Igapäevased asjad mis teid tilti ajavad.

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • mait47
    Jube Noob
    • Jul 2011
    • 192

Re: Igapäevased asjad mis teid tilti ajavad.

Algselt postitas vsiu100 Vaata postitust
    Järgmine kord küsi nende käest, kellega oled kokku puutunud, kas see on õpitud käitumine või sünnitakse selliseks?

Olen nõus mingi summa vahele panema, et saad kõigilt vastuseks viimase variandi.
    Aga kui bentley käest küsida kas ta pokkerit crushib siis...?

Sellepärast kirjutasingi et see pigem ikka minu arvamus sellest.

Rasmerile:

Uuesti lugedes tundub et mtõted läksin veidi sassi. Mõtlesin eelkõige vist diskrimineerimise teema peale.

Aga selle teema kohta ei lõppe vaidlus mitte kunagi. Taandatav põhimõtteliselt loomuõigus vs loomuseadus mis on ka filosoofiliselt palju käsitlust leidnud. Kindlat tõde siin polegi. Vaidlused ajab tuliseks lihtsalt see et probleemile vastaspoolelt vaadata on äärmiselt keeruline.

Comment

• karupoeg
      Pokkerihai
      • Jun 2012
      • 3823

vaidlus taandub sellele, et inimesed arvavad, et pederastia on õpitud käitumine.

Comment

• privador
        Pokkerihai
        • Oct 2008
        • 3951

Ma arvan et üldse kogu see gayks olemine on pigem õpitud käitumine kui kellegi loomulik seisund/olek. Ma ei näe eriti varianti et keegi kes ühiskonnast suuremal määral isoleeritud inimene otsustab mingil hetkel et ta on nüüd gay. Ma arvan et see on pigem mingi hoiak mis kujuneb välja seoses ümbritseva kultuurikeskkonnaga. Kui asja nii vaadata saab mingis mõttes rääkida ka lumepallieffektist.

Isiklikult mul ühegi teistsuguse orientatsiooniga inimese vastu ei ole ja mind nad otseselt ei häiri. Need kes sinna suunda on ja kellega isiklikult kokku olen puutunud tunduvad üldiselt ok inimesed.
        Need lihtsalt minu tähelepanekud ja arvamus.
        Arvad, et kui käid gay inimestega läbi ja see on IN siis hakkad ise ka tahtma sumpsi panna?Ei usu. Gayinimesi on olnud juba aastasadu, lihtsalt nad kõik nn kapis olnud ja ei imestaks kui mõni gay on lausa nõukaajal naise võtnud ja 3 last saanud ja oma saladusega hauda läinud...

Comment

• kallekusta
          Grinder
          • May 2012
          • 603

Algselt postitas privador Vaata postitust
          ja oma saladusega hauda läinud...
          jumal tänatud

Comment

• inward
            Klubi Liige
            • Sep 2009
            • 6275

Enda ja Mupo peale.

Täna üks soojematest ilmadest ja unustasin ühiskaardi teise jope taskusse. Ja obv trahvi kohe. Pean minema vaidlustama koha peale kontorisse, näitama oma kehtivat ühiskaarti ning siis ootama kuu aega, kas ikka pääsen või mitte.
            Last edited by inward; 03.04.13, 17:24.

Comment

• mikk2468
              Vana Tegija
              • Nov 2009
              • 1039

Suure kotiga Tallinna ühistranspordis sõitmine õigetel kellaaegadel vägagi tilti ajav tegevus.

Comment

• KristjanLaas
                Pokkeritark
                • Oct 2009
                • 6450

Algselt postitas mait47 Vaata postitust
                Ma arvan et üldse kogu see gayks olemine on pigem õpitud käitumine kui kellegi loomulik seisund/olek. Ma ei näe eriti varianti et keegi kes ühiskonnast suuremal määral isoleeritud inimene otsustab mingil hetkel et ta on nüüd gay. Ma arvan et see on pigem mingi hoiak mis kujuneb välja seoses ümbritseva kultuurikeskkonnaga.
                Kui mehe meelitused, jutt, propaganda vms. sind geiks "muudab", siis I got news for you.
                Kui ei muudaks, siis millest selline arvamus?

Nagu pray the gay away ei muuda geisi heteroks, ei toimi asi ka vastupidi.

imo.

Comment

• Kotkas1000
                  Pokkerihai
                  • Nov 2009
                  • 2305

Mis kuradi muutumise juttu kultuuriruumis te ajate? Mis te arvate, kas heterod on naistega koos selle pärast, et see on moes või on mingi loomulik instiktiivne tõmme, mis on looduse poolt kaasa antud? Minu puhul siiski ilmselgelt see viimane variant. Juba lasteaias mäletan, kuidas tüdrukud meeldisid ja tekkisid mõtted ja tunded mida ei saanud kontrollida. Vaevalt, et selle põhjustas mu emast ja isast koosneva musternäidis perekonnast kaasa saadud kasvatus ja nõukaaegne kõlbeline kultuuriruum. Pededel on sama teema, aga nemad tunnevad seda INSTIKTIIVSET tõmmet omasooliste poole, mitte see ei ole mingi õpitud tunne. Kuidas krt üldse sellise asja peale tulla saab? See, kas tegu on mingi väärarenguga, geenidefektiga vms. asjaga, ma ei tea. Igatahes teadlased väidavad, et tegu mingi haiglase nähtusega igatahes ei ole. Ja kui ongi, siis haigesse inimesesse halvustavalt suhtuda on minu arvates üsna nõrk ja hale.
                  Ja küsimus ei ole Noole seisukohas - vaba maa, iga üks arvab, mida tahab. Vaid küsimus on tema väljaütlemistes rahvasaadikuna ja selles, kui rumalat juttu üks täiskasvanud haritud mees suudab ajada.

Comment

• rohelinekonn
                    Klubi Liige
                    • Nov 2008
                    • 3808

Algselt postitas mikk2468 Vaata postitust
                    Suure kotiga Tallinna ühistranspordis sõitmine õigetel kellaaegadel vägagi tilti ajav tegevus.
                    mind ajavad tilti need ahvid kes oma kohvrid lennukisse tarivad nii et mul pole mantli jaoks isegi ruumi seal riiulis rääkimata siis läpakast. ja nii iga fk lend. kui ise esimesena sisse ei lenda võid kindel olla et kohvreid täis. Nagu oleks raske 5-10 min oodata et saaks lindilt võtta

Comment

• kaala
                      Räme Fish
                      • Jun 2010
                      • 15

Algselt postitas rohelinekonn Vaata postitust
                      mind ajavad tilti need ahvid kes oma kohvrid lennukisse tarivad nii et mul pole mantli jaoks isegi ruumi seal riiulis rääkimata siis läpakast. ja nii iga fk lend. kui ise esimesena sisse ei lenda võid kindel olla et kohvreid täis. Nagu oleks raske 5-10 min oodata et saaks lindilt võtta
                      Kui ühel hetkel su pagas kaotsi läinud v mingile teisele lennukile pandud, siis mõistad paremini miks paljud võimalusel kohvrit endaga lennukisse kaasa võtavad. Lihtsalt kindlam.

Comment

• rohelinekonn
                        Klubi Liige
                        • Nov 2008
                        • 3808

imege lahti kui tihti sul see kaduma läheb? See et sul korra juhtus ei tähenda et iga lend paneb paar kohvrit täpiks. ***** isegi lennukites jalgadel ruum on nagu ta on kui ma sinna pean veel toppima oma asjad kah ette siis ajab ikka väga tilti.
                        Ja kui ise mingi tuutu ei ole siis saad kohvri üpris kiirelt kätte. muidugi on erandeid aga nagu öeldud iga lend ei pane su kohver ameerika poole ajama kui ise lähed egiptusesse.

Comment

• kaala
                          Räme Fish
                          • Jun 2010
                          • 15

Algselt postitas rohelinekonn Vaata postitust
                          imege lahti kui tihti sul see kaduma läheb? See et sul korra juhtus ei tähenda et iga lend paneb paar kohvrit täpiks. ***** isegi lennukites jalgadel ruum on nagu ta on kui ma sinna pean veel toppima oma asjad kah ette siis ajab ikka väga tilti.
                          Ja kui ise mingi tuutu ei ole siis saad kohvri üpris kiirelt kätte. muidugi on erandeid aga nagu öeldud iga lend ei pane su kohver ameerika poole ajama kui ise lähed egiptusesse.
                          Saan aru sinu frustratsioonist, aga proovi aru saada ka olukorrast tervikuna. Maailmas läheb aastas kaduma 26 miljonit pagasit. See teeb ühes tunnis 3000 kohvrit. Peale selle peab äraantava pagasi eest tihtipeale maksma. Kindluse, aja ja ka rahakokkuhoiu mõttes reisivadki paljud väikese kohvriga, mida lennukisse kaasa võtta saab. Ei ole ilmselt raske mõista?
                          See, et sinu mantel ja läpakas lennuki pagasi jaoks mõeldud riiulisse ei mahu on juba süsteemi viga. kui teatud suurusega kohver on lennukisse kaasa võtmiseks lubatud, peaks see olema nii reguleeritud, et kõikide asjad mahuksid ära. Ma eeldan, et see nii on ja kui ruumi pole, loob selle sulle stjuuardess.

Comment

• Junken
                            Lendur Sass
                            • Sep 2011
                            • 1039

kitsaspüksid, sallipoisid ja kübaravennad
                            (Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

Comment

• peete82
                              Vana Tegija
                              • Jan 2010
                              • 1310

Algselt postitas Junken Vaata postitust
                              kitsaspüksid, sallipoisid ja kübaravennad
                              (Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)
                              noh, küll nad lõpuks meheks saavad. Muidu ei võeta ju tõsiselt. Või siis jäävadki elu lõpuni tropiks, who cares?

Comment

• Kotkas1000
                                Pokkerihai
                                • Nov 2009
                                • 2305

?? Kas see teeb kellestki mehe, mis tal seljas on? Imbetsillid olete või?

Comment

Working...