Võrkturundus (püramiidiskeemid)

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • ranka
    Miljon Põhjust Kodus Olla
    • Sep 2008
    • 36444

Re: Võrkturundus (püramiidiskeemid)

Algselt postitas hotcocacola Vaata postitust
    Meenutab natukene pokkeriprode Tolmuahvi... :D
    See oli ka minu esimene mõte :D

Comment

• Pokutaja
      Julm Donk
      • Feb 2012
      • 84

Algselt postitas pokkerisheriff Vaata postitust
      kui selle a7-ga uhkeldava "äriguru" nimi googlesse sisse lüüa, siis vaatavad vastu mingi kyosaki cashflow klubi lingid - normaalse inimese jaoks peaks sellest piisama, et teda idioodina defineerida.
      Ja olgem ausad, sa ei tea cashflow klubist ja Kyosakist mitte midagi ise ja pritsid mingi mõttetu ja väära statementi välja siin.
      Last edited by Pokutaja; 01.07.12, 12:44.

Comment

• Potsataja
        õilishing
        • Oct 2008
        • 5270

Ega eriti keegi ei teaks temast midagi, kui ta raamat poleks Amway tippu(de)le muljet avaldanud. Sealt see pushimine alguse sai ja lumepall veerema hakkas.

Muide, kas kellegil on mingeid võrkturustuse ja maksude teemal? Artkleid ikka ilmub aga kunagi pole olnud võimalust lugeda mõne maksuametniku arvamust asjast.
        Last edited by Potsataja; 01.07.12, 13:44.

Comment

• Pokutaja
          Julm Donk
          • Feb 2012
          • 84

Minu arvates küll enamikud ei tea Kyosaki ja Amway seosest midagi, kaasaarvatud mina ise. Kyosaki ei propageeri absoluutselt mingeid püramiid skeeme ja sääraseid asju.
          Amway tegelikult ju väga kõva firma. Kõik teavad sellest, Amway tipud teenivad sellega miljoneid jne. Samamoodi nagu Hitler oli ka väga kõva mees, lihtsalt ta kasutas oma talenti perversetel eesmärkidel. See, et Kyosaki mõtted ja ütlused Amway tippudele muljet avaldasid ei tähenda, et neid õpetusi tuleks kasutada püramiidskeemide loomiseks. Kõik targad inimesed ei kasuta oma intelligentsi ju headel eesmärkidel...

Comment

• privador
            Pokkerihai
            • Oct 2008
            • 3951

Muide, kas kellegil on mingeid võrkturustuse ja maksude teemal? Artkleid ikka ilmub aga kunagi pole olnud võimalust lugeda mõne maksuametniku arvamust asjast.
            Imestan veidi tõesti kas MA on kinni makstud.
            Tegemist on ju otsese äriga-keegi saab EV pinnal tulu. Toimuvad prentatsioonid-maksuametnikel kipub vaid kohale minna ja küsida kas käibe,tulu ja sotsiaalmaksud on makstud???

Miks ajatakse ajakirjanduses mingit iba, kui küsida konkkreetse maksuametniku nägemust sellest. Ka võrkturustajad on sellest vastates suhteliselt kidakeelsed.

Oletame et kõige nõrgem lüli registreerib ennast fieks. Pm pool läheb juba maksudeks, kui ta isegi mustalt oleks pm miinuses. Huvitav kuidas tuludeklaratsioon välja näeb? Et teenisime 5000punkti ja saime plaatina taseme?

Mulle tundub, et võrkturustajad agiteerivad kõik selllele, et mingit äritegevust ei toimu sest raha vahetavad kaks eraisikut ja seadus on võimetu pm

Miks on vaja eetilisusest jahuda. Paar maksuametnikku võiksid nagu puugid kallal olla ja oleks selliseid ärisi vähem
            Last edited by privador; 01.07.12, 14:24.

Comment

• privador
              Pokkerihai
              • Oct 2008
              • 3951

Kusjuures ühel amway konverentsil öeldi, et jaekaubanduses on samasugune võrkturustus. Pm ju Maxima miinimumpalgaga müüjad teevad tööd, et omanikud teeniks miljoneid.
              Aga tegelikult seal siiski oluline vahe, kui etevõttes kõige madalam pulk teenib vähemaltki midagi, siis püramiidis kõike väiksem pulk maksab üritusele peale. Lisaks ka maksuprobleemid

Comment

• Potsataja
                õilishing
                • Oct 2008
                • 5270

See siis selle "teenimise" teema kohta.

Comment

• BuildUp
                  Pokkerihai
                  • Oct 2008
                  • 2547

Algselt postitas privador Vaata postitust
                  Aga tegelikult seal siiski oluline vahe, kui etevõttes kõige madalam pulk teenib vähemaltki midagi, siis püramiidis kõike väiksem pulk maksab üritusele peale. Lisaks ka maksuprobleemid
                  Vahe on selles, et maxima müüja saab tasu teenitud tundide eest. Amwayga tegeleva isiku tasu ei sõltu konkreetselt tema panustatud tundidest, vaid sellest mis tasemel ta ise süsteemis on ja kui palju tema all olevad inimesed punkte genevad. Ühesõnaga on võimalik amwayga tekitada passiivne rahavoog. Ja mis need maksuprobleemid on? Kõik toimub FIE süsteemi järgi.

Olen kokku puutunud GNLD, Amway ja ühe underground-scam skeemiga. Ei propageeri siin absoluutselt mitte midagi ja ei tegele ise ka mitte ühegagi neist. Mingil hetkel sai lihtsalt natuke uuritud võrkturunduse üleüldise maine (miks maine nii sitt on ja mida valesti tehakse) ning süsteemi toimimise kohta. Kindlasti oleks reaalne teenida amwayga raha, kuid põhipoint on selles, et kui sa tahad seda teha, siis sellest peab saama sinu elustiil. Mina seda paraku ei taha.

Üks tuttav, kes alustas 2007. aastal teenib praegu iga kuu keskmiselt 2k€, mis eesti mõistes on piisavalt korralik. Ma olen täiesti veendunud, et selline sissetulek on võimalik saavutada ka kaks korda lühema ajaga, kui mõelda oma peaga etteantud raamidest välja ning teha seda äri veidike teistmoodi kui seda teeb keskmine amwayga tegeleja.

Comment

• Potsataja
                    õilishing
                    • Oct 2008
                    • 5270

Ma olen vahel ka pokkerist kui võrkturundusest mõelnud, sest ka selle puhul on süsteemi nö. sisse kirjutatud, et 90%+ võrgu liikmetest kaotavad raha. Uusi liikmeid on kogu aeg peale vaja, sest lahkujaid ja bustoks läinuid tuleb ka kogu aeg juurde. Passiivne rahavoo tekitamine on samuti afflicate teema kaudu võimalik.

BuilUp, kas sa oled kindel, et Amways on passiivse rahavoo tekitamine võimalik ka niimoodi, et ise tõmbud aktiivsest tegevusest kõrvale aga oma "puu" pealt saad ikka protsenti? Enamus võrkturustusfirmasid välistavad selle võimalus ühel või teisel moel. Mul oli kunagi üks väga agro klient, kes Amway teemaga peale käis. Sellest ajast jäi mulle nagu meelde, et mingi x summa müüki sa lihtsalt pead ise tegema, muidu jääd boonustest ilma.

Comment

• privador
                      Pokkerihai
                      • Oct 2008
                      • 3951

loeks huviga mõne amway fie tuludeklaratsiooni.
                      "elustiil" on sellne väga kerglane mõiste. Paljud petturid võiksid selle sildi alla ennast peita.

Comment

• K2okfor_Mey
                        Õpihimuline Mängur
                        • Mar 2012
                        • 429

Yldiselt püramiidiskeemidaga ongi nii tipud saavad raha viimased mitte midagi. Tuleb meelde kunagi promoti seda nn astelpaju äri, et osta taimed välja(megakallihinna eest) ja hakkad teenima rämedalt. Astelpaju äri vist vaibus ka suht ruttu ja nyyd neid mahlasid kõik poed täis aga eriti vist kaubaks ei lähe. Eks iga tööga on nii, et kui on natuke mõistust ja pealehakkamist võib teenida raha vahet pole on see siis millegi parseldamine, pokkerimängimine või mingi muu tegevus.

Comment

• vsiu100
                          Moderaator
                          • Oct 2008
                          • 4253

mul paar sõpra said ka amway puuga pähe. nii ca 5-6a tagasi juba. algul käisid ka ajudele ja käisin korra isegi rahvusraamatukogus
                          seda jama kuulamas. ei avaldanud muljet. miks? sellepärast, et esinejad olid suht roti välimusega ja ei tekitanud usaldust ja asi tundus liiga hea, et tõsi olla. sesmõttes müts maha(tõsiselt) selle mahlapoisi ees, et A7 perse all. jätab eduka mulje.
                          need paar sõpra lubasid 2-3a pärast peale sellega tegelema hakkamist oma sünnipäeva kariibidel pidada ja mind ka kutsuda. siiani ootan kutset......lisaks käivad mõlemad endiselt tavatööl edasi ja imo maksavad asjale peale - esinemised, loengutel käimised oma raha eest soomes, rootsis, venemaal jne.
                          kahju hakkab, toreded ja targad poisid tundusid....................

Comment

• Potsataja
                            õilishing
                            • Oct 2008
                            • 5270

Mahlapoiss on oma võrgu Eesti tipus ehk mingi 0,x% hulgas.

Kusjuures kui nüüd tipus olek ehk alguses kohe ree peale saamine välja arvata, siis ma ka imestan, kui toreded ja targad poisid ning tüdrukud selle õnge lähevad. Peaks ju olema päris lihtne need punktid rahasse panna ja seega mõista, palju on kogu puul müüa vaja, et teeniksid x€.

For me, my goal is a minimum ability of $5,000 a month. In order to achieve this kind of success with the Amway Quixtar Compensation Plan you must build a dowline in the upwards of 400-500 people having sales of over $400/month!

Article Source: http://EzineArticles.com/1286217

Tõenäoliselt on autor siiski kusagil arvutustega eksinud. 2000€ kuusissetuleku näitel peaks "puu" tarbima ja müüma kokku kuus 160 000 € eest Amway tooteid.

Comment

• privador
                              Pokkerihai
                              • Oct 2008
                              • 3951

Amway nt reklaamiti nt et saab reisida jne. Tegelikult inimesed ei arvesta ka kulusi. Autoga ringi kaarutamine, reisimine, hotellid(kui just põõsas ei maga) on ju otsene kulu, mida ei maksa kinni "tööandja" vaid ikka sina ise.

Comment

• Svenza
                                Svetlana aka Buldooser
                                • Oct 2008
                                • 3591

ROFL. Eile tuli üks pokkerimängija (lambifish, Tartu Olümpsi regular oli kunagi) feissaris juttu ajama ja oma kohviaparaate ja imehead maailma parimat kohvi tutvustama. Jesus christ, mis inimesega tehtud on??? Täiesti ajud läbi pestud. Punkt 1 - mul sõber teenib 4000€ kuus sellega.
                                2 - Sul on suur tutvusringkond, oled hea suhtleja, hakkad metsikult rulli kokku ajama.
                                3- See kohvi valiti maailma TOP 5 paremuselt.
                                4- ise midagi tegema ei pea, lihtsalt värba inimesi juurde ja plekki tuleb
                                5- ise saad tasuta kohvi juua

Selle koha peal panen: TÜRIAAAAAAAAAAAA, ma EI joo kohvi, millest sa aru ei saa???
                                Väikene paus ja latrab täie pasaga edasi. Kui palju ikka sõber teenib kuus ja kuidas firma areneb edasi erinevatesse riikidesse. Varsti eesmärk USA ja Kanada vallutada, seal potentsiaalset 250M klienti. Ma ütlesin, et kuule vitupea, USA-s on ainult 315M inimest, kas kõik imikud ja surijad hakkavad ka omale kohviaparaati ostma v? Mõtle loogiliselt lambiants. Tra, vastik vaadata, inimestel omal loogilist mõtlemist pole, kiitis oma sitta taevani ja tahtis täna kokku saada, et presentatisoon teha...
                                Ütlesin, et mul ema Tupperware ja Oriflame´ga tegelenud aastaid, huvitav et ta veel siiamaani miljonäriks pole saanud.
                                Siis jutu jätkuks küsisin veel, et palju pappi peab alla käima. Võimalus soetada kogu pakett mis maksab 519€ või "veel vingem" 769€ eest. Mingi hunnik filtreid ja läbiloputust saad kaasa ja persetäis pakke kohvi. Kohvi on nafta järel müüdavuselt teine toode maailmas... Tra, mul tuli okse peale. Hea, et selle teema leidsin, sain kohe välja valada hinge pealt.
                                Noh, mis arvate, peaksin ahvatleva pakkumise vastu võtma ja ratsa rikkaks sekundiga? :D:D:D Tra, on ikka imbetsille maailmas, ise nii usuvad ka kõike, jube lihtsalt. Kunagi käidi mingit Kirby tolmuimejat ka pakkumas 53K EEKi vist maksis :D Ma ütlesin otse sellele noorele müügimehe-nolgile näkku, et see peaks mul m.unni ka imema kui peaksin sellise raha eest ostma. Ajas sihukest pläma suust välja, kasutas võõrsõnu mille tähendust ei teadnud. Paari koha pealt sai vend nii lõksu tõmmatud juba, faktiteadmine absoluutne null! OK, ei viici jahuda rohkem. Edu müügimeestele!

Comment

Working...