Võrkturundus (püramiidiskeemid)

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Pumper
    Klubi Liige
    • Mar 2009
    • 2359

Re: Võrkturundus(püramiidiskeemid)

Uuemad asjad on ka liikvel, mingid tabletid mida paned bensiini sisse ja siis mingi ajapärast hakkab auto vähem bensiini võtma:D

Mul pesti ema pea sellega ära, hakkas mulle helistama, et aeg on teenima hakata jne, kui ma vedu ei võtnud, siis lendas tema hüpnotiseeria ta kõrvale ja tehti juba jõhkramaid kõnesid ja hakati minu ema suu kaudu mind ähvardama. Läksin püha viha täis. Palusin emal toru kõrvalolijale anda ja ütlesin et tahad tulen sinna ja tapan su ära. Panin toru ära ja peale seda enam ema ei helistanud selle jama pärast. Üsna varsti loobus temagi tablettidega auto tuunimsest. Närvi ajab kuidas ikka inimesed ära hüpnotakse, eriti sellised ullikesed.

Comment

• Lasnakillah
      Räme Fish
      • Dec 2010
      • 2

Täpselt sama pask on monavie acai mahlaga , mis on täpselt sama süsteemi peale ehitatud . Et sisse saada süsteemi pead ostma 3 kasti min summas 300 + euri .

Mahl mis teeb inimesest ufo ja vastupidi :) soovitan soojalt

Comment

• nikitheone
        Mr. Puujalg
        • Aug 2009
        • 6446

Algselt postitas Pumper Vaata postitust
        Uuemad asjad on ka liikvel, mingid tabletid mida paned bensiini sisse ja siis mingi ajapärast hakkab auto vähem bensiini võtma:D

Mul pesti ema pea sellega ära, hakkas mulle helistama, et aeg on teenima hakata jne, kui ma vedu ei võtnud, siis lendas tema hüpnotiseeria ta kõrvale ja tehti juba jõhkramaid kõnesid ja hakati minu ema suu kaudu mind ähvardama. Läksin püha viha täis. Palusin emal toru kõrvalolijale anda ja ütlesin et tahad tulen sinna ja tapan su ära. Panin toru ära ja peale seda enam ema ei helistanud selle jama pärast. Üsna varsti loobus temagi tablettidega auto tuunimsest. Närvi ajab kuidas ikka inimesed ära hüpnotakse, eriti sellised ullikesed.
        tuleb meelde, et paar aastat tagasi pakuti mulle ka nende tablettide edastamise teenust. ei tulnud tol hetkel pähe, et oli püramiidiga, lihtsalt mõtlesin et loll asi
        &quot;Money doesn&#39;t make you happy. I now have $50 million but I was just as happy when I had $48 million.&quot; <br />Arnold Schwarzenegger

Comment

• antnx
          Pokkerihai
          • Oct 2008
          • 3102

Re: Võrkturundus (püramiidiskeemid)

Endal ka facebookis mingi tuttav kes selle monavie juraga tegeleb. Eesti "konverentsil" oli käinud 350 inimest. Holy shit dibiilikuid ikka jagub.

Ise ei saanud aru mis asi see on, et kas see on mingi vein - mõtlesin, et veiniturunudaja aga nüüd tuleb välja, et mingi megavõluimemahla pask. Iseenesest äri idee on hea - braindead ja hopless rahva käest raha lihtsalt ära võtta ... seda teeme meiegi "pokkerimängijad" , niiet väga ebaeetilist siin midagi pole. Aga eks ise pead mingi hetk aru saama ja mitte uskuma ja tarbima seda crappi.

http://www.monavie.com/news/1742/bus...g-distributors

Hinnad on ikka "päris" head

Comment

• udikaz
            Pokkerihai
            • Nov 2009
            • 1946

aga samas Avon ja Oriflame on Eestis ju väga levinud ja selle kohta ei kirjutata küll eriliselt midagi halba. Samas need ju samuti püramiidskeemi põhised :)

Comment

• Pahvak
              Pastilaa?? Ei!
              • Dec 2008
              • 4431

Algselt postitas antnx Vaata postitust
              Iseenesest äri idee on hea - braindead ja hopless rahva käest raha lihtsalt ära võtta ... seda teeme meiegi "pokkerimängijad" , niiet väga ebaeetilist siin midagi pole.
              Me ei kiusa vähemalt sõpru stiilis "kule deponeeri ka, üks mees juba nii rikas, et riputab 500seid kuuse peale".
              Fullstacks have more fun.

Comment

• antnx
                Pokkerihai
                • Oct 2008
                • 3102

Selline rahvamass siis

Comment

• Pumper
                  Klubi Liige
                  • Mar 2009
                  • 2359

Algselt postitas Pahvak Vaata postitust
                  Me ei kiusa vähemalt sõpru stiilis "kule deponeeri ka, üks mees juba nii rikas, et riputab 500seid kuuse peale".
                  Pokker on kindlasti püramiidskeem, aga siin toimu vähemalt aktiivset müüki (pähemäärimist), rahvast meelitatakse reklaamiga jne.

Comment

• Kosmonaut
                    Grinder
                    • Feb 2010
                    • 584

Nii palju kui ma avoni ja oriflame müüatega olen kokku puutunud, siis pole seal see mõtteviis päris selline. Pigem on neil, et saame suht odavaid, aga normaalseid tooteid väikese allahindlusega osta.
                    Klassikalistel püramiidskeemidel (amway, GNLD, mahlad jms) on ühised küljed: ülikallid tooted, tooted on "tunduvalt paremad" kui ükski teine turul olev asi, see klassikaline "passiivne sissetulek", sageli tuleb teha "äri" alustamiseks suures summas ost ja muud sellised asjad. Avoni ja Oriflame juures ei ole taolist asja keegi rääkinud, kuigi tõesti süsteem idee poolest on ka püramiidi sarnane.

Muidu ise ühelgi sellisel esitlusel käinud ei ole, aga üks tuttav hakkas tegelema sellega mõni aeg tagasi (amway) ja muidugi klassikaline jutt: passiivne sissetulek, laienemine välisriiki, tooted on nii head, et ravivad vähki jne.

Ja tõenäoliselt keegi ka teenib suht korralikke summasi, aga sellistel tüüpidel on vast mingi 10+ astmeline püramiid all ja kõik tuttavad on ära tüüdatud. Ehk siis tõeliselt palju on vaeva nähtud erinevalt reklaamitud kiirest ja lihtsast sissetulekust.
                    Last edited by Kosmonaut; 02.02.12, 10:21.

Comment

• timz0333
                      Pokkeritark
                      • Mar 2009
                      • 6322

Algselt postitas Kosmonaut Vaata postitust
                      Nii palju kui ma avoni ja oriflame müüatega olen kokku puutunud, siis pole seal see mõtteviis päris selline. Pigem on neil, et saame suht odavaid, aga normaalseid tooteid väikese allahindlusega osta.
                      Klassikalistel püramiidskeemidel (amway, GNLD, mahlad jms) on ühised küljed: ülikallid tooted, tooted on "tunduvalt paremad" kui ükski teine turul olev asi, see klassikaline "passiivne sissetulek", sageli tuleb teha "äri" alustamiseks suures summas ost ja muud sellised asjad. Avoni ja Oriflame juures ei ole taolist asja keegi rääkinud, kuigi tõesti süsteem idee poolest on ka püramiidi sarnane.

Muidu ise ühelgi sellisel esitlusel käinud ei ole, aga üks tuttav hakkas tegelema sellega mõni aeg tagasi (amway) ja muidugi klassikaline jutt: passiivne sissetulek, laienemine välisriiki, tooted on nii head, et ravivad vähki jne.

Ja tõenäoliselt keegi ka teenib suht korralikke summasi, aga sellistel tüüpidel on vast mingi 10+ astmeline püramiid all ja kõik tuttavad on ära tüüdatud. Ehk siis tõeliselt palju on vaeva nähtud erinevalt reklaamitud kiirest ja lihtsast sissetulekust.
                      Confirmin. Sõbra ema üle viie aasta Avoni esindaja vms ja palk sõltub puhtalt enda töökusest, suurim mis tean, et saanud on 2keur.

Comment

• qbj0hn
                        Auk on auk. FAKT!
                        • Nov 2008
                        • 7091

Algselt postitas antnx Vaata postitust
                        Kahju, et pilti kommenteerida ei saa, oleks veits trollinud.
                        Esimeses reas see sinises tüübil on küll siuke nägu peas, et "are you fucking kidding me?"

Comment

• $Lauri$
                          Õpihimuline Mängur
                          • Aug 2009
                          • 479

Otsisin tööd kunagi ja õde ütles, et tal tuttav pakub mingit otsa normi papi eest. Läksin kohale ja hakkas kohe blint networki juudi juttu tulema. Sellistel ahvidel pole absoluutselt eneseväärikust. Mina juba põhimõtteliselt ei hakkaks oma sõpradele selliseid valesid pähe määrima, isegi kui sellega oleks võimalik kergesti raha teenida.

Comment

• privador
                            Pokkerihai
                            • Oct 2008
                            • 3951

Kõige selle juures on haige, et pakutakse TÖÖD. Mina mõistan TÖÖ all ikka ikka kindlat töökohta, kus palk iga kuu laekub arvele ja oleksid sotsiaalsed kindlustused.

Comment

• Lowry
                              FPP Pro
                              • Apr 2010
                              • 268

võrkturundus vs. püramiidskeem

Ps. Ei, ma ei tegele kummagagi:)

Comment

• Potsataja
                                õilishing
                                • Oct 2008
                                • 5270

Huvitav kas see Toivo Kimmel on nüüdseks maha rahunenud ?

Comment

Working...