Igapäevased asjad mis teid tilti ajavad.

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • VisaHing
    mees nagu orkester
    • Dec 2009
    • 6718

Re: Igapäevased asjad mis teid tilti ajavad.

Eriti tilti ajab praegune tervislik seisund. 2 nädalat juba ei ole suutnud kohvikruusigi käes hoida. Viimased 4 päeva totaalselt rivist väljas. Silmad paistes, tugev nohu, tugev köha, palavikus, varasemad tervised hädad lõid ka välja. 3 päeva pole söönud mitte kui midagi ja pole sammugi kodu uksest välja astunud. Ei teagi, mis ilm üldse väljas on. Ei julge rulood ka üles tõmmata, kuna silmad nii tundlikud valguse suhtes.

Enne küll surra ei tahaks kui mõni micro millionsi trofee koju toodud.

Comment

• Tuul
      Grinder
      • Oct 2008
      • 989

Algselt postitas Codecci Vaata postitust
      Jõusaal on üldse üks naljakas koht... Revalis käis mingi imelik ~ 40a mees aastast '80 dressidega ühe masina peal istumas, iga jumala päev oli seal ja mingi 2h trenni jooksul nii alguses kui lõpus vana ikka istus sama masina peal, poole tunni jooksul korra natuke möllas ka selle masinaga ülejäänud aja passis... Kuskilt raadiosaatest vist aastakaardi võitnud ja kodus naine möliseb, tuleb parem trenni istuma :D
      (Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

Kui teda mõtled, siis ta jõusaali karjäär on minu teada juba vähemalt oma 8 aastat pikk ja selle eest tuleb teda ainult kiita.

Comment

• eddi
        Vana Tegija
        • Oct 2009
        • 1200

Kui foorum eriti põneva teema lukku paneb...

Comment

• Codecci
          Luuramas Naisteturniire
          • Nov 2008
          • 7574

Algselt postitas Tuul Vaata postitust

Kui teda mõtled, siis ta jõusaali karjäär on minu teada juba vähemalt oma 8 aastat pikk ja selle eest tuleb teda ainult kiita.
          LOLOL, jep

Comment

• Potsataja
            õilishing
            • Oct 2008
            • 5270

Algselt postitas Codecci Vaata postitust
            LOLOL, jep
            Vanuse hindamisel panid siis ikka kõvasti puusse, see vana tundub rohkem 60 olevat.

Comment

• ninasarvik
              Jube Noob
              • May 2011
              • 124

Eilne kodutunne- naisel oli vähemalt 4 erineva mehega 10 last? Ja siis netikommentaarides tekib tema ümber ringkaitse, et vat kjui tubli naine, teenib raha metsast seente ja marjade krojamisega.

Lisaks saatejuht, kes ütles lastele, et nüüd saate kraani all käsi soojendada?
              Last edited by ninasarvik; 22.03.13, 14:55.

Comment

• ninasarvik
                Jube Noob
                • May 2011
                • 124

Algselt postitas Tuul Vaata postitust

Comment

• Rage
                  Klubi Liige
                  • Nov 2008
                  • 6853

p.s. ma ka näinud jõusaalis täiesti algajaid või inimesi, kes tõesti ei tea mitte midagi masinatest või kangidest või trennist, aga nende filmimise asemel olen pigem läinud ja nõu andnud vms..

kujutan ette, et ma ise ka olen suhteliselt tumba miskitele õigetele fitnessi meestele vaadata oma tegemistega, aga mul sellest savi..

Comment

• peete82
                    Vana Tegija
                    • Jan 2010
                    • 1310

keskmine algaja on nii loll, et tema õpetamisest läheb veel rohkem tilti. Vaatab sulle lambanäoga otsa, "määä...misasja?"
                    Ma parem ei torgi neid.

Comment

• Codecci
                      Luuramas Naisteturniire
                      • Nov 2008
                      • 7574

Algselt postitas Rage Vaata postitust
                      p.s. ma ka näinud jõusaalis täiesti algajaid või inimesi, kes tõesti ei tea mitte midagi masinatest või kangidest või trennist, aga nende filmimise asemel olen pigem läinud ja nõu andnud vms..

kujutan ette, et ma ise ka olen suhteliselt tumba miskitele õigetele fitnessi meestele vaadata oma tegemistega, aga mul sellest savi..
                      No ma kujutan ette, et eks talle on antud küll kui ta 8a punninud seal :D

Comment

• timz0333
                        Pokkeritark
                        • Mar 2009
                        • 6322

Algselt postitas Rage Vaata postitust

Sobib selle jutu peale suht hästi

Comment

• inward
                          Klubi Liige
                          • Sep 2009
                          • 6275

Just sattusin üks päev vaatama seda klipi. Täiesti haige vana , 2:35 on kõige parem: "Ma olen traktorist, mitte tsementer!"

Comment

• Maxi
                            Pokkerihai
                            • Nov 2010
                            • 1849

sotsialismi viljad, tahaks aga niisama mitte midagi tehes nõuda ainult. Aga pealtnäha vist mõlemad grupi peal ka, seega mis sealt ikka tahta. loogika järgi nagu peaks ju vald aitama, aga üldist vallapoliitikat teades ja inimeste oskamatust pabereid täita, siis võib tõesti jääda mulje, et vallalt midagi ei saa. Aga ostku siis tõesti 5 euro eest see kott uninaksi koldesegu (tundub et on šamotist laotud see pliit) ja pane ise need samad kivid tagasi paika.
                            Ma saan aru, et ise ei hakka uut lõõri või soojamüüri laduma, aga tavalist laialivajunud pliiti annab küll kokku laduda edukalt. Aga härral oli oks ka nii laiali, et kui kellu kätte võtab siis uksest enam sisse ei mahu.

Comment

• inward
                              Klubi Liige
                              • Sep 2009
                              • 6275

Mis mind tilti ajab ? Mind ajavad tilti need naised (fuckybuddyd), kes kutsuvad mind enda juurde, teeme mõned suitsud ja kerge veini. Okei, ma tahan kaine olla, aga naisel on korteris strippamistoru, palja persega jookseb mööda tuba ringi, näitab tatöveeringut kannide peal jne. Ja tra ei anna nikku, no mida kuradit....midagi ma valesti ei teinud. Ainult, et nüüd pean ennast jälle mälli jooma.

Comment

• inward
                                Klubi Liige
                                • Sep 2009
                                • 6275

Naised pole kuulnud sellistest asjadest nagu - blue balls. Not fun, see ajab tilti.

Comment

Working...