Igapäevased asjad mis teid tilti ajavad.

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Codecci
    Luuramas Naisteturniire
    • Nov 2008
    • 7574

Re: Igapäevased asjad mis teid tilti ajavad.

Algselt postitas atsetoon Vaata postitust
    Tõsiselt imestan, et keegi seda varem maininud ei ole:
    vanad inimesed, eriti eestlased. Ei tea miks aga igal pool mujal on vanurid tuhat korda elurõõmsamad ja ei uimerda nii palju. Ühistranspordist ei hakka rääkimagi, see on nende mängumaa ja selle üle pole mõtet tildata aga absoluutselt igal pool jauravad oma suhtlemisvajadusega ja liiguvad pool kilomeetrit tunnis. Ja reeglina just siis kui mul on rämedalt kiire. Hea näide oli kui ükspäev arsti juures käisin. Aeg oli kirja pandud ja loomulikult sattus miski memm ette, mulle tundus suht tervena. Liikus normaalselt ja tundus rõõmus olevat ja värki. Obv läks tal arsti juures üle 30 minuti. Endal läks kabinetis u. 3 minutit, edasi oli vaja apteeki minna ja ma ei olekski sellest siin kirjutama hakanud, sest kõik seni on suht standard. Aga seal retseptuuris juhtus selline vahva lugu, et oli vaja järjekorranumber võtta. Võtsin siis, kuigi kedagi enne mind ei olnud. Ja obv oli proviisoritel vaja mingi vahetus omavahel korraldada. Ja too mimm, kes maha istus võttis miski proua ette. Ok pole lugu, miski teine mimm seisis seal kõrval ja küsisin tollelt, et kas saab äkki mu medikamendid ära tuua. Too, kes istus ütles, et oodake palun ja sain veel lollakama naeratuse kui mcdonaldsi teenindajatel. Ok istusin maha siis, suht selline tunne oli nagu oleks 5 hyperit fishi vastu bad beatidega kaotanud. Ja obv võttis proua kõigepealt oma retseptiravimid ära. Siis "mehe" omad. Ja kui küsiti, kas saab veel kuidagi aidata, siis jahus midagi, et tal mingi ravim tekitab hirmsat allergiat. Kõik viimased tegevused toimusid samasuguse slowmotioniga nagu Aafrikas Fifa MMil kordused, kui Lampard värava lõi, mida pimedad kohtunikud ei näinud. Peale seda tundus, et hakkab maksmiseks minema, apteegitsikk küsis, kas Apoteka membercardi on. Mammil ei olnud. Aga seeniorkaarti? See oli! Läks 3 minutit aega kuni apteeker suutis selgeks teha, et 2 seeniorkaardiga ei saa topeltsoodustust. Siis jahusid mingi 10 minutit Lioton 1000 gelist ja minust nad sinna ka jäid.

Välismaa vanainimesed naeratavad, on oma eluga rahul ja suhtlevad enda vanuste inimestega ja kogu selline jama on olemata. Meil käiakse Edgarit valimas ja mõeldakse, et küll on ikka tore, et Mustamäele uus turg tehti ja, et Nõmmelt Piritale Milvile tasuta külla saab sõita.

Ma tunnen ennast nüüd väga halva inimesena, et ma neid vanakesi eriti ei salli aga tundsin, et ühiskond on selleks valmis. Päikest!

Tõnis
    Endalegi käivad penskarid pinda, aga kahtlen, et Eestis midagi erilist on. Sa pigem neid välismaa penskareid näinud turistikates kus liiguvad vast keskmisest paremal järjel pensionärid või töötajad keda tööle ei võetaks sellise koha peale kui torisevad. Või lihtsalt jõukamatest Lääne-Euroopa või Skandinaavia (või Aasia, mis olenemata palgast on omaette teema :D) riikidest pärit kus pensionid head ja kurta pole niipalju vaja :P

Lähed mõnesse endisesse nõukaaja riiki kus pensionid sellised nagu Eestis siis vaevalt sind parem vaatepilt ees ootab :D

Comment

• alaska
      forever
      • Oct 2008
      • 6599

Ja sealt edas, vaevalt et asi vanuses on, vähe raha paneb igas vanuses inimesed hädaldama.

Aga nende järjekordadega, ma viisin kah autot korralisse hooldusesse, kõik kokku lepitud, vaja ainult võti ära anda, mingi vanamees on minu ees. Klienditeenindaja jumala rahulikult kuulab täiesti lambi heietusi autode teemal. Teate küll, mul oli nii, aga sellega seoses tuleb meelde selline lugu, mis omakorda meenutab ühte korda, mis sarnanes selle teise korraga. Proovisin oma võtit toppida sinna vahele, mõtlesin, et aitan vähe klienditeenindajat, vanamees niikuinii aru ei saa, aga ei, klienditeenindaja jumala järsult keeldus ja lasi edasi vanamehega. Ei olnud nagu tuttavate vaheline vestlus, vaid klienditeenindaja poolt selline mhm ja ahah, nagu tahaks ise kah penskarist lahti saada.
      Lõpuks tuli teine töötaja kõrvalboxi ja asi lahenes.

Comment

• timz0333
        Pokkeritark
        • Mar 2009
        • 6322

Proovisin oma võtit toppida sinna vahele, mõtlesin, et aitan vähe klienditeenindajat, vanamees niikuinii aru ei saa, aga ei, klienditeenindaja jumala järsult keeldus ja lasi edasi vanamehega. Ei olnud nagu tuttavate vaheline vestlus, vaid klienditeenindaja poolt selline mhm ja ahah, nagu tahaks ise kah penskarist lahti saada.
        Saadan viisakalt minema sellise vanamehe kui järjekord. Järjekorda pole, siis võid jutustada.

Äärmiselt nõrk klienditeenindus, kui näeb, et inimene ootab võti näpus ei ole ju raske küsida vahele korra ja siis vanamehega juttu edasi vadistada.

Baaris ma tahaks ka baaridaamiga juttu rääkida vb maast ja ilmast aga kui teine inimene tahab õlut osta siis vaevalt, et üks hea baaridaam sinuga rääkima jääb vaid ütleb viisakalt, et järgmine palun.

Comment

• ok2aa
          Klubi Liige
          • Oct 2008
          • 1903

vanad inimesed, eriti eestlased. Ei tea miks aga igal pool mujal on vanurid tuhat korda elurõõmsamad ja ei uimerda nii palju. Ühistranspordist ei hakka rääkimagi, see on nende mängumaa ja selle üle pole mõtet tildata aga absoluutselt igal pool jauravad oma suhtlemisvajadusega ja liiguvad pool kilomeetrit tunnis. Ja reeglina just siis kui mul on rämedalt kiire. Hea näide oli kui ükspäev arsti juures käisin. Aeg oli kirja pandud ja loomulikult sattus miski memm ette, mulle tundus suht tervena. Liikus normaalselt ja tundus rõõmus olevat ja värki. Obv läks tal arsti juures üle 30 minuti. Endal läks kabinetis u. 3 minutit, edasi oli vaja apteeki minna ja ma ei olekski sellest siin kirjutama hakanud, sest kõik seni on suht standard. Aga seal retseptuuris juhtus selline vahva lugu, et oli vaja järjekorranumber võtta. Võtsin siis, kuigi kedagi enne mind ei olnud. Ja obv oli proviisoritel vaja mingi vahetus omavahel korraldada. Ja too mimm, kes maha istus võttis miski proua ette. Ok pole lugu, miski teine mimm seisis seal kõrval ja küsisin tollelt, et kas saab äkki mu medikamendid ära tuua. Too, kes istus ütles, et oodake palun ja sain veel lollakama naeratuse kui mcdonaldsi teenindajatel. Ok istusin maha siis, suht selline tunne oli nagu oleks 5 hyperit fishi vastu bad beatidega kaotanud. Ja obv võttis proua kõigepealt oma retseptiravimid ära. Siis "mehe" omad. Ja kui küsiti, kas saab veel kuidagi aidata, siis jahus midagi, et tal mingi ravim tekitab hirmsat allergiat. Kõik viimased tegevused toimusid samasuguse slowmotioniga nagu Aafrikas Fifa MMil kordused, kui Lampard värava lõi, mida pimedad kohtunikud ei näinud. Peale seda tundus, et hakkab maksmiseks minema, apteegitsikk küsis, kas Apoteka membercardi on. Mammil ei olnud. Aga seeniorkaarti? See oli! Läks 3 minutit aega kuni apteeker suutis selgeks teha, et 2 seeniorkaardiga ei saa topeltsoodustust. Siis jahusid mingi 10 minutit Lioton 1000 gelist ja minust nad sinna ka jäid.

Välismaa vanainimesed naeratavad, on oma eluga rahul ja suhtlevad enda vanuste inimestega ja kogu selline jama on olemata. Meil käiakse Edgarit valimas ja mõeldakse, et küll on ikka tore, et Mustamäele uus turg tehti ja, et Nõmmelt Piritale Milvile tasuta külla saab sõita.

Ma tunnen ennast nüüd väga halva inimesena, et ma neid vanakesi eriti ei salli aga tundsin, et ühiskond on selleks valmis. Päikest!

Tõnis
          Tldr

Comment

• VisaHing
            mees nagu orkester
            • Dec 2009
            • 6718

Tõnis
            loooooooooooooool

--

Aga muidu olen nõus :D

Comment

• mäger
              Räme Fish
              • May 2012
              • 24

Inimesed, kes kõnet vastu võttes mitte midagi ei ütle, ootavad lihtsalt telefon kõrva ääres. Ise pead ära arvama, kas ta kuuleb sind või ei kuule...

Comment

• timz0333
                Pokkeritark
                • Mar 2009
                • 6322

Algselt postitas mäger Vaata postitust
                Inimesed, kes kõnet vastu võttes mitte midagi ei ütle, ootavad lihtsalt telefon kõrva ääres. Ise pead ära arvama, kas ta kuuleb sind või ei kuule...
                like :)

Comment

• Emma
                  Grinder
                  • Mar 2013
                  • 529

Algselt postitas mäger Vaata postitust
                  :) mulle meeldib ka teha nii, eriti kui võõras number või inimene, kellega väga rääkida ei taha

Comment

• peete82
                    Vana Tegija
                    • Jan 2010
                    • 1310

penskaril on ilmselt päeva või nädala tipphetk see, kui apteegis käib. Umbes sama mis endal kui mõnele kobedale tsikile saad ära panna. Eks siis naudibki iga hetke, peale Õnne 13 ju muud elus ei ole. (see ootab meid kõiki ees muide)

Comment

• Ints
                      Vana Tegija
                      • Nov 2010
                      • 1216

välismaa vanainiemstel on rohkem plekki ja ravikulud enamus tasuta, pluss käiakse reisidel jne :P

Comment

• virukunn
                        Pokkerihai
                        • Jul 2010
                        • 2036

Pokkeritubade promod.

Wager $5 on any of our Slots, Video Poker or Jackpot Games and Win or Lose we'll give you $5 in cold, hard cash!

Comment

• privador
                          Pokkerihai
                          • Oct 2008
                          • 3951

Mulle käib jubedalt tilti, kui ma avastan kell 6 päeval, et külmkapp tühi ja vaja poodi minna. St tippajal keskuses kolamist ja järjekordades passimist, mis ajab mind ülitilti

Siit johtuvalt. Kas on sellist teenust, kus nt toidukott tuuakse koju, paned arvutis asjad kirja ja tüüp tuleb ukse taha
                          Keegi sellist äri ei taha teha?Tundub, et oleks nagu nõudlus
                          Rääksiin ka sõbraga ta ütles, et see ei mängi vällja sest ütles, et klient pole nõus mingi 5-10 euri extra maksma. Ma pole selles imo nii kindel

Comment

• Oliverk
                            Moderaator
                            • Nov 2008
                            • 3016

Algselt postitas privador Vaata postitust
                            Mulle käib jubedalt tilti, kui ma avastan kell 6 päeval, et külmkapp tühi ja vaja poodi minna. St tippajal keskuses kolamist ja järjekordades passimist, mis ajab mind ülitilti

Siit johtuvalt. Kas on sellist teenust, kus nt toidukott tuuakse koju, paned arvutis asjad kirja ja tüüp tuleb ukse taha
                            Keegi sellist äri ei taha teha?Tundub, et oleks nagu nõudlus
                            Rääksiin ka sõbraga ta ütles, et see ei mängi vällja sest ütles, et klient pole nõus mingi 5-10 euri extra maksma. Ma pole selles imo nii kindel
                            Kasuta Selverit kus iseteenindus kassad olemas. Piiksutad oma asjad ostmise käigus ära ja tõmbad kaardi läbi. Best thing peale koju toomist imo.

Comment

• widescreen
                              Grinder
                              • Dec 2010
                              • 579

selline teenus peaks olemas olema küll. ei viitsi otsida linki :D

Comment

• jrgn hell
                                Klubi Liige
                                • Oct 2008
                                • 3328

Aga kasuta taksot. Alkot toovad küll; ju toovad süüa ka

Comment

Working...