Igapäevased asjad mis teid tilti ajavad.

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • alaska
    forever
    • Oct 2008
    • 6599

Re: Igapäevased asjad mis teid tilti ajavad.

Kas see on normaalne, et kui kassajärjekorras on 6 inimest (1,2,3,4,5,6) ja kõrval avatakse uus kassa, siis sinna moodustub järjekord 6,5,4? Minuarust on loogiline, et 4,5,6 järjestuses ja ma kunagi ei saa aru neist, kes sinna viimaselt kohalt esimeseks stardivad. Väga tilti ei aja kuna see nii standard, aga kui ise olen 6 või 5, siis alati lasen eesolevad enne mind.

Comment

• viki
      Grinder
      • Apr 2010
      • 893

Algselt postitas alaska Vaata postitust
      Kas see on normaalne, et kui kassajärjekorras on 6 inimest (1,2,3,4,5,6) ja kõrval avatakse uus kassa, siis sinna moodustub järjekord 6,5,4? Minuarust on loogiline, et 4,5,6 järjestuses ja ma kunagi ei saa aru neist, kes sinna viimaselt kohalt esimeseks stardivad. Väga tilti ei aja kuna see nii standard, aga kui ise olen 6 või 5, siis alati lasen eesolevad enne mind.
      Kõige õiglasem oleks,kui pärast teise kassa avamist oleks esimeses kassas 1,3,5 ja teises 2,4,6.Aga ise küll lähen ette,kui mu nina all kassa avatakse ja ei hakka teisi enda ette kutsuma.

Comment

• Codecci
        Luuramas Naisteturniire
        • Nov 2008
        • 7574

Uus kassa uus line-up imo.

Comment

• Priito
          Jube Noob
          • Mar 2009
          • 121

Inimesed.

Pühapäeval nõmme metsast tulles sattusin peale olukorrale, kus laps oli kukkunud ja haiget saanud ning ema hakkas teda sõimama(ema ja isa ise sõitsid ratastega). Lapsel oli pisar silmis ja jooksis emale järgi, ema lihtsalt sõimas ja mõnitas teda järjepidevalt ning sõitis eest ära.
          Mul viskas üle ja võtsin ka sõna. Seejäral hakkas noor ema minu peale suvalisi algkooli päritoluga mõnitusi pilduma. Isa lihtsalt oli kogu selle intsidendi vältel vait. Jäi rattaga seisma, ootas lapse järgi, tegi kalli ning pani ta pakiraamile istuma.

Tore fucking perekond.

Comment

• Roomet
            FPP Pro
            • Dec 2009
            • 211

Poest rääkides ajab mind tilti, et inimesed peavad järjekorras seisma üksteise perses kinni blokeerides terve vahekäigu. Ei ole raske vahe sisse jätta ja lasta teistel normaalselt liikuda.

Comment

• pokkerisheriff
              Grinder
              • Oct 2011
              • 824

Algselt postitas alaska Vaata postitust
              Codeccil üldiselt õigus, et uus järjekord - uus lineup. aga sellised olukorrad näitavad hästi kuiväga inimesed on valmis tõmblema et mingit mõttetut edu saada. sama asi ka liikluses, kus mõned rallivad nagu segased (siia juurde käib reeglina suunatulede arvelt kokkuhoidmine) ja võitlevad iga poole autopikkuse pärast. ja siis paar kilomeetrit eemal avastad foori taga istudes, et oss on lõpuks ikka kõrvalreas sinu kõrval vaatamata oma majesteetlikule tõmblemisele.

Comment

• Nozzu
                Vana Tegija
                • Oct 2008
                • 1140

Sheriff, sinu kirjeldatud tõmblemise eesmärgiks ei ole kuhugi kiiremini jõudmine. Tõmblemine: järsk kiirendamine, äkilised reavahetused, paaniline mahapidurdamine - see ongi eesmärk omaette. Täpselt samamoodi kihutatakse maanteedel 180+ km/h, ega seda ei tehta ju sellepärast, et jubedalt aega väärtustatakse. Ei - lihtsalt adrenaliini aetakse taga.

Mitte et ma sellist käitumist õigustaksin. Ei - kaugel sellest. Aga kui veel tsikliga tööl käisin, siis kirusin ennast tööle jõudes pea iga päev - et no on mul vaja niimoodi rapsida siis, saab ka ju rahulikult, ilma enda ja ratta tervist kaalule asetamata, kulgeda. Ent juba tööpäeva lõpus leidsin end taas küsitava mõistlikkusastmega manöövreid tegemas. Ei midagi hullu aga ikkagi - oleks saanud oluliselt kaitslikumalt sõita.

Comment

• ranka
                  Miljon Põhjust Kodus Olla
                  • Sep 2008
                  • 36444

Algselt postitas pokkerisheriff Vaata postitust
                  Codeccil üldiselt õigus, et uus järjekord - uus lineup. aga sellised olukorrad näitavad hästi kuiväga inimesed on valmis tõmblema et mingit mõttetut edu saada. sama asi ka liikluses, kus mõned rallivad nagu segased (siia juurde käib reeglina suunatulede arvelt kokkuhoidmine) ja võitlevad iga poole autopikkuse pärast. ja siis paar kilomeetrit eemal avastad foori taga istudes, et oss on lõpuks ikka kõrvalreas sinu kõrval vaatamata oma majesteetlikule tõmblemisele.
                  Olen nõus aga olen ise koruvalt mõelnud, et äkki on see minu selective memory. Panlen ainult tähele kui ta minu kõrval sama foori all on aga kui sai suure edu siis teda ei näe ju.

Comment

• rahvavaenlane
                    Klubi Liige
                    • Dec 2009
                    • 3040

närvi ajavad inimesed, kes arvavad, et eskalaator on parkla. BUTSI LIIGUTAGE OMI PAKSE PERSEID, UROODID.

Comment

• VisaHing
                      mees nagu orkester
                      • Dec 2009
                      • 6718

Algselt postitas rahvavaenlane Vaata postitust
                      närvi ajavad inimesed, kes arvavad, et eskalaator on parkla. BUTSI LIIGUTAGE OMI PAKSE PERSEID, UROODID.
                      hahaha.
                      Rahvavaenalne indiiid

Comment

• vonkartoffel
                        Pokkerihai
                        • May 2009
                        • 1658

Kassas on asi ikka nii et kui tehakse uus kassa siis järjekord säilib. Nägin kunagi saadet kaupluste etiketist :D

Comment

• totaldonk
                          Grinder
                          • Dec 2009
                          • 914

pole veel kordagi näinud, et sama järjekord säiliks :D

Comment

• tolmuahv
                            Klubi Liige
                            • Feb 2009
                            • 2502

Algselt postitas ranka Vaata postitust
                            Olen nõus aga olen ise koruvalt mõelnud, et äkki on see minu selective memory. Panlen ainult tähele kui ta minu kõrval sama foori all on aga kui sai suure edu siis teda ei näe ju.
                            Vahel jääb sama foori taha, teinekord pääses eelmise tsükliga läbi ja tema 10 sec väärt tõmblemine realiseerus 1.5 minutiliseks ajavõiduks. Keskmiselt jõuab kiiremini liikuja siiski varem kohale. Aga mõistagi suurema riskiga.

Comment

• privador
                              Pokkerihai
                              • Oct 2008
                              • 3951

nu kodu lähedal maxima-seal vaid üks müüja ongi ja 10-inimesega järjekord...
                              Aga noh seehästi Maxima omanikud elavad hästi ja kasumimarginaalid on päris kobedad.

Mind ajab järjekorra valikul tilti see, kui valin järjekorra ja kõrvaljärjekord läheb 100x kiiremini, sest minu järjekorras pole ma mdiagi tähele pannud või on muud probleemid
                              Autoga liigeldes olin sunnitud vahepeal ühistranspordiga sõitma. Nu krt tõesti pole nagu mingi pirtsakas endaarust, aga haisvad inimesed+(vene) nolgid kas joovad siis avalikult alkoholi ja lõugavad üle terve trolli...palun

Comment

• rollkopter
                                Grinder
                                • Oct 2011
                                • 501

liiklus ajab sitaks tilti, eriti need vennad kes vasakus reas munevad ja 45-50ga sõidavad
                                samuti ka zoomis need vennad kes pre timebank foldivad ja aeglustavad actionit

Comment

Working...