Võrkturundus (püramiidiskeemid)

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Rage
    Klubi Liige
    • Nov 2008
    • 6853

Re: Võrkturundus (püramiidiskeemid)

Algselt postitas vonkartoffel Vaata postitust
    Mis nende suurus on? http://thecoffeepod.ie/index.html ma ostsin siit oma senseo masinale, kohalik odav pood on ka olemas http://pood.hh.ee/ . Googeldasin seda zinzinot ja wtf midagi infot nagu pole, kuda ta Eestis nii suureks scamiks kasvand on et kõik peale minu teavad. Mingi püramiidiskeemi riik oleme vist.
    väline diameeter 52mm, sisemine 40mm, paksus 12mm.. vist nood ESE omad ei sobi..

Comment

• VisaHing
      mees nagu orkester
      • Dec 2009
      • 6718

Algselt postitas Pumper Vaata postitust
      No kuulasin algust, väga huvitav: Kujuta ette, sa oled trepil, hoiad oma sõpradel-tuttavatel käest kinni ja vaatad samal ajal videosi ja kuulad audioplaate:D:D:D WTF.

http://www.youtube.com/watch?v=tkOZWW3-EAU
      Tal umbes 100 sarnast videot veel, keda huvitab: http://www.youtube.com/user/Vorkturundus?feature=watch xdxd

Comment

• kallekusta
        Grinder
        • May 2012
        • 603

Mona vie Alar suutis ka korraliku pasa kokku keerata ja summad on 10 netes kilodes eurides. Kogu kompott on nii segane, et keegi ei saa enam aru kui palju kedagi üle on lastud. Mängiti kambakaga viking lotot ja hoiti pöidlad pihus, et jackpotti EI TULEKS.

Comment

• peete82
          Vana Tegija
          • Jan 2010
          • 1310

Algselt postitas kallekusta Vaata postitust
          Mona vie Alar suutis ka korraliku pasa kokku keerata ja summad on 10 netes kilodes eurides. Kogu kompott on nii segane, et keegi ei saa enam aru kui palju kedagi üle on lastud. Mängiti kambakaga viking lotot ja hoiti pöidlad pihus, et jackpotti EI TULEKS.

http://foorum.kambakas.eu/viewtopic.php?f=6&t=1939
          Lausa uskumatu, et nii palju inimesi on üldse taolise asjaga nagu loto ühismängimine liitunud.
          Loto mängimine on nagu teada, korralikult -ev ja hulgakaupa mängimine vähendab variatsiooni, ehk toob selle -ev kiiremini esile.

Comment

• kallekusta
            Grinder
            • May 2012
            • 603

Algselt postitas peete82 Vaata postitust
            Lausa uskumatu, et nii palju inimesi on üldse taolise asjaga nagu loto ühismängimine liitunud.
            Loto mängimine on nagu teada, korralikult -ev ja hulgakaupa mängimine vähendab variatsiooni, ehk toob selle -ev kiiremini esile.
            Mingi hetk oli päris +EV ja kambaga kalleid süsteemi mängu pileteid ostes tõuseb ka +EV. Vahe on ikka suur kas sa mängid 6 numbriga ja pead kõigile 6 numbrile ka pihta saama või mängid sama mängu 10 numbriga ja pead ka 6 numbrile pihta saama. Tänu sellele, et Norra lotomängijad on rikkamad ja ostavad seal rohkem neid niiöelda süsteemimängu pileteid läheb ka enamus võitudest sinna.

Comment

• Vandalar
              Pokkerihai
              • Oct 2008
              • 3577

IMO see on umbes sama kui pokkeris cash lauas üks tüüp kes pidevalt laamendab ja on (halb) LAG siis tal pidevalt hästi suur stack ees ja see võib mõtlema panna, et küll ikka võidab palju- miks mul kunagi nii suurt stacki pole? Stacki suurus lauas võib aga tegelikust winratest väga vale mulje jätta.

Comment

• karupoeg
                Pokkerihai
                • Jun 2012
                • 3823

matemaatiliselt võttes oleks mingist piirist alates jackpoti silmas pidades kasumlik see suure grupiga ostmine.

ma ei leidnud isiklikult seda artiklit atm, aga keegi postitas siia foorumisse ka kunagi mingi usa matemaatikute taktika, et jälgisid jackpoti liikumist mingis suhtes ja siis ostsid massiivselt pileteid. olla +ev

Comment

• peete82
                  Vana Tegija
                  • Jan 2010
                  • 1310

just nimelt, see võib olla marginaalselt +ev, kui jackpot on teatud numbrist suurem.
                  Aga seda tuleb ette suhteliselt harva.
                  Need sepad imselt ostsid järjest iga nädal pileteid.

Comment

• kallekusta
                    Grinder
                    • May 2012
                    • 603

Njah ise ostan vast aastas mingi 5 korda viking lotot 2 või 3 mängureaga lambist pliks plaks piletid 60 senti rida. Ja isegi nii väikse sampli juures on olnud pileteid kus piletil on 2 mängurida ja mõlemal real olen saanud 3 numbrit pihta. Oleks need samad numbrid ostetud süsteemimängu piletitena ja need 2 mängurida oleks andnud kokku ühe mängurea siis oleks juba ammu Tais multifilmi tegelasi põrutamas.

Comment

• VisaHing
                      mees nagu orkester
                      • Dec 2009
                      • 6718

Lõpus siis vend tunnistas üles:
                      Tere

Kuna probleem on suur ja infopuudus minu poolt veel suurem, siis annan asjale omapoolse selgituse.

Mul on tõsiselt kahju, et olen oma käitumisega petnud nii paljude inimeste usaldust. Esmalt vastan küsimusele, kas K6 pileteid on üldse ostetud. Jah, on küll,aga voorude kaupa.

Ma otsisin kõikvõimalikest ja võimatutest iga kolmapäev raha, et piletid välja osta. Enamasti see ka õnnestus, mõni nädal jäi mõni pilet ostmata, aga suurem osa oli alati reaalselt mängus. Eraldi arvestuse saan ma esitada.

K7 esimesed kaks vooru on välja ostetud täies mahus, kolmas osaliselt ja 4-6 välja ostmata. 7-10 voorude saatus on praegu lahtine, ühelt poolt võiks ju leida vahendeid, et asi lõpuni vedada, teisipidi jälle on kogu üritus nii kehvas olukorras, et jätkamise mõtet ei näe.

Viimased nädalad on olnud ilmselt mu elu kõige karmimad - iga kolmapäev tulemuste ootamine ja teadmine, et valetan paljudele inimestele ning suure võidu korral oleksin veelgi suuremas jamas.

Vähemalt ei ole ma kellelegi võite välja maksmata jätnud ja samuti ei ole mul plaanis sellest jamast saadud raha endale jätta, vaid kõik inimestele tagasi maksta, võtku see siis nii palju aega kui võtab.

Kuna te kõik olete ilmselt väga vihased ja pahased, siis ütlen lihtsalt, et kahetsen oma tegemisi ja palun vabandust. Olen alati öelnud ka seda, et kui julged teha, siis julge tunnistada ning võtta vastutus oma tegude eest. Seda ma ka praegu teen.

Nagu foorumist lugeda võin, siis on minu vastu vähemalt üks avaldus juba politseisse tehtud, järelikult lõpliku otsuse minu saatuse üle teevad juba vastavad organid.

Mul on kahju ja ma vabandan kõikide ees, keda see teema puudutanud on ning teen vastavalt võimalustele kõik selleks, et tekkinud olukord heastada.

Comment

• Pythagoras
                        Grinder
                        • Apr 2012
                        • 589

Njah ise ostan vast aastas mingi 5 korda viking lotot 2 või 3 mängureaga lambist pliks plaks piletid 60 senti rida. Ja isegi nii väikse sampli juures on olnud pileteid kus piletil on 2 mängurida ja mõlemal real olen saanud 3 numbrit pihta. Oleks need samad numbrid ostetud süsteemimängu piletitena ja need 2 mängurida oleks andnud kokku ühe mängurea siis oleks juba ammu Tais multifilmi tegelasi põrutamas.
                        oleks tädil rattad all, oleks ta omnibuss

Comment

• kallekusta
                          Grinder
                          • May 2012
                          • 603

Algselt postitas Pythagoras Vaata postitust
                          oleks tädil rattad all, oleks ta omnibuss
                          Oleks vitul saba taga, oleks ta kopsik

Comment

• jrgn hell
                            Klubi Liige
                            • Oct 2008
                            • 3328

Algselt postitas karupoeg Vaata postitust
                            matemaatiliselt võttes oleks mingist piirist alates jackpoti silmas pidades kasumlik see suure grupiga ostmine.

ma ei leidnud isiklikult seda artiklit atm, aga keegi postitas siia foorumisse ka kunagi mingi usa matemaatikute taktika, et jälgisid jackpoti liikumist mingis suhtes ja siis ostsid massiivselt pileteid. olla +ev
                            Vist mäletan, mida sa mõtled, aga seal oli väheke teistmoodi. Ei leidnud ka praegu seda linki, aga kui samast asjast räägime, siis seal oli mingi kohustuslik trigger, et kui jackpot jääb välja loosimata, sis tetaud aja tagant tuleb mingi forced payout teema ja see lisapapp tegi piletid EV+iks ja kuidagi said ise seda forced payouti tippida massive ostmisega vms.

Comment

• Owner85
                              Klubi Liige
                              • Aug 2009
                              • 2146

Kui keegi avastab kuidas neid patju 2x odavamalt saab või mingid teised ka sobivad oleks ka käpp tellimuses,rombouts kohvi on ikka suht maitsev

Comment

• Konso
                                Grinder
                                • Nov 2009
                                • 936

Oleks vitul saba taga, oleks ta kopsik
                                oleks perssel küüned, istuks laes.

Comment

Working...