*** MAI OFFTOPIC*** naise otsib igaüks ise

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • viki
    Grinder
    • Apr 2010
    • 893

Re: *** MAI OFFTOPIC*** naise otsib igaüks ise

Järjekordne hull mäng tennises Isneri esitluses.Mehed on viiendat setti juba pea kaks tundi mänginud.

Comment

• ok2aa
      Klubi Liige
      • Oct 2008
      • 1903

Algselt postitas inward Vaata postitust
      Päris äärmuslikud fännid.

[YOUTUBE]z93iQgI3_Iw[/YOUTUBE]
      tegemist on veits kallutatud teosega. päris mitu vigast tõlget ja lol euroopa kaart on esitatud (kaardil on tsehhi ja austria ära vahetatud ja all nurgas on veel jugoslaavia.

Comment

• Romka
        Pokkerihai
        • Mar 2009
        • 1544

Fakk kui võimas, kuulake lihtsalt.
        (Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

Last edited by Romka; 31.05.12, 22:20.

Comment

• Potsataja
          õilishing
          • Oct 2008
          • 5270

Loen mina artiklit http://www.tallinnapostimees.ee/8612...e-kohtus-alla/ ja siis googeldades tuleb http://www.tallinn.ee/est/g7005s59858 ette.

Esiteks, ma olen ennem ka tähele pannud, et avalikus sektoris on ikka krdi palju neid "spetsialiste" ja teiseks kuidas kõik pea-, juhtiv- või vanemspetsialistid olla saavad, kui ühtegi lihtsalt (noorem)spetsialisti polegi?

Comment

• isutuba
            Grinder
            • Sep 2009
            • 633

No fuck üritasin paar h magama jääda ja no ei õnnestunud,hommikul pean vara ülesse tõusma ......sellisteks puhkudeks tuleb alati üks poolik voodi kõrval hoida,aga siis ka kaks varjanti,kas tuleb hea uni või kõva pralle tuju...teise varjandiga jõuad hommikul koju asjaajamised jäävad tegemata,ärkad lõunal ja värised õhtuni. Selline 50-50 riski business.

E.või oskab keegi midagi paremate oddsidega soovitada?
            Last edited by isutuba; 01.06.12, 02:53.

Comment

• ranka
              Miljon Põhjust Kodus Olla
              • Sep 2008
              • 36444

Algselt postitas masterpuppet Vaata postitust
              Lihtsalt üldise foorumi harimise eesmärgil märgin, et meestearsti / androloogi juurde saab saatekirjata.
              Tahtsin sama öelda. Sama kehtib ka nahaarsti juurde minekuga. Järjekorrad võivad olla tõesti teinekord pikad, kuna eestis töötab kõiges paar androloogi aga alati saab järjekorraväliselt sisse kui natuke rohkem maksta. See ei ole eriti kallis. Kui ei meeldi maksta siis kannata nagu ikka.

Comment

• totaldonk
                Grinder
                • Dec 2009
                • 914

Algselt postitas isutuba Vaata postitust
                No fuck üritasin paar h magama jääda ja no ei õnnestunud,hommikul pean vara ülesse tõusma ......sellisteks puhkudeks tuleb alati üks poolik voodi kõrval hoida,aga siis ka kaks varjanti,kas tuleb hea uni või kõva pralle tuju...teise varjandiga jõuad hommikul koju asjaajamised jäävad tegemata,ärkad lõunal ja värised õhtuni. Selline 50-50 riski business.

E.või oskab keegi midagi paremate oddsidega soovitada?
                weed :D

Comment

• KristjanLaas
                  Pokkeritark
                  • Oct 2009
                  • 6450

(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

In before trenn.
                  Mina valin mingi vlogi/ebooki/sõnadega raadiosaate vms., mida ei pea silmadega vaatama , taustaks ja kui und ei tule, siis vähemalt saab kuulata huvitavat juttu ja tavaliselt tuleb lõpuks uni ka selle peale.

Also, ROFL http://www.ohtuleht.ee/479209
                  Last edited by KristjanLaas; 01.06.12, 09:48.

Comment

• Svenza
                    Svetlana aka Buldooser
                    • Oct 2008
                    • 3591

Kellelgi Eesti-Soome jalka pileteid pole üle? Nii poole hinnaga ära anda? Mõtlesin, et lähen mängule, aga 15€ pileti eest mkasta on ulme. Mõtlesin , et 5£ täispilet ja soodukas 3€. Tra, ma ei saa aru mida nad need hinnad nii kirveks ajavad??? Eesti-Iirima oli ka 12-16€ pilet. Täitsa värdjad kui tilti ajavad.

Comment

• IamAllin
                      Pokkerihai
                      • Aug 2009
                      • 1653

Algselt postitas Svenza Vaata postitust
                      Kellelgi Eesti-Soome jalka pileteid pole üle? Nii poole hinnaga ära anda? Mõtlesin, et lähen mängule, aga 15€ pileti eest mkasta on ulme. Mõtlesin , et 5£ täispilet ja soodukas 3€. Tra, ma ei saa aru mida nad need hinnad nii kirveks ajavad??? Eesti-Iirima oli ka 12-16€ pilet. Täitsa värdjad kui tilti ajavad.
                      tegelikult on asi nii, et kulud tuleb vähemalt nulli saada ning jutu järgi sain aru, et tartus korraldamine läks kallimaks + staadion mahutab kõvasti vähem inimesi ning sellest tingituna ka selline piletihind. Arvasin ise ka 5€ kanti, aga läks hoopis nii:P siiski olen üleni sinises kohal:D

Comment

• qbj0hn
                        Auk on auk. FAKT!
                        • Nov 2008
                        • 7091

Algselt postitas ranka Vaata postitust
                        Tahtsin sama öelda. Sama kehtib ka nahaarsti juurde minekuga.
                        Ei tea küll, et saaks. Ma olin suvel pea hinge vaakumas ja sain nahaarsti aja 2e kuu prst. Ilge sebimise peale tänu sellele, et ema tuttav oli mingi tegelane haiglas, antud arsti järjekord oli muidu 5 kuud. Kohaliku nahaarsti järjekord oli 3-4 kuud pikk. Saatekirja ka vaja perearstilt obv, aga see savi compared selle järjekorraga.
                        Ise ma jätsin ka selle asja hilja peale muidugi, oleks pidanud enne arsti juurde minema kui asi nii hull on, pold aimugi nendest ulme järjekordadest.
                        Praeguseks hetkeks kõik korras juba.

Comment

Working...