Igapäevased asjad mis teid tilti ajavad.
Collapse
X
-
Re: Igapäevased asjad mis teid tilti ajavad.
Üks suurimaid asju, mis mind siin foorumi juures tilti ajab on see, et kiirpostitust/Quick replyd tehes ei saa teksti/pilte jms spoilerisse panna, vaid pean GO ADVANCED....lingile klikkima.
Cmon, lisage Spoileri shortcut
Last edited by hotcocacola; 14.05.12, 20:23.
Comment
-
Väldin seda valusat teemat. Seda saab teha kindlasti aga see on üks fking häkkimine ning ma ei viitsi mitu tundi testis möllata. Spoileri kood on tehtud vanale vBulletinile ning uuele quick editorisse portimine on raudselt pain in the ass.
Comment
-
sa imbetsill oled ikka toorelt nerd, sai saanud aru mida inward sellega mõtles w. kui noorus nikub seina taga, mitte keegi ei puuri pilti seina. lollakas, ausalt lolll. tartusse jõuan siis maksad nõdrameelsus maksu mulle 5 viina ja 3 õlut + litsid.Algselt postitas Svenza Vaata postitust+1
*Kui muruniidukiga lõristatakse tund aega järjest, või kui venelased lasevad Annelinnas suvalistel lambiõhtutel (mitte tähtpäevad) rakette jms ilutulestikku õhku.
Comment
-
Irwww, kuradi vitunahk , pea lõuad. Vanasti nimetati seda saagimiseks, mitte puurimiseks :D
Ma ise kepin niimoodi, et vene vanamutid tulevad kõrvalrõdudele ja siis lõugavad: Opjat trahajut :D:D:D
Mul jäi insta kepp pooleli ja olin naerukrampides. Nii, et vähemalt üks asi on millega ma oma naabreid mõnusalt tilti ajan :D:D:D Lahtise aknaga kepp FTW!
Comment
-
Vid or it didnt happen.Algselt postitas Svenza Vaata postitustIrwww, kuradi vitunahk , pea lõuad. Vanasti nimetati seda saagimiseks, mitte puurimiseks :D
Ma ise kepin niimoodi, et vene vanamutid tulevad kõrvalrõdudele ja siis lõugavad: Opjat trahajut :D:D:D
Mul jäi insta kepp pooleli ja olin naerukrampides. Nii, et vähemalt üks asi on millega ma oma naabreid mõnusalt tilti ajan :D:D:D Lahtise aknaga kepp FTW!
Comment
-
tuli meelde. ammu aastaid tagasi keppisin ühte oma armukest ühel ilusal kevadhommikul tartu lauluväljaku taga nr 16 bussipeatuses. okei, kell varajane hommik ja ma panen teda seal koera ja 2 vene vanamutti bussipeatuses. kobisevad seal miskit ja vaatavad meid jne, mul ka pohhui, nikun edasi. ja räägivad järjest valjemini ja ma kepin ikka mõnuga kõvemini. passivad raiped ja ainult mölisevad. ma sittagi vene keelest aru ei saanud. ok, ma vaevast lahti ja mutid bussi peale läinud ja see sõbrants kellega me seal olime on vene fill ja rääkis mulle mida nad omavahel rääkisid. üks ütles teisele, et kurat ma olin noor, siis keppisin moskva metroos nii, et vanaemad vahtisid silmad punnis. teine oli selle peale vastu öelnud, et moskva metroo, sa loll mutt, pole midagi, mina olen ermitaazis kahe mehega keppinud.
vot siis mul vajus larhv lahti, ma ise arvasin et mutid pajatavad sellest, kui hukka noorus läinud on.
Comment
-
Algselt postitas rahvavaenlane Vaata postitustsa imbetsill oled ikka toorelt nerd, sai saanud aru mida inward sellega mõtles w. kui noorus nikub seina taga, mitte keegi ei puuri pilti seina. lollakas, ausalt lolll. tartusse jõuan siis maksad nõdrameelsus maksu mulle 5 viina ja 3 õlut + litsid.:D solid tekstAlgselt postitas Svenza Vaata postitustIrwww, kuradi vitunahk , pea lõuad. Vanasti nimetati seda saagimiseks, mitte puurimiseks :D
Comment
-
Kuidagi olete veel kuskil kedagi lahedalt keppinud?
Comment
-
-
jaaa, kindlasti. sa härdameelne saad isegi loa isegi sellest filmi stsenaarium meisterdada.
Comment
-
jumal auta.. no maitea ma koguaeg amazon.co.uk'st asju tellinud, isegi selline lihtne asi nagu auto USB laadija.. saatmiskulu on sama kallis kui see laadija seal, aga ikkagi kokku ca kaks korda odavam kui eestist poest osta..Algselt postitas Purz Vaata postitustOtsin endale kõlareid elutuppa, leidsin:
USA netipoes $170
Eestis €350
Tilt!
Comment
TC
Comment