartmäng ja hoiab sellest kõrvale.

aga seda Diablo3 asja võid küll uurida, kui teiste kommentaare uskuda ja kodus arvuti mis välja veab mängu. ei tea sellest mängust ise midagi, aga vaatasin veel huvi pärast, et sellel pole mingit monthly feed ka - ostad lihtsalt ühekordse kulutusena mängu ja saad kodus vaikselt nokitsedes kogutud kraami kuskil virtuaalturul pärisraha eest maha müüa. vähemalt seniks kui midagi asjalikumat tööotsa leiad.

Comment

• VisaHing
        mees nagu orkester
        • Dec 2009
        • 6718

Algselt postitas Heroiin Vaata postitust
        Oskab keegi umbes pakkuda mitu % mängijatest kasutavad hudi ?
        11 BIG
        22 BIG
        Ja kust kohast me peaksime selle informatsiooni võtma?? Või siis, mis see sulle üldse annab - selle teadmine ma mõtlen ?

Comment

• BentleyMulsanne
          Bännitud
          • May 2012
          • 499

Kui asi mindsetis, siis on see pigem üleüldises LIFE MINDSETIS( kõik avaldub pokkerilauas ). Luuseritele ja nende deriviaatidele on omane full controll`i vältimine. Väga ekstreemne näide on kasvõi youtubest varnast võtta - any hoarder. See on küll üks paljudest teguritest, kuid paljunäitav ja ülitähtis. Minu sõnum on lihtne - SAAVUTAGEM OMA ELU ÜLE FULL CONTOL(max. possible)
          Last edited by BentleyMulsanne; 20.07.12, 21:05.

Comment

• Heroiin
            Bännitud
            • Jul 2012
            • 198

Algselt postitas backdoorsex Vaata postitust
            Ja kust kohast me peaksime selle informatsiooni võtma?? Või siis, mis see sulle üldse annab - selle teadmine ma mõtlen ?
            Niipalju kui ma foorumit lugenud olen, siis sina muidugi ei oska ühtegi tarka vastust anda.
            Aga keegi targem ehk on taolise statistikaga kursis või oskab aimata.
            Ja puhas huvi, ei midagi muud.

Comment

• VisaHing
              mees nagu orkester
              • Dec 2009
              • 6718

Niipalju kui ma foorumit lugenud olen, siis sina muidugi ei oska ühtegi tarka vastust anda.
              Aga keegi targem ehk on taolise statistikaga kursis või oskab aimata.
              Ja puhas huvi, ei midagi muud.
              Hästi paned.

Ma ei mõelnud mitte midagi halba vaid seda, et kust kohast peaks üldse selline statistika tulema?

No kõige täpsem vastus oleks siis 1 kuni mitu :)

Comment

• Maxi
                Pokkerihai
                • Nov 2010
                • 1849

Algselt postitas Potsataja Vaata postitust
                Füüsilise vormisoleku puhul leiaks muidugi vähemalt midagi sellist nagu Maxi kirjutas aga paraku on mul sellega enamvähem sama lugu nagu bds-il.
                Äkki tuleks mõelda elukoha vahetuse peale? Väiksemates kohtades kontoritööd leida on keerukas kui mitte võimatu.

P.S. Sul on vist ikka kuradi hea naine, enamus vast oleks koti kokku pakkinud ja lastega minema läinud

Comment

• virukunn
                  Pokkerihai
                  • Jul 2010
                  • 2036

Algselt postitas Maxi Vaata postitust
                  P.S. Sul on vist ikka kuradi hea naine, enamus vast oleks koti kokku pakkinud ja lastega minema läinud
                  (Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

Right back at ya.

Comment

• Maxi
                    Pokkerihai
                    • Nov 2010
                    • 1849

kaevur :D

Comment

• BentleyMulsanne
                      Bännitud
                      • May 2012
                      • 499

Üldiselt inimesel, kellel raha pole/kes pokkerit ei biidi on kas üleüldine ajuvõimekus kehvemapoolne või lihtsalt segavad tegurid panevad blokki(Loe: puudub kontroll oma asjade üle ning üleüldine mentaliteet on Eriti(l) metsas matkav.)

Comment

• Jeebus
                        määäääää
                        • Jun 2012
                        • 1409

Oskab keegi umbes pakkuda mitu % mängijatest kasutavad hudi ?
                        11 BIG
                        22 BIG
                        Kõigepealt pean vabandama : mu andmebaasis on riike puudu, kuid arvestatav number siiski olemas.
                        Nüüd kopeeri tournament lobbyst kõik mängijate riigid ja saad keskmise teada.

Veelkord vabandan puuduvate riikide pärast

11 BIG turniiride statistika :

22 BIG turniiride statistika :

Comment

• Heroiin
                          Bännitud
                          • Jul 2012
                          • 198

Höhöhö ?

Edit: Ma küsisin umbes mis arvu keegi pakuks või eeldaks.
                          Sina taandarenenud vasikas ole vait kui sa midagi ei tea ja tee oma lolli nalju kuskil mujal
                          Last edited by Heroiin; 20.07.12, 22:12.

Comment

• vennike
                            Pokkerihai
                            • Mar 2009
                            • 1958

Höhöhö ?

Edit: Ma küsisin umbes mis arvu keegi pakuks või eeldaks.
                            Sina taandarenenud vasikas ole vait kui sa midagi ei tea ja tee oma lolli nalju kuskil mujal
                            päris soliidsete nimede ja tekstidega kaader on meil siia kokku voolanud.

Comment

• vennike
                              Pokkerihai
                              • Mar 2009
                              • 1958

Algselt postitas Fabulous Vaata postitust
                              Diablo 3's saab täiesti legaalselt kulda müüa ning selle hind on fikseeritud. Miljon kulda on $2.5 väärt ning seda ei ole eriti raske just kokku ajada.
                              pohh see kuld, 8h vägistad goblineid iga päev ja 100% kindel et leiad vähemalt 50$ eest mingit jama.

Comment

• Potsataja
                                õilishing
                                • Oct 2008
                                • 5270

Algselt postitas vennike Vaata postitust
                                pohh see kuld, 8h vägistad goblineid iga päev ja 100% kindel et leiad vähemalt 50$ eest mingit jama.
                                Kas ilma krediitkaardi ja Paypali olemasoluta on sealt võimalik mingil muul viisil ka raha välja kanda?

Muidu nii mõnigi päev tuleks kahe peale tõenäoliselt 20h+ ära ehk mina peaks siis 4h+ välja venitama.

Comment

Working...