Igapäevased asjad mis teid tilti ajavad.

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Godspeed_EJ
    Klubi Liige
    • Nov 2009
    • 3049

Re: Igapäevased asjad mis teid tilti ajavad.

Vihkan seda, et kohtuametnikud ei väärtusta inimelu

Comment

• PlanetRJ
      Jube Noob
      • Oct 2011
      • 173

Algselt postitas qbj0hn Vaata postitust
      Guetta üks lemmik esitajatest :Dpm ükskõik kui palju kuulata ikka koll ees pole.
      Ennast ei aja tilti ükski esitaja ega muusika liik. Lihtsalt kuulan nii laia haardega erinevat muusikat (ühel hetkel kuulan urmas alendrit ja järgmisel juba mingi qlimaxi video peal) ja ei kritiseeri kellegi teise muusika maitset.
      ise kuulan ka täiesti seinast seina mussi,aga neid 2-te artisti ma jälestan,nimekirja võiks lisada ka veel black eyed peas,kes kunagi tegi nii head mussi ja siis tuli fergie ja keeras konkreetselt selle gruppi peesse

Comment

• adam_q
        Vana Tegija
        • Feb 2009
        • 1453

Algselt postitas PlanetRJ Vaata postitust
        nimekirja võiks lisada ka veel black eyed peas,kes kunagi tegi nii head mussi ja siis tuli fergie ja keeras konkreetselt selle gruppi peesse
        +1. kuigi eks tegelt fergie oli lihtsalt produtsentide lüke, et suunata oma jõud masside võitmise poole - 2 neegrit ja 1 indohiina-neeger ei saanud hakkama :)

Comment

• Nozzu
          Vana Tegija
          • Oct 2008
          • 1140

1.kui ma ütlen venelasele et ma ei räägi vene keelt,aga ta räägib mulle ikka vene keeles edasi ja vahib suurte silmadega otsa,kui ma midagi vastata ei oska
          2.
          3.
          4.
          5.
          6.
          7.
          8.igasugused haterid kelle kunagi midagi ei meeldi, isegi kui tegemist on hea asjaga
          9.
          10.
          Mind ajavad mõnevõrra tilti inimesed kellele harimatus on justkui auasi.

P.S Mul isiklikult on küll kahju, et ma vene keelt väga-väga algelisel tasemel oskan. Kuulan päris palju venekeelset muusikat (Leningrad, Vasja Oblomov, Kino + venekeelne hip-hop) ja emotsioon oleks kindlasti ehedam, kui aru kah saaks millest jutt käib.

Comment

• ranka
            Miljon Põhjust Kodus Olla
            • Sep 2008
            • 36444

Mina ka venelaste vihkamisest aru ei saa. Ebaoluline kas ta oskab Eesti keelt või ei oska. Võib-olla tal ei ole olnud võimalustki õppida: sõbrad-vanemad-koolikaaslased kõik venelased. Oluline on see, kuidas ta suhtub Eesti riiki.

Kõiki venelasi ühte patta panemine näitab paljugi maailmavaadet ja inimese kitsast silmaringi. See on sama kui lugeda kõik mustanahalised HIV positiivseteks ja pokkerimängijad hasartmängusõltlasteks.

Comment

• VisaHing
              mees nagu orkester
              • Dec 2009
              • 6718

Algselt postitas ranka Vaata postitust
              Mina ka venelaste vihkamisest aru ei saa. Ebaoluline kas ta oskab Eesti keelt või ei oska. Võib-olla tal ei ole olnud võimalustki õppida: sõbrad-vanemad-koolikaaslased kõik venelased. Oluline on see, kuidas ta suhtub Eesti riiki.

Kõiki venelasi ühte patta panemine näitab paljugi maailmavaadet ja inimese kitsast silmaringi. See on sama kui lugeda kõik mustanahalised HIV positiivseteks ja pokkerimängijad hasartmängusõltlasteks.
              See näitabki ju suhtumist, kas sa oskad oma riigikeelt või ei.

Comment

• PlanetRJ
                Jube Noob
                • Oct 2011
                • 173

ma ei vihkagi venelasi,vaid neid venelasi,kes on nagu mu peale vihased kuna ma vene keelt ei oska, kuigi ise ta elab Eestis ja ei räägi sõnagi eesti keelt.
                Unustasin lisada veel, et facebook ajab väga tilti:
                1.inimesed kes postitavad pilte söögist mida nad õhtul sõid, ala peekon munaga pealt vaates, küljevaates, nagu wtf.
                2.inimesed, kes postitavad oma lastest mingi 50 pilti ja siis mingi paluvad et ma hääletaks nende beebi poolt mingil konkursil.Nagu The Guard-is öeldi kõik beebid näevad ühesugused välja, kui just tegemist ei ole koleda beebibaga, ma ei taha su last igapäev vahtida.
                3.inimesed, kes kutsuvad sind koguaeg mingeid mänge mängima.Ma pole elusees ühtegi mängu facebookis mängind,ega plaani ka.
                4.inimesed, kes vastavad koguaeg mingitele täiesti mõttetutele küsimustele täiesti tavaliste vastustega ja nii mingi 100 küsimust järjest.
                Siuke tunne on küll vahest et võtaks kõik vanad klassikaaslased maha sõbralistist ja jätaks aint lähedased sõbrad,kes ei postita sellist sitta koguaeg.

Comment

• pokkerisheriff
                  Grinder
                  • Oct 2011
                  • 824

Algselt postitas backdoorsex Vaata postitust
                  peaaegu sama palju kui see, kuidas mõned ei taha vene keelt õppida, sest see on "russide värk ja nõme".

Comment

• VisaHing
                    mees nagu orkester
                    • Dec 2009
                    • 6718

Algselt postitas pokkerisheriff Vaata postitust
                    peaaegu sama palju kui see, kuidas mõned ei taha vene keelt õppida, sest see on "russide värk ja nõme".
                    Soomes elas mu majas ka posu russe. Kõik väitsid, et elanud siin 4-5 aastat aga soome keelt ei oska nad praktiliselt sõnagi.
                    Nõudsid isegi mult, et ma nendega vene keeles räägiks.

Comment

• Trapface
                      Jube Noob
                      • Feb 2012
                      • 197

Algselt postitas pokkerisheriff Vaata postitust
                      Ma ei tea, kas see on varem läbi käinud aga kuidas Sheriff suhtub seksuaalvähemustesse?

Comment

• ranka
                        • Sep 2008
                        • 36444

Soomes elas mu majas ka posu russe. Kõik väitsid, et elanud siin 4-5 aastat aga soome keelt ei oska nad praktiliselt sõnagi.
                        Nõudsid isegi mult, et ma nendega vene keeles räägiks.
                        Mis imelik võrdlus. Vaata ringi natukene - riigid on täis inimesi, kes elavad muudes riikides aastaid ei oska muud keelt peale oma kodumaa keele või inglise keele. Sama ka eestlastega, kes elavad aastaid Tais.

Comment

• ranka
                          • Sep 2008
                          • 36444

Tilti ajavad just need sussid, kes poole peo pealt koju lähevad kuna naine kutsub (loe: käsib) :P

Comment

• Godspeed_EJ
                            Klubi Liige
                            • Nov 2009
                            • 3049

Aga mida keegi arvab sellisest varjandist, et võtta pangalaen. Osta korter. Tõmmata üürilised sisse.
                            Mida see sinu suhtumise kohta ütleb? Eestlasena võiksid ikka oma emakeelt osata enne kui näpuga teiste suunas osutama hakkad.

Comment

• ranka
                              • Sep 2008
                              • 36444

Aga miks peab häda valetama? Naine ei luba muidu peole ehk ikkagi jõuame selleni, et püksid on ... ? :)

Comment

• Cypher0
                                Pokkerihai
                                • Jan 2010
                                • 1512

ma ei vihkagi venelasi,vaid neid venelasi,kes on nagu mu peale vihased kuna ma vene keelt ei oska, kuigi ise ta elab Eestis ja ei räägi sõnagi eesti keelt.
                                Unustasin lisada veel, et facebook ajab väga tilti:
                                1.inimesed kes postitavad pilte söögist mida nad õhtul sõid, ala peekon munaga pealt vaates, küljevaates, nagu wtf.
                                2.inimesed, kes postitavad oma lastest mingi 50 pilti ja siis mingi paluvad et ma hääletaks nende beebi poolt mingil konkursil.Nagu The Guard-is öeldi kõik beebid näevad ühesugused välja, kui just tegemist ei ole koleda beebibaga, ma ei taha su last igapäev vahtida.
                                3.inimesed, kes kutsuvad sind koguaeg mingeid mänge mängima.Ma pole elusees ühtegi mängu facebookis mängind,ega plaani ka.
                                4.inimesed, kes vastavad koguaeg mingitele täiesti mõttetutele küsimustele täiesti tavaliste vastustega ja nii mingi 100 küsimust järjest.
                                Siuke tunne on küll vahest et võtaks kõik vanad klassikaaslased maha sõbralistist ja jätaks aint lähedased sõbrad,kes ei postita sellist sitta koguaeg.
                                5. Need krdi isendid kes postitavad massiliselt pilte ühevärvilise taustaga, kus on mingi pointless 'mõttetera' peale kirjutatud.
                                6. Igasuguste memede, tekstiga funny picside jms asjade, mis kunagi isegi naljakad tundusid, ümbertegemine ja postitamine EESTI KEELES! Midav"¤"%"!%#&"!!!
                                7. Kui kodanik postitab järjest 35562 anekdooti aastast minem&#%i.

Pro tip:

Ei pea deletema neid, postituse üleval paremas nurgas on nupp, kust saab valida unsubscribe. Teeb sama välja.

Comment

Working...