*** MAI OFFTOPIC*** naise otsib igaüks ise

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Potsataja
    õilishing
    • Oct 2008
    • 5270

Re: *** MAI OFFTOPIC*** naise otsib igaüks ise

Nagu tõsiselt?

Ei ole olemas kummitusi ilma jumalata ja jumalat ilma kummitusteta, kui nüüd tulnukad välja arvata, kes võivad vabalt nii mõnegi religiooni taga olla.

Comment

• rasmer
      Vana Tegija
      • Oct 2009
      • 1306

Algselt postitas Ghost0 Vaata postitust
      Ma ei saa aru kuidas on võimalik, et keegi kummitusi usub(nagu jumal imo). Füüsiliselt nii jabur teema lihtsalt. Mis kuradi tasandil see eksisteerida saab? Millest koosneb? Mingi "kogu"(mis liigub ka läbi seina?) on sama inteligentne nagu keerulise ehitusega inimene - räägib jne? Puhas kujutlusvõime minu jaoks.
      +1
      Minu arvates sama ja uskumine tugevalt seotud inimese intelligentsiga.

Comment

• qbj0hn
        Auk on auk. FAKT!
        • Nov 2008
        • 7091

Sellest võibki vaidlema jääda.
        Ei kritiseeri kellegi uskumusi/veendumusi, lihsalt minu arvamus selline.

Comment

• VisaHing
          mees nagu orkester
          • Dec 2009
          • 6718

tavai 5.10 hyper turbo. one time please :( 35 left

Comment

• alaska
            forever
            • Oct 2008
            • 6599

Varem võis veel mingeid kahtlusi tekkida, aga praegu kui igal inimesel on salvestusvahend taskus, peaks ammu juba mingi korralik ghost või ufo kaadris olema. Aga ei, ikka sama jama nagu 40 aastat tagasi, mingid udukogud ja varjud. Olen kah neid laupäevaseid saateid vaadanud ja sorry, nii tegijad kui vaatajad võiks oma aega kasulikumalt kulutada.

Comment

• Ghost0
              Vana Tegija
              • Oct 2008
              • 1335

Algselt postitas Fabulous Vaata postitust
              Kummitustesse uskumist ei saa religiooniga samale tasandile asetada. Religiooni uskumine on hoopis teine asi kui tulnukatesse/kummitustesse/etc.
              Jah, natuke kehvasti kukkus esimene lause välja. Religioon on veits laiem mõiste, mille puhul on üsna kohatu teiste inimeste tõekspidamisi kritiseerida. Tulnukatesse võin vabalt uskuda btw, universuum on suur ja lai - miks ei või peale meie keegi kuskil olla?(See ei tähenda nüüd seda, et nad siin planeedil käinud on.)

Algselt postitas fyte Vaata postitust
              Päris nii must-valge nüüd küll pole. Ei viitsi hetkel googeldada, aga esimesena sellistest seletamatutest juhtumitest meenub see, kuidas opilaual olev patsient, kelle elu oli juuksekarva otsas, rääkis üles ärgates, et nägi end ülevalt hõljudes (olles reaalselt teadvusetu) ja samas oskas ka ära nimetada kellaajaliselt, mis õues parklas toimunud oli jne.. mida hiljem videolindilt kontrolliti ja paika pidas.
              Nõus, et kõik pole must-valge ja arvan ka, et inimese aju on üks kuradima võimas/keeruline asi. Sellepärast arvangi, et need kummitused on aju "enda toodang", mingite faktorite mõjul vms. See lugu mis rääkisid võib samamoodi fake olla tegelt, aga kindlasti on siin maailmas veel midagi avastamata :)

Comment

• Mr_Kenny
                Vana Tegija
                • Jun 2011
                • 1357

Oh noes, mitte see teema..

Fake??
                Last edited by Mr_Kenny; 07.05.12, 23:18.

Comment

• camu
                  Super Moderaator
                  • Jan 2009
                  • 3411

Minge persse oma kummitustega... rly

Comment

• eluvaatleja
                    Jube Noob
                    • Nov 2010
                    • 135

Ma ei saa aru kuidas on võimalik, et keegi kummitusi usub(nagu jumal imo). Füüsiliselt nii jabur teema lihtsalt. Mis kuradi tasandil see eksisteerida saab? Millest koosneb? Mingi "kogu"(mis liigub ka läbi seina?) on sama inteligentne nagu keerulise ehitusega inimene - räägib jne? Puhas kujutlusvõime minu jaoks.
                    tuult näed või saad käega katsuda aga ometi usud, et on olemas? olevat olemas paralleelmaailmad. võta 10min aega ja tee endale pendel ja proovi ning mõtle, mis asi see siis on mis seda liigutama asub...

elioni digi tv -s on 24 kanali peal Investiogation ja sealt jookseb juba pikemat aega saade nimega Ghost, milles näidatakse olukordi, mida on näinud korraga ja samal ajal mitu erinevat inimest ja need olukorrad pole oma olemustest sugugi positiivsed. kui näiteks perekond on valmis oma maja maha müüma, et aga pääseda sellisest olukorrast, siis pole enam tegemist "elu huvitavamaks elamisega".

ma arvan, et kui pakutaks neile mitte uskujatele võimalust ööbida keset metsa mõnes nö kummitavas majas, siis enamus mitte uskujaid vast keelduks, aga mis põhjusel siis keeldutakse kui nende arust kummitusi ei saa eksisteerida.

Comment

• kardaanirist
                      Pokkerihai
                      • Nov 2009
                      • 3675

Ma ei saa aru kuidas on võimalik, et keegi kummitusi usub
                      kasutajanime valik on huvitav.

Comment

• camu
                        Super Moderaator
                        • Jan 2009
                        • 3411

Algselt postitas eluvaatleja Vaata postitust
                        tuult näed või saad käega katsuda aga ometi usud, et on olemas? olevat olemas paralleelmaailmad. võta 10min aega ja tee endale pendel ja proovi ning mõtle, mis asi see siis on mis seda liigutama asub...

elioni digi tv -s on 24 kanali peal Investiogation ja sealt jookseb juba pikemat aega saade nimega Ghost, milles näidatakse olukordi, mida on näinud korraga ja samal ajal mitu erinevat inimest ja need olukorrad pole oma olemustest sugugi positiivsed. kui näiteks perekond on valmis oma maja maha müüma, et aga pääseda sellisest olukorrast, siis pole enam tegemist "elu huvitavamaks elamisega".

ma arvan, et kui pakutaks neile mitte uskujatele võimalust ööbida keset metsa mõnes nö kummitavas majas, siis enamus mitte uskujaid vast keelduks, aga mis põhjusel siis keeldutakse kui nende arust kummitusi ei saa eksisteerida.
                        See on tegelt psühholoogiliselt ära seletatud erinevate teooriatega. Ja mismõttes majas kummitab, näidake reaalseid kaadreid...

Comment

• udikaz
                          Pokkerihai
                          • Nov 2009
                          • 1946

Ma ei saa aru kuidas on võimalik, et keegi kummitusi usub
                          Esimene asi mis meelde tuli ja ehk sa siis seletaksid ära. kui olla maja teisel korrusel ja kuuled kuidas trepi peal sammud käivad(ok vana maja ja puust trepp võib teha häält) ja siis käib ülemise korruse vannitoa uks lahti mis on otse trepist üles tulles ning sulgub mõne aja pärast. majas viibisime naisega kahekesi ja olime magamistoas. kas siis me mõlemad kujutasime seda sama asja endale samal ajal ette? või juhuslikult nagises trepp just enne seda kui täiesti lambist vannitoa uks(mis oli suletud) lahti läheb? ja natukese aja pärast läheb uuesti kinni.

imo inimesed lihtsalt ei usu seda enne kui ise midagi kogevad. thats it.

Comment

• qbj0hn
                            Auk on auk. FAKT!
                            • Nov 2008
                            • 7091

Pigem peaks siis mitteuskujad lihtsalt seal majas olema ja alles hiljem neilt küsima kas nad said aru, et midagi kahtlast toimus.
                            Sest kui sa juba tead vms siis hakkad jube ise asju ette kujutama, ning nii poleks legit tulemused.

Comment

• ranka
                              Miljon Põhjust Kodus Olla
                              • Sep 2008
                              • 36444

Keelduks seepärast, et need vanad majad on parajalt räpased urkad, mis tekitavad kõhedust. Võrdle seda, et kopli liinitel urgas on piiratud paksult mentidega ja oled üleni turvatud aga hui sa tahaksid üksinda seal hoones ööbida.

Alaska selgitas hästi, olen täpselt samal nõul.

Comment

• Poke
                                Grinder
                                • Mar 2010
                                • 995

mul tulid tuttava sõbral tulnukad aknast sisse.

Comment

Working...