Märtsi offtopic---Camule vist ei leiagi naist!

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Relamz
    Vana Tegija
    • Jan 2010
    • 1467

Re: Märtsi offtopic---Camule vist ei leiagi naist!

Experience Freedom
    ExperienceSeries.com www.InfinityList.com - We discover videos like this everyday. Special thanks to: Ossie Khan Roberta Mancino Chris "Douggs" McDougall Joby Ogwyn Jeff Nebelkopf Barry Holubeck Other skydivers: Alana Jade Bertram Vicki Allen Jill Grantham Brett Newman Adrian Aquardo Jon DeWet Haas Herbert Aerobatic Pilot: Ben Lappin Chapter 1: Experience Human Flight (vimeo.com/22428395) Chapter 2: Experience Zero Gravity (https://vimeo.com/29017795) Light off - Music up - Full screen! We are very proud to be working with the some of the worlds most talented Skydive, Base Jumping and Wingsuit athletes. Our aim through this video is to showcase their work and open the doors for other athletes and filmmakers and provide opportunities for greater exposure. This is The INFINITY LIST Mission and we do it in eight adventure sports categories. It's what we do. www.InfinityList.com www.facebook.com/InfinityList twitter.com/InfinityList The Experience Freedom Journey will take you through the world of skydiving and Base Jumping in some of the most amazing and scenic locations in the world. Special Thanks to the following: Fr. Tedd Rudd 1976 – 2011 Thank you for bringing colour to so many peoples lives. Chris “Douggs McDougall http://www.basedreams.com/default.aspx Roberta Mancino https://www.facebook.com/pages/Mancino-Roberta/161903407172302 Barry Holubeck https://vimeo.com/user4059638 Jeff Nebelkopf http://www.fogheadstudios.com/Foghead_Studios/Home.html Ben Lappin https://www.facebook.com/blappin 2009 National Intermediate Champion 2008 New South Wales Champion 2008 3rd place Victorian Championsips 2008 Victorian Sportsman Champion 5D Wingsuiting’s Brett Newman and Adrian Acquado https://www.facebook.com/pages/5D-Wingsuit/200960470179?ref=ts Yarra Valley Helicopter. Craig and Andy http://www.yarravalleyhelicopters.com.au/ And: Brad Goble, Pat Smith, Chas Mackinnon, Ossie Khan, Vicki Allen, Alana Jayde Bertram, Jill Grantham, Justin De Waad, Haas Herbert, Jon DeWet, Mike Tibbits, Tom Sierakowski Shot on a GoPro Music: Immediate Music – “Surrender To Hope” http://itunes.apple.com/album/surrender-to-hope/id381435982?i=381436012

Comment

• jrgn hell
      Klubi Liige
      • Oct 2008
      • 3328

Täna tulevad wikipedias uuendused.

Comment

• qbj0hn
        Auk on auk. FAKT!
        • Nov 2008
        • 7091

Algselt postitas jrgn hell Vaata postitust
        Made my day.

Comment

• camu
          Super Moderaator
          • Jan 2009
          • 3411

edasi ei pane keegi?

Comment

• qbj0hn
            Auk on auk. FAKT!
            • Nov 2008
            • 7091

Siin usas on stuff ikka epic xxl size kõik. Kuradi 4 liitrised piimad jne.
            Tellisime hiina toitu, jõudsin portsionist ainult pool ära süüa, sest asi oli sitaks suur ikka ja ma ikka suht täitmatu kõhuga ka. Siis öeldi, et see pidavat kõige väiksem ports seal olema lmao.
            Inimesed in general tunduvad ikka suht laisad ka, üldse ei imesta, et nii jämedad siin paljud on. 1-2 minuti kaugusesse poodi minnakse ka autoga, tanklas ei pea autost väljagi tulema ja tangitakse su eest ära jne. Kaubanduskeskuste parklad on autosid filled 24/7 ja isegi poes sees osad lasevad mingite elektrooniliste kärudega ringi lol ja jala ei kõnnita.
            Tegelikult kui ma praegu mõtlen siis ma polegi eriti näinud, et keegi jala käiks kuskil tänaval. Kui siis ainult mingid noorte pundid kes kuskil nurga peal chillivad.
            Riided ja siuksed asjad on ka poes võrreldes eestiga sitaks odavad. Ostsin omale poest mingid guessi teksad 40 dollariga mis eestis on probably 150€+ lol ja üldse isegi mingid brändid mis eestis on sitaks kallid tunduvad siin kõik täiesti normaalse hinnaga.
            Kütus ka regular on mingi 3.55$ gallon. Üks gallon on mingi 3.8 liitrit rougly.
            Last edited by qbj0hn; 11.03.12, 01:23.

Comment

• kardaanirist
              Pokkerihai
              • Nov 2009
              • 3675

kus kohas täpselt asud seal ja mis teed seal üldse?

Comment

• qbj0hn
                Auk on auk. FAKT!
                • Nov 2008
                • 7091

New Jersey osariigis Doveri linnas. Veits selgem pilt oleks siis mingi tunniaja kaugusel New Yorkist ja 2h Atlantic Cityst kuhu ka plaanis mingiaeg gamblima live minna sugulase mehega.
                Umbes puhkan jalga. Sugulane kellega ma muidu normaalset läbi saanud koguaeg saatis fb-se mingiaeg kirja, et ma tuleks. Pokkerist oli suht siiber ja mõtlesin, et fuck it ostsin piletid ja siin ma olen. Saab veits elu üle järgi mõelda.
                Varsti lasen heads up-i edasi ka vast aga põhiline eesmärk siiski veits närve puhata. Ma viimased 2a ikka pokkerit üpris tubli volüümiga mänginud ja vajan puhkust veits, lisaks see käte jama mul ka ikka veel veits ja ma usun, et siuke asi mõjub hästi mulle.
                Last edited by qbj0hn; 11.03.12, 01:35.

Comment

• camu
                  Super Moderaator
                  • Jan 2009
                  • 3411

Polnd need käed hullud midagi. Aga anyways update kenasti enda olemisi ja tundeid. Vähemalt minule huvitav lugeda. Mul endal ka onu 15+ aastat usas Minnesota osariigis resideerunud. Igal aastal käib kevadel 3 nädalat eestis siiski ja kuna ta selline nooremapoolse mõtlemisega, siis on igal aastal mais suhteliselt õllene olnud. Sama kordub ka sellel aastal. Olen ise ka unistanud kasvõi kuuks külla minemisest, aga siiani ongi asi aind unistuste tasandile jäänud. Seega sinu trip annab motti endalegi mõned väikesemad unistused vb teoks teha!

Comment

• qbj0hn
                    Auk on auk. FAKT!
                    • Nov 2008
                    • 7091

Visuaalselt tegelikult pole jah aga see on peas ka kinni veits. Endal on ebamugav olla lihtsalt seltskonnas kui siuke jama on, inimesed ei tea ju, et siuke asi pole nakkav ega midagi ja siis ikka tehakse eelarvamusi ja vaadatakse viltu.
                    Mul sugulane 8a siin elanud, enne seda kui piirid läksid easymaks ei saanud ta aastaid eestisse tulla aga mingiaeg abiellus ka ja nüüd kõik legit. Mees on tal guetemalast ja hispaanlane. Maja on siuke suur ja nagu hispaanlastel tavaks siis elab siin sugulase mehe ema ja ta õed ja õemees jne ka. Aga maja on nagu kaheks jaotatud ja maja eest läheb kaks ust. Ühel pool elab siis õe perekond tal nagu.
                    Üldiselt siin linnas on mingi 60% hispaanlased ja latiinod. Naabruskond pidi suht safe tegelt olema ja nagu crime free suht.
                    Aga selles linnas kust ma lennukipealt maha tulin, Newarkis on veits teine värk. Newark on mingi 30 mindi kaugusel siit. See on pmst nagu Baltimore kui The Wiret vaadanud oled.
                    Muidu siin igal õhtul mõnus Corona on käinud ikka teleka kõrvale ja see seltskond on väga mõnus ja sõbralik kõik.

Ajavahe ja kliimaga pole veel eriti harjunud, eestiga 8h ajavahe ehk siis teil atm hommiku kanti ja mul 20:50 õhtul. Lennukipealt maha tulin oli 21 sooja ja igapäev umbes taoline olnud, täna oli veits tuulisem. Aga miskiprst iga ööse mingeid õudukaid näinud ja päeval olid isegi külmavärinad peal aga eks see keskkonna muutus võtab veits aega ma arvan ja kohanemine.
                    Last edited by qbj0hn; 11.03.12, 01:51.

Comment

• andu_andu
                      Pokkerihai
                      • Jan 2009
                      • 4050

Algselt postitas jrgn hell Vaata postitust
                      rofflllllllllllllllll

Comment

• bluelite
                        Vana Tegija
                        • Nov 2010
                        • 1190

Algselt postitas qbj0hn Vaata postitust
                        Siin usas on stuff ikka epic xxl size kõik. Kuradi 4 liitrised piimad jne.
                        Tellisime hiina toitu, jõudsin portsionist ainult pool ära süüa, sest asi oli sitaks suur ikka ja ma ikka suht täitmatu kõhuga ka. Siis öeldi, et see pidavat kõige väiksem ports seal olema lmao.
                        Inimesed in general tunduvad ikka suht laisad ka, üldse ei imesta, et nii jämedad siin paljud on. 1-2 minuti kaugusesse poodi minnakse ka autoga, tanklas ei pea autost väljagi tulema ja tangitakse su eest ära jne. Kaubanduskeskuste parklad on autosid filled 24/7 ja isegi poes sees osad lasevad mingite elektrooniliste kärudega ringi lol ja jala ei kõnnita.
                        Wall-e tuli selle jutu peale meelde.

Comment

• Vandalar
                          Pokkerihai
                          • Oct 2008
                          • 3577

Hittima mehepojad!

Comment

• jrgn hell
                            Klubi Liige
                            • Oct 2008
                            • 3328

Tegin Jamie Oliveriga hommikul võidu süüa. Seda poole h challengit.

Võtsin underdogina kiirema roa, munapudru, aga kaotasin ta pardipraele mandlimagustoidule ikka.

Peab lõigatud saade olema.

Comment

• andu_andu
                              Pokkerihai
                              • Jan 2009
                              • 4050

näpitud

Comment

• subnav
                                Räme Fish
                                • Jan 2011
                                • 23

Eesti Loto käis hasartmänguseaduse arutelul välja idee, et keelustada tuleks mänguraha peale mängitavate kaardimängude lubamine internetis, mis tähendaks keskkondade nagu Facebookist tuntud Zynga Poker keelustamist.

Comment

Working...