Igapäevased asjad mis teid tilti ajavad.
Collapse
X
-
Re: Igapäevased asjad mis teid tilti ajavad.
Ega sul tarkusehambad ei kasva ? Mina ei saanudki kurguvalust lahti, kuni kõik 4 välja tõmmati. Hädad kadusid päevapealt, rohud ei aidanud + iga kevad, sügis oli palavik, voodihaige ka sp. Arstid ka välja ei jaganud ;/. 2002 ei saanud hambad olla obv, aga viimased aastad nt.Algselt postitas Codecci Vaata postitustMul since 2002 kurk haige olnud ja Eesti kliimas ei paranegi kunagi ära, limaskest lihtsalt sitt. Miljoni kurguarsti juures käinud, kui pokker p*rse läheb siis peakski ise vist kurguarstiks hakkama, mõnest kurguarstist peaks juba rohkem jagama küll :D
Parimad kurgukommid imo on sinised Strepsilsid. Spreid on suhteliselt personaalsed - mulle nt taruvaik väga halb, kõige parem mingi sitamaitseline FaringoSpray, mis 99% inimeste jaoks mõttetu, sest see mingi õlibaasil ja niisutab limaskesta, enamikel pole seda vaja.
Comment
-
Veel parem, võta mõni lopsakate lehtedega õhku puhastav ja niisutav toataim, nt kummipuu, monstera, toasõnajalad jne.Algselt postitas jasssass Vaata postitustKusjuures see on täiesti õige, et õhk on kuiv, paljud tuttavad, kes külas käinud sama öelnud. Buumi ajal ehitatud Kodumaja korterelamu.
Õhuniisutajaks on akvaarium, võimalik, et sellest on vähe. peab katsetama vb õhuniisutajat
Comment
-
Ei tea küll, ükski kurguarst pole sõnagi sellest rääkinud. Viimased 2a jep eriti hull, muidu ikka suvel paranes ära, aga nüüd suvel ka p*rses... Mismoodi need tarkusehambad niimoodi mõjutavad?Algselt postitas p0l1 Vaata postitustEga sul tarkusehambad ei kasva ? Mina ei saanudki kurguvalust lahti, kuni kõik 4 välja tõmmati. Hädad kadusid päevapealt, rohud ei aidanud + iga kevad, sügis oli palavik, voodihaige ka sp. Arstid ka välja ei jaganud ;/. 2002 ei saanud hambad olla obv, aga viimased aastad nt.
Comment
-
Hammaste kasvamisega oli põletik alaliselt hammaste all, aga mul valutas ka ja läks edasi kurku.
Vb on siis midagi muud valesti. Viimasel ajal (1 aasta vältel) on mul nt tööl/kodus arvuti taga istumisest jalad hakanud külmetama, kui aken kauemaks lahti jäi, siis ka kurk valus. Või kui magamisel särki ei kasuta, siis ka annab tunda. Individuaalne värk.
Kui ruumis on kuiv ja jahe õhk (konditsioneer), siis hakkab ka kurgule pikema aja vältel.
Comment
-
Nonii kurguvalu hakkab taanduma, tänud kõikidele Foorumi perearstidele, head soovitused on hästi mõjunud.
(täna sõbra sünnipäev, kuulsin juba, et saun on kütte pandud ja lumehang kohevaks kühveldatud, eks järgmine nädal alustan uuesti raviprotseduuridega, inimene on ikka loll loom, ise oma hädades süüdi)
Comment
-
[ ] IgapäevaneAlgselt postitas Keiss Vaata postitustMandlite lõikus...
Comment
-
Mitte just igapäevane, aga närvi ajab see, kui osad vanad n.ö tuttavad küsivad kuskil kohtudes vms varasema paari krooni asemel nüüd paar eurot.
Comment
-
Comment
-
mind ajavad tilti sellised nn sõbrad kes kontakteeruvad sinuga ainult siis kui neil midagi vaja on. Kahju, et nad ise arugi ei saa, et nad munnid on selles suhtes. Ja kahju on veel sellest, et mõnda olen tundnud 15+ aastat.
Comment
-
ill take to thatAlgselt postitas Provoker Vaata postitustmind ajavad tilti sellised nn sõbrad kes kontakteeruvad sinuga ainult siis kui neil midagi vaja on. Kahju, et nad ise arugi ei saa, et nad munnid on selles suhtes. Ja kahju on veel sellest, et mõnda olen tundnud 15+ aastat.
Comment
Comment